Nära StockholmWeekend

Smit ifrån city och njut av lugnet på landet och naturen endast 30 minuter från Stockholm, tänk på dig själv en stund. Ge kropp och relation en kärleksinjektion.

Helgen står för dörren, det är dags att unna dig själv ett härligt avslut på veckan. Naturen nära Stockholm på Körunda kombineras avkoppling och relax med aktiv miljö för golf, utflykter och aktivt sportande.

Forma din weekendupplevelse

Din weekend hamnar i fokus och du väljer själv hur den formas till en minnesrik upplevelse. Från incheck till utcheck bjuds det på god mat, härliga drinkar och kombinerat med våra spa-ritualer i relaxen eller
bastuflotten. Du kan välja något av våra förberedda paket eller helt enkelt forma din egen weekend, enklast genom att ringa oss 08 520 390 30.

Här kan man nästan göra allt!

Kubb, krocket, boule tillsammans med ett svalt gott glas rosé eller varför inte cava? På Körunda är det skönt att bara njuta av livet och stunden, som hemma fast med en extra touch med härliga minnen som följd. Vill du veta mer? Fråga oss.

Nära till skärgården!

Körunda ligger endast ett stenkast eller havsvåg om man så vill från hela Stockholms södra skärgård. Med närhet till vackra Torö, charmiga Nynäshamn, Utö, Landsort och flertalet öar tar man sig enkelt till med båtar i närområdet. Sen avslutar man dagen med en härlig middag, relax och sover ut hos oss. Som en skärgårdsweekend med närhet till ännu mer.

Varmt välkommen till en härlig Weekend i Stockholm!