Safe to visit

Våra åtgärder kring Covid-19

Din hälsa och trygghet är viktig för oss men vi tror ändå på att mötas. Vi skapar lösningar för säkra möten oavsett om det gäller i personliga eller professionella sammanhang. Varmt välkommen hem till oss på Körunda!

Åtgärder för en säker vistelse för våra gäster på Körunda Hotell

Med anledning av den snabba spridningen av Covid-19 vill vi informera våra gäster om vad vi gör för att säkerställa trygga och friska vistelser hemma hos oss. Det är otroligt viktigt att läget tas på allvar och att alla gör sitt yttersta för att minimera risker.

Uppdatering! Regeringens beslut om att införa Covidpass för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar för över 100 personer från och med den 1 december, gäller i regel inte för företags egna möten och konferenser för sina anställda.

På Körunda värnar vi om våra gäster genom att löpande se över våra rutiner gällande säkerhet, avstånd samt städning. Vår kära personal är förstås också viktig för oss och alla som känner av influensaliknande symtom eller som har exponerats för Coronaviruset stannar självklart hemma.

Några åtgärder vi implementerat för att öka tryggheten är;

 • RESTAURANGEN – Vi möblerar luftigt med behörigt avstånd och lunchbuffén är ersatt med en bordsserverad tallrikslunch. Vår personal hjälper till att placera ut våra gäster så att avstånd kan hållas.
 • FRUKOST – Vid önskemål har man möjlighet att få frukosten på en enskild bricka till bord eller rum utan extra kostnad, annars serveras frukostbuffé.
 • HANDSPRIT – Om tvål och vatten inte finns tillgängligt har vi ställt fram handsprit med minst 60% alkohol.
 • LOKALER – För möten finns gott om luftiga lokaler och just nu ingår alltid ett extra rum vid bokning av konferens.
 • RELAX – Tidsbokning har införts med ett maxantal gäster i vår relaxavdelning.
 • STÄDNING – Vi har ökat frekvensen på vår städning och är extra noggranna med rengöring av allmänna kontaktytor som till exempel handtag, kranar, spolknappar, skärmar, bord och stolar.
 • LEVERANSER – Sker på lastkaj eller utanför dörren i syfte till att minska kroppskontakt i största möjliga mån.

Livet fortsätter trots allt som vanligt och behovet av både hotell- och konferensanläggning kvarstår. En anledning till att många fortfarande väljer att besöka oss, både privat och i tjänst, är att man har tillgång till allting under ett och samma tak. Det kan handla om konferensrum, mötesrum, matsal, avkoppling, träning, hotellrum, roomservice osv. En annan fördel är att vi har så nära till naturen och ligger belägna avskilt från andra anläggningar, företag och bebyggelser. Därmed skapas en intim och säker vistelse.

I takt med att vi får mer information om viruset så arbetar vi hela tiden med nya åtgärder och kommer fortsätta uppdatera våra gäster om något skulle förändras.

Här finns även några allmänna råd för att undvika smitta som vi också vill dela med oss av;

 • TVÄTTA HÄNDERNA OFTA – Smittämnena fastnar lätt på händer. De sprids vidare när du tar någon i hand. Tvätta därför händer ofta med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder
 • HOSTA OCH NYS I ARMVECKET – När du hostar och nyser sprids små, små droppar som innehåller smittämnen. Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindra du smittan från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer. Släng alltid pappersnäsduk i papperskorg och tvätta händerna.
 • UNDVIK ATT RÖRA ÖGON, NÄSA OCH MUN – En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att inte röra vid ögon, näsa och mun.

Kontakta oss

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.