ToppHälsa är tillbaka på Körunda!!!

Nu är det dags igen att utmana dig själv med tuff bootcampträning där både flåset och musklerna får sig en rejäl genomkörare. Den perfekta uppstarten av våren.

30 april - 2 maj

ToppHälsa på Körunda

Vårens powerhelg på härliga Körunda!

I vår är vi tillbaka på underbara Körunda utanför Stockholm. I de vackra omgivningarna, mitt i naturen mellan sjö och skog, bor vi i en modern anläggning med mysig och personlig hemma-hos-känsla. Våra instruktörer står redo att utmana dig med en tuff thaiboxträning och roliga, utmanande Body Fit-pass där både flåset och musklerna får sig en rejäl genomkörare!

Utöver all träning bjuds du på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och bastuflotten, och du får tid för dig själv med både nya och gamla vänner. Träningshelgen passar dig oavsett viken nivå du ligger på i din träning.

Vi följer förstås alla restriktioner.

 

Mer om ToppHälsa;

Vi välkomnar dig till en härlig helg full av energi!

När: 30 april-2 maj 2021

Var: Körunda Hotell

Pris: 4 495 kr fre-sön (del i dubbelrum)
enkelrumstillägg: 500 kr

Ingår: Två nätters boende (del i dubbelrum), frukost-lunch och middagar, tillgång till relaxavdelningen och bastuflotten med kallbad plus förstås hela träningsschemats innehåll (schemat publiceras här närmare start).

Boka på:  08-520 390 30 eller e-post info@korunda.se, du kan även fylla i intresseanmälan längre ner så kontaktar vi dig.

På Körunda finns gratis parkering, fri tillgång till relaxavdelning. Fri wifi på hela hotellet så du enkelt kan dela dina upplevelser på Instagram.

Schema (med reservation för ändringar)

Fredag 30/4

Lördag 1/5

Söndag 2/5

Tvåfaldiga EM-guldmedaljören i thaiboxning och Hollywood-meriterade skådespelaren från filmen Wonder Woman, Madeleine Vall Beijner, finns på plats för att pressa dig till ditt yttersta. Madeleine har också under vårens setts i serien Elitstyrkans hemligheter i kanal 4.

Madde har under helgen sällskap av David ”D-Flex” Seisay som med sitt egna koncept Body Fit får dig att träna hela kroppen på ett härligt och tempofyllt sätt.

Michaela Leibhardt står för yogan under dagarna och utmanar dig både morgon och kväll och står också för ett Pilates-pass.

Madeleine Vall Beijner är professionell fighter med VM-medaljer i thaiboxning och titlar som svensk-, nordisk- och europamästare i ryggsäcken. Utöver thaiboxning tränar hon MMA, boxning, löpning, yoga och gillar extra mycket (förutom att slåss) att träna utomhus och bli smutsig under naglarna. Hon är PT, löpcoach, kostrådgivare, håller seminarium, föreläsningar och frilansar som journalist. Madde spelade dessutom in stunts i filmen Wonder Woman och har under våren setts i TV4-serien Elitstyrkans hemligheter.

David ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen och är en av Sveriges mest kända PT. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, däribland Mikael Persbrandt inför Hamilton-filmerna.

 

 

Michaela Liebhardt är yoga – och pilatesinstruktör, utbildad ayurveda-kostrådgivare och arbetar även som säljare på Sommarnöjen, arkitektritade hus. Hälsa är hennes största passion och att få inspirera människor till en hälsosam livsstil som passar varje enskild person. Hon kommer bjuda på sina kunskaper i ayurveda och sätta ihop insidan och utsidan med hjälp av yogan.

Anmälan

    • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.