Tony Irving & Cecilia Ehrling Danermark

Dansa för kropp & själ

Dans, i alla dess former, är träning för både kropp och själ! I utmanande tider är det viktigt att ta hand om sig själv, således bjuder vi på en fartfylld helg i energins tecken.

Dans & Träningsweekend

Dans, i alla dess former, är träning för både kropp och själ!

I utmanande tider är det viktigt att ta hand om sig själv, således bjuder vi på en fartfylld helg i energins tecken, under ledning av folkkäre Tony Irving!

Vi umgås med lagom avstånd, inspireras, äter gott, sover gott och rör på oss – för nu står dansen i centrum!

Vi kommer att vara utomhus när vi dansar och tränar, så klä dig efter väder och vind och beroende på hur rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten ser ut vid tillfället, så delar vi upp oss i lagom stora grupper med avstånd emellan.

Alla klasser är utformade på så vis att du ej behöver en partner att dansa med, så vi ”lär dig dansa själv, så att du kan dansa två” – om du vill! Vi börjar från grunden, inga förkunskaper krävs. Dans skall vara roligt och nivån läggs utefter deltagarna – alla kan vara med, yngre som äldre!

Tony har med sig sin trogna danspartner Cecilia Ehrling Danermark, som också håller i svettiga dansinfluerade workouts, samt den utomordentliga koreografen David Watson.

Ett specifikt tidsschema och program presenteras närmare inpå.

Mer om helgen

Pris: 4 495:-/pers i dubbelrum  (enkelrumstillägg 500:-)

Vad ingår i paketet?

 • Logi i dubbelrum fredag-söndag inkl. frukostbuffé
 • Varmrätt på fredagen och en 3-rätters middag på lördagen exkl. dryck
 • Lunch på lördag samt söndag
 • Entré till relaxavdelning med lån av badrock. I relaxen finns bubbelpool, varmbastu, ångbastu & isdusch
 • Samtliga dans- & träningsklasser
 • Tonys föreläsning
 • Välkomstpaket från Rosenserien/Sweden Eco
 • Rosenseriens prova-på behandling för ansiktet (ca 25 min, ej tidsbokning, drop in lördag samt söndag)

Observera att vi har begränsat antal platser och att du som deltagare behöver vara helt friskt för att delta, vid minsta förkylningssymptom ber vi dig stanna hemma. Det finns handtvättsmöjligheter och handsprit i anslutning till varje aktivitet och tillsammans hjälps vi åt att hålla avstånd till varandra.

Vi reserverar oss också för förändringar i programmet samt meddelar att programmet kan komma att dokumenteras för arrangörens räkning.

Hur ser programmet ut

Fredag – incheckning från kl 15.00, programstart ca kl 18.00

Välkomstträff

 • Dansklass: Swing basic
 • Dansklass: Tango basic

Lördag

 • Dansinspirerad Träning: Latin workout
 • Dansklass: Salsa basic
 • Dansinspirerad Träning: Rockin’ Workout
 • Dansklass: Swing fortsättning

Föreläsning: Lyckan – att våga vara dig själv!

Söndag

 • Dansklass: Samba basic
 • Avslutning: Repetition av helgens dansklasser
 • Avtackning

Utcheckning från kl 11.00 (möjlighet till sen utcheckning kl 14.00), program t.o.m. ca kl 13.30

Ett specifikt tidsschema och program presenteras till er som anmält under Maj månad.
Då ser ni också att ni har tid till goda måltider och att relaxa emellan alla klasserna!

Varmt välkommen till en härligt svängig helg!

Tony Irving är en karismatisk TV- och radioprofil, kanske mest känd som juryordförande i svenskarnas bästa fredagsunderhållning – Let’s Dance. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär person. Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar fortfarande i dans, varje vecka, året om.
En av Tonys stora passioner är också att främja dans i samhället, så han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.

Tonys dansklasser blandar seriositet och humor om vartannat. Det är lättsamt & underhållande att vara med!

Utöver dansklasserna, får ni möjlighet att lyssna till Tonys inspirationsföreläsning: Lyckan – att våga vara dig själv!

Föreläsningen handlar om saker som Tony har varit tvungen att ta sig igenom i livet. Tonys resa har gått från att ha varit en homofobisk, ung kyrkogosse som gifte sig med en kvinna och ogillade sig själv. Han gömde sig i alkohol, festande och droger. Resan tog sin vändning till att Tony blev öppet homosexuell och idag är han gift med en man och som drog- och alkoholfri person har han hittat lyckan i de dagliga sakerna.

Föreläsningen handlar om förändring, om att vara lycklig och om att våga ändra på sig själv. Att förstå och acceptera är den svåraste resan i livet: Cut the crap – du har alla förutsättningar för att bli vem du vill bli och leva som du vill leva! You can’t be happy, if you don’t accept also being unhappy!

 

Tonys bok Life, Love and Passion kom ut 2015 och berättelserna i boken blev sedan grunden till Tonys sommarprat i P1, 2019.

Boken kommer att finnas till försäljning på plats och givetvis får du den signerad.

 

Cecilia Ehrling Danermark är en erfaren dansinstruktör som har dansat sedan barnsben. Från 9-års ålder har hon tävlat i tiodans där hon vunnit flertalet medaljer vid såväl nationella som internationella tävlingar. 2006 turnerade Cissi med dansgruppen Burn The Floor och har dessutom medverkat som instruktör i TV4’s succéprogram Let´s Dance i hela 11 säsonger, där hon har vunnit tävlingen hela 4 gånger.

Cissi har flera års erfarenheter av dansundervisning i alla

former; alltifrån socialt, till träningsform, till tävlingsdags och till stora event med uppvisningar.

Under helgen kommer hon att lära er att ha kul med dansen samtidigt som ni bränner en massa kalorier! Hon bjuder både på svettiga gruppträningar likväl som att hon står vid Tonys sida, som hans trogna danspartner.

 

 

David Watson, är inbjuden som gästlärare under delar utav helgen, då vi behöver fler proffs på plats för att kunna ta hand om de olika dansklasserna i mindre grupper.

David är en utomordentlig dansare och koreograf och står bl.a. bakom shownumren till Let’s Dance!

Han har många års erfarenhet av tävlingar, turnerande och undervisning och hans medryckande och pedagogiska sätt är härligt att få uppleva.

 

Om Rosenserien

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Rosor har i alla tider varit kända för sina välgörande egenskaper. Redan de gamla grekerna använde extrakt från rosen för att lugna och balansera huden. Basen i våra produkter är rättvisemärkt aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor.

Tony Irving & Sweden Eco
Efter att Tony provat Rosenseriens ekologiska hudvårdsprodukter och upptäckt vilka fina resultat det gett kontaktade han bolaget för ett samarbete och började medverka i
framtagningen av Sweden Eco – Rosenseriens manliga produkter – och Tony blev ”pappa”.

Sweden Eco-filosofin är 100% naturligt, ekologiskt och veganskt. Under Dans- & träningshelgen bjuder Rosenserien/Sweden Eco på Goodie bags innehållandes full size produkter till samtliga deltagare samt erbjuder kostnadsfria prova-på behandlingar för
ansiktet.

Anmälan

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.