ToppHälsa kommer tillbaka!!!

Nu är det dags igen att utmana dig själv med tuff bootcampträning där både flåset och musklerna får sig en rejäl genomkörare. Den perfekta helgen för alla!

29 april - 1 maj

ToppHälsa på Körunda

Ny powerhelg på härliga Körunda 29 april-1 maj 2022!

 

Missa inte vår härliga träningshelg på underbara Körunda, 30 minuter utanför Stockholm. I de vackra omgivningarna, mitt emellan sjö och skog, bor vi i en modern anläggning med mysig och personlig hemma hos-känsla. Våra instruktörer står redo att utmana dig med en tuff thaiboxträning och svettiga träningspass för hela kroppen. Exvärldsmästaren i thaiboxning och stuntmannen från flera Hamilton-filmer, Rickard Nordstrand, finns på plats för att pressa dig till ditt yttersta. Har du aldrig testat boxning så får du verkligen chansen att hitta en ny rolig och svettig träningsform! Rickard har sällskap av grymma tränaren José Nunez som med sitt eget koncept Moveoo får dig att tänka utanför boxen. Vi utlovar både skratt och träningsvärk den här helgen!

Utöver all träning bjuds du på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och på den populära bastuflotten, där du får tid för dig själv med både nya och gamla vänner. 

Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning!

OBS! Flera instruktörer tillkommer!

När: 29 april–1 maj 2022

Var: Körunda Hotell & Konferens

Pris: 4 995 kr

Allt detta ingår: Del i dubbelrum, frukost, lunch, middag, tillgång till relaxavdelningen och bastuflotten, alla våra ledarledda träningspass och en föreläsning.

Boka på:  08-520 390 30 eller e-post info@korunda.se, du kan även fylla i intresseanmälan längre ner så kontaktar vi dig.

OM VÅRA LEDARE:

Rickard Nordstrand är exvärldsmästare i thaiboxning och flerfaldig svenska mästare i Muay Thai. Han jobbar också som stuntman och har varit med i flera svenska filmer, bland annat i “Hamilton – I nationens intresse”, “Hypnotisören” och “Hamilton – men inte om det gäller din dotter” då han var stuntman för Mikael Persbrandt. Rickard driver också två gym i Stockholm.

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Schema (dyker upp här när det närmar sig)

Anmälan

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.