ToppHälsa kommer tillbaka 21-23 Oktober 2022

Nu är det dags igen att utmana dig själv med tuff bootcampträning där både flåset och musklerna får sig en rejäl genomkörare. Den perfekta helgen för alla!

21 oktober - 23 oktober

ToppHälsa på Körunda

Ge dig själv en powerboost på Körunda 21-23 okt 2022

Missa inte vår härliga träningshelg på underbara Körunda, 30 minuter utanför Stockholm. I de vackra omgivningarna, mitt emellan sjö och skog, bor vi i en modern anläggning med mysig och personlig hemma hos-känsla. Våra instruktörer står redo att utmana dig med en tuff thaiboxträning, dansliknande svettiga träningspass som Zumba och AfHo, men också avslappnande yoga. Grymma Madelinn Fernandez finns på plats för att pressa dig till ditt yttersta. Har du aldrig testat boxning så får du verkligen chansen att hitta en ny rolig och svettig träningsform! Vi utlovar både skratt och träningsvärk den här helgen! Hon har sällskap av grymma zumbainstruktören och glädjespridaren Mohamed ”Mommo” Ragragui och yoga och Soma move-instruktören Mia Rodhborn som hjälper dig att mjuka upp både muskler och sinnet morgon och kväll.

Utöver all träning bjuds du på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och på den populära bastuflotten, där du får tid för dig själv med både nya och gamla vänner.

Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning!

NÄR: 21 -23 oktober 2022

PRIS: 4 995 kr/person i dubbelrum (enkelrumstillägg 500 kr)

VAR: Körunda Hotell och Konferens,

30 min utanför Stockholm

Detta ingår:

– Boende (del i dubbelrum)

– Frukost, lunch och middag

– Tillgång till relaxavdelningen och bastuflotten

– Alla våra tränarledda träningspass

BOKA HÄR

* Resan arrangeras av, och din bokning av resan kommer att ske direkt med Körunda Hotell.

NYHET! När du bokar en resa med ToppHälsa får du gratis tillgång till Aumlas onlineprogram ”Ät bra – Må bra!” av leg dietisten och IBS-experten Sofia Antonsson. (Ordinarie pris är 1800 kr.) Onlineprogrammet ger dig konkreta råd, recept och övningar som gör det enkelt för dig att äta god och näringsrik mat som ökar din energi och ditt välbefinnande. Programmet är designat för att pågå under 8 veckor, men du väljer själv i vilken takt du vill genomföra det då du får tillgång till det för all framtid.

 

Om våra ledare:

OM VÅRA LEDARE:

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men har också bland annat kört kick boxning, thai boxning, kung fu, brasiliansk jujutsu, capoeira och karate. De senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg får känna på vad fightingspirit är, på riktigt!

 

Mia Rodhborn brinner för hållbar träning, där du blir ditt bästa jag – stark inifrån och ut. Hon tränar barn, vuxna, seniorer, rehab och gruppträning i allt ifrån yoga till crossfit. Mia har en gedigen bakgrund som coach är bland annat utbildad som STAC Elittränare, Stark genom klimakteriet, Medicinsk yoga instruktör, Samtalscoach och Kommunikation och förändringsarbete. Hon kommer ursprungligen från Gotland men har bott och verkat i Stockholm 25 av 30 åren i branschen. Följ henne på Instagram: Miarodhborn

MOHAMED ”MOMMO” RAGRAGUI

Mohamed, oftast kallad Mommo är gruppträningsinstruktör och leder klasser i Les Mills Bodyjam, Cx work och Grit Series. Han är också zumbainstruktör och det är i den rollen han rest runt i USA och varit verksam i event samt presenterat klasser på det stora zumbakonventet, med över 6000 deltagare, som äger rum varje år i Florida Orlando. Mommo ger allt och du kommer att känna sann dansglädje, pressa dig själv i högintensiv intervallträning eller stärka din core och stabilitet. Mommos mål är att du ska få både glädje och resultat av varje pass och upptäcka att du kan mycket mer än du trodde. Vare sig det handlar om utmanande danssteg eller antal burpees.

 

Schema (dyker upp här när det närmar sig)

Anmälan

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.