Bröllopsupplevelse

Bröllopsupplevelse

Ett speciellt minne är något man vill berätta och dela med sig av tillsammans med alla vänner!

Muskan ligger spegelblank….

doften av syrener sveper in med den lätta brisen. Ett glatt sällskap anländer till Körunda, inne ljuder behaglig musik ur högtalarna, levande ljus är tända. Ni hälsas Välkomna och serveras mousserade eller Champange med tillhörande canapeér. Gäster skålar och utbringar gratulationer för bröllopsparet på verandan.

I stillsam takt välkomnas ni till bords. Vår hovmästare presenterar kvällens supé med tillhörande dryck, som serveras efter önskemål och stil.

Bröllopsupplevelse tar sin början

Till förrätt serveras det kallrökta laxkuber samt soya vinegrett med smak av chili & ingefära, till det dricker ni ett vin på druvan Sauvigon blanc från Nya Zeeland. Varmrätten består av körsbärsglacerad hjort med potatis och jordärtkockspuré samt smörslungade svartrötter och ugnsrostade tomater. Till detta serveras rödvin från Sydafrika på druvan Pinotage. För att tillslut avnjuta desserten som består av varm choklad bakelse, serverad med hallonsorbet & mynta. Till detta bjuds det på Castano Dulce.

Under middagen hålls tal för bröllopsparet, Er toastmaster och hovmästaren leder tillsammans Er igenom kvällens samtliga akter.

En kväll som fortsätter minnesvärt

Behaglig musik ljuder ur högtalaren. Under kaffet, avec och tårta ansluter en trubadur. Eventuell presentöppning sker, som mycket väl kan sparas till senare tillfälle. Efter en stunds avkoppling anländer det band om så önskas, det bjuds upp till dans, drinkarna serveras i baren. När klockan början närmar sig midnatt serveras en vickning bestående av Italienska charkuterier. Detta dukas upp i buffé form. Till vickningen dricker man förslagsvis vin alternativ öl. När man känner sig nöjd går gästerna till sina rum för en god nattsömn.

Dagen efter

När morgondagen gryr serveras det en rejäl frukostbuffé i vår matsal. Eller varför inte starta upp med brunch efter en sen kväll. Nu kanske presentöppningen kan bli en passande höjdpunkt. Er bröllopsupplevelse ligger er länge varmt om hjärtat. Ett minne för livet, som ni för alltid delar tillsammans med  familj och vänner.

Sedan är vi en del av er och ni en del av vår historia. Välkommen att uppleva din bröllopsupplevelse på Körunda!