Pepp Weekend På Körunda med Shirin & Malin

Skapa livet du vill leva och behåll dina goda vanor

4 februari - 6 februari

Pepp weekend med Shirin & Malin – Skapa livet du vill leva och behåll dina goda vanor

Shirin Djavidi och Malin Wranding jobbar tillsammans för att stärka människor i sitt eget ledarskap både fysiskt och mentalt. Deras passion är att utveckla och inspirera, och att få individer att hitta sin inre kraft och att nå sina mål snabbare. En perfekt komponerad weekend för dig som vill komma bort, utvecklas på alla plan men inte åka så långt. Detta bara 30 minuter från Stockholm på natursköna Körunda hotell i Nynäshamn. Det blir en helg fylld med workshops, yoga, träning och utvecklande möten. Tillsammans har de satt ihop ett gediget program där även återhämtning, spa och trevliga middagar står på schemat. Varmt välkommen att följa med!

Shirin arbetar som personlig tränare, yogalärare och journalist med samma fokus i allt hon gör. Det vill säga att lyfta och guida människor till ett starkare, friskare och mer hälsosamt liv med små hjälpmedel.

Malin arbetar med ledarskaps-och medarbetarutveckling, både individuellt och med teamprocesser. Hon utbildar även chefer genom Försvarsmaktens UL utbildning (Utvecklande Ledarskap)

Tillsammans skapar de skillnad.

Mer info

Ingår i resan

  • Boende 2 nätter del i dubbelrum
  • Helpension; frukost, lunch & middag exkl. dryck
  • Eftermiddagsfika fredag och lördag.
  • Varierande workshops, träning och yoga.
  • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. boende & mat. 

Övrigt

  • Pris 6 995 kr p/p i dubbelrum
  • Enkelrumstillägg (dubbelrum för eget bruk): 900 kr

 

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Under resan kommer du få prova på olika typer av yoga och träning som passar alla nivåer.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en resa ensam är ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor som delar lika intressen, samt att få välförtjänt egentid.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla aktiviteter är anpassade så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning utomhus och inomhus och yoga (inomhus), samt yogamatta (finns även att låna). Bra skor för träning och ev. löpning, samt badkläder och middagskläder.