Restaurangen under kvällen är kärlek till mat och dryck. Vi serverar mat från grunden med råvaror som vi är stolta över. självklart satsar vi på närproducerat och ekologist så långt det går. Här ser du menyerna som vi serverar på Körunda just nu. Tänk på att komma tillbaka ofta då säsong betonar innehållet. Smaklig spis!

Menyn gäller från maj 2017
Måndagar & Torsdagar
sparris och regnbågsrom

Soppa på vit sparris, gravad regnbågsrom, rädisa och skott

gurka och kalv

Grillad samt syrad gurka med svensk kalv, confiterad potatis med ramslök och bakad tomat

citron och björnbär

Citronpaj med brynt smörcreme, björnbärsmarmelad och italiensk maräng

Tisdagar & Fredagar
tomat och biff

Sotad svensk biff, picklad tomat, lökcreme samt dressing på flädervinäger och honung

sparris och regnbåge

Kokt vit sparris med Körundas rökta regnbåge, emulsion med smak av dill och pepparrot

rabarber och hallon

Rabarberkompott, creme på mascarpone och vanlilj med kex doppade i hallonsaft, hallongelé och hallon

Onsdagar & Lördagar
rödbeta och getost

Vedbakad rödbeta med getost från Järna, krutonger och rostade frön

morot och lamm

Späda morötter bakade med örter, detaljstyckad lammstek samt creme på nässlor och grädde

choklad och blodgrape

Chokladtartare med Orelychoklad från Valhrona, blodgrapesorbet och violmaräng

Har du frågor angående laktos, gluten, annan kost, allergi eller intolerans? Kontakta oss så ser vi till att ordna med alternativ. Vi har oftast glutenfritt och laktosfritt på hotellet men uppmanar till att kontakta oss innan, så våra kockar hinner planera och laga något riktigt gott. Vi vill ju att alla ska njuta av maten på Körunda.

Varmt välkommen in i restaurangen!