Din egen tid deluxe
mama på rymmen

Tränings & relaxhelg helg på Körunda tillsammans med Mama. En helg fylld av träning och inspiration med Louise från Lofsangruppen. Paolo Roberto som håller i bootcamp-pass eller funktionell styrka. Fler instruktörer presenteras senare. Under helgen blir det yoga, föreläsningar och massor av annat kul. Helgen passar alla, oavsett nivå. Kom till Körunda i höst, missa inte chansen till en otroligt härlig helg!

Mama på rymmen 2017

Skäm bort dig på Körunda – 17-19/11 2017

Rolig men tuff träning tar på kroppen. Kryp ner i bubbelpoolen och låt kroppen bara koppla av. Stig in i ångbastun och bara njut. Körundas relaxavdelning bjuder in till avkoppling för kropp & själ.

Det här ingår i Mama på rymmen:
  • Boende
  • Frukost (x2)
  • Lunch (x2)
  • Middagar (2-rätters fredag och lördag)
  • Tillgång till alla Mamas träningspass
  • Entré till Körundas relaxavdelning samt vedeldade bastuflotte

Lördag till söndag – Pris 2995kr
Fredag till söndag – Pris 3995kr
Enkelrumstillägg: 500kr
Mer information kring schemat skickas till deltagare innan eventet.

Jag vill veta mer om mama på rymmenIntresseanmälan

Det går även bra att kontakta oss på info@korunda.se eller 08-520 390 30 om du

Fält markerade med * måste fyllas i

Vid beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobilnummer för samtal och sms-meddelanden och eventuella andra digitala adresser, får lagras och användas inom Bonnier för digitala tjänster, marknadsföring, samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Bonniers digitala tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga kunduppgifter användas inom Bonnier för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig, samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det, och upphör inte om tjänsten inte nyttjas och samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.

Jag har rätt att återkalla samtycket vilket jag gör genom att kontakta Bonnier via respektive bolags kundtjänst.
För ytterligare information om behandling av personuppgifter, se www.kunddata.bonnier.se