Brasseri & golfrestaurangKörundas Bakficka

Brasseri Bakfickan är som en mysig modern diner. Här finns det något för alla. Från en enkel kaffe med smörgås till komplett lunch eller kanske bara en kall öl. På gaveln till klubbhuset sitter du på första parkett mot sjöslingans sista hål och njuter i eftermiddagssolen. Bakfickan charmar med sin moderna enkelhet, kompletta utbud och fullständiga rättigheter. Välkommen in!

Kom och ät hos ossÖppettider på Bakfickan

Öppnar åter inför säsong 2017

 

Smyg in på Bakfickan

Menyn på Bakfickan består av sallader, korv, hamburgare och goda smörgåsar. Dagens lunch serveras från 11:30 till 13:30. Självklart hittar du kaffe och fikabröd för en perfekt paus mellan slagen. Har du lyckats extra bra under dagen, slå till med något lyxigare – Bakfickan har fullständiga rättigheter. Att slå sig ned efter en golfrunda på en solig terass, det är vad vi kallar en hole in one.

After Golf på Bakfickan

Vill man slappna av med en öl eller glas rosé efter golfrundan, smyg in på Bakfickan. Ibland finns det helt enkelt flera anledningar till att höja en skål. After golf innan man svirar om på hotellet inför kvällen och middagen.

Vi kan allergier

Planerar ni att äta på bakfickan och har någon form av allergi eller frågor kring kost, kontakta oss på hotellet innan så kan vi ordna med t.ex. laktos- och glutenfritt.