Det bästa med en dagkonferens

Det finns många olika former, tillvägagångssätt, miljöer och syften som man håller en konferens. Vissa kan hålla på i flera dagar och på en helt annan ort eller till och med i ett annat land. Andra kan ha en fullspäckad agenda och vissa inte lika mycket utan framförallt handla om att åstadkomma något för företaget.

Något som vi har märkt ofta glöms bort är en hederlig konferens som håller på under en arbetsdag – en så kallad dagkonferens. Det bästa med dagkonferenser är oftast att dem blir  effektiva utan att det krävs att man lägger för mycket planering bakom.

Dagkonferens – Lika kul, lite lättare

Körunda så älskar vi konferenser, så förstå oss rätt nu, det behövs oftast en hel del planering för en konferens som ska hålla på under två eller tre dagar, dels hur man koordinerar med transport, aktiviteter under konferensen, agendan, och måltider osv. Allt detta kan oftast vara rätt utmattande i förstadiet av en konferens. För en dagkonferens så kommer man oftast runt allt det av förklarliga skäl, och slutet av dagen så hinner man hem till familjen och kan dessutom sova i sin egna säng.

Om man nu genomför eller deltar en dagkonferens tillsammans med sitt företag på en annan plats än sin egna arbetsplats så brukar miljöombytet bidra till en motor av energi och uppfräschning då många faktiskt tycker det är mycket mer inspirerande. Inspiration som oftast leder till högre effektivitet och att man känner att man är ett steg närmare att uppnå sina mål.

Så nästa gång ni känner att nu har det kört ihop sig lite och att ni skulle må bra av att komma iväg tillsammans för att sammansvetsa arbetet eller teamet – låta er inspireras, vässa era kompetenser, boka då en dagkonferens hemma hos oss på Körunda, endast 30 minuter från Stockholm.

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf