24 november - 26 november

Tony Irving och hans crew är tillbaka på Körunda hotell för en riktig höstboost!

Tillsammans med Cecilia Ehrling Danermark och yogin Sofia Dejke bjuder Tony på danspass, träning, yoga, meditation, föreläsningar, höstpromenader och sköna behandlingar – när vi behöver dem som mest!

Vi umgås, inspireras, äter gott, sover gott och rör på oss – allt tas i ditt eget tempo och nivån anpassas utefter gruppen, inga förkunskaper krävs.

Ni deltar solo i de olika passen och när vi dansar lär vi oss steg, rytm och rörelser för att antingen fortsätta dansa själv eller i par.

Programmet:

Fredag 24 november
Incheckning från 15.00, officiell programstart 17.00
Välkomstträff, danspass Cha Cha & Rumba samt gemensam middag

Lördag 25 november
Höstpromenad, Vinyasayoga, Floor Barre-träning, danspass Cha Cha & Rumba, inspirationsföreläsningar & meditation – samt tid för relax och goda måltider!

Söndag 26 november
Höstpromenad, Vinyasa Soft Flow & danspass Cha Cha & Rumba – vi avslutar med repetition av helgens danser samt en gemensam lunch!

Har du några frågor?

Ring på 08-520 390 30 eller mejla oss på info@korunda.se.

Programblad med tider för aktiviteter & måltider släpps i sin helhet, till deltagarna, i god tid innan evenemangsstart, så att ni kan planera er vistelse som ni vill.

Du som deltagare deltar i så mycket eller lite som du själv vill, valet är ditt!

Vi reserverar oss för förändringar i programmet samt meddelar att programmet kan komma att dokumenteras för arrangörens räkning.

Vad ingår i paketet?

 • Fika till Välkomstträffen
 • Logi i dubbelrum fredag-söndag inkl. frukostbuffé
 • Varmrätt på fredagen och en 3-rätters middag på lördagen exkl. dryck
 • Lunch på lördag samt söndag
 • Entré till relaxavdelning med lån av badrock. I relaxen finns bubbelpool, varmbastu, ångbastu & is dusch
 • Samtliga aktiviteter med Tony, Cissi & Sofia
 • Goodie bag från Rosenserien/Sweden Eco (värd 550 sek)
 • Rosenseriens ansiktsbehandling (ca 25 min)

Pris 4 995 kr p/p i dubbelrum

Om Tony

Folkkära Tony Irving, en karismatisk TV- och radioprofil, kanske mest känd som juryordförande i svenskarnas bästa fredagsunderhållning – Let’s Dance.

Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar fortfarande i dans, varje vecka, året om.
En av Tonys stora passioner är också att främja dans i samhället, så han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.

Under helgen håller Tony i Floor Barre, en lugn träningsform utformad med hjälp av Yogan, Tai Chi och balett som verkligen värmer upp din kropp. Han håller även i danspass.

Utöver passen, får ni möjlighet att lyssna till Tonys inspirationsföreläsning: Ett bättre jag!

Om Cissi

Cecilia Ehrling Danermark  har dansat sedan barnsben. Från 9-års ålder tävlade hon i tiodans. 2006 turnerade Cissi med dansgruppen Burn The Floor och har dessutom medverkat som instruktör i TV4’s succéprogram Let´s Dance i hela 12 säsonger, där hon har vunnit tävlingen hela 4 gånger.

Cissi har flera års erfarenheter av dansundervisning i alla former; alltifrån socialt, till träningsform, till tävlingsdags och till stora event med uppvisningar. Cissi har varit Tonys danspartner på diverse tillställningar i tio års tid och bjuder nu på både danspass och en riktig träningsboost.

Om Sofia

Sofia Dejke började med använda yogan som ett verktyg i vardagen, precis som så många andra med fulltecknade scheman, och har det senaste decenniet drivit både egen yogastudio och anordnat vandrings- & yogaresor till bl.a. Indien.

Yoga är till för alla, det finns de sorter som är mer fysiskt krävande och de som är utav de lugnare slaget – det finns även gravidyoga, golfyoga, yogavandring etc och denna värld är oändlig. Något som Sofia givetvis älskar och gärna kastar sig ut i, då hon till vardags leder pass i hur många olika yogavarianter som helst!

Namnet Sofia betyder vishet och under Sofias pass leder hon med visheten och tryggheten som hon fått genom åren och hon berättar gärna historier ur verkliga livet och kopplar ihop dem med yogans uråldriga folisofi.

Under hälsohelgen bjuder Sofia på Vinyasayoga i olika format, meditation & en föreläsning om just yogans hälsofördelar.

Om Rosenserien

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Rosor har i alla tider varit kända för sina välgörande egenskaper. Redan de gamla grekerna använde extrakt från rosen för att lugna och balansera huden. Basen i våra produkter är rättvisemärkt aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor.

Anmälan

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.