En komplett helg i hälsans tecken 23-25 oktober 2020

ToppHälsa är tillbaka på Körunda Hotell där vi utmanar dig med tuff bootcampträning där både flåset och musklerna får sig en rejäl genomkörare.

23 oktober - 25 oktober

Fullbokat! - ToppHälsa på Körunda

ToppHälsa är tillbaka på Körunda Hotell med ett riktigt girl power-gäng!

Tvåfaldiga EM-guldmedaljören i thaiboxning och Hollywood-meriterade skådespelaren från filmen Wonder Woman, Madeleine Vall Beijner, finns på plats för att pressa dig till ditt yttersta. Hon har sällskap av grymma pt:n Lena Möller som kör funktionell träning för hela kroppen. Träningsvärk utlovas! Break it and you will make it-Elin Härkönen finns på plats och utmanar dig i ett roligt acroyoga-pass på lördagen och kör sedan en skön stretchyoga på söndag morgon. Utöver all träning bjuds du på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och bastuflotten, och du får tid för dig själv med både nya och gamla vänner.

Körunda ligger endast 30 minuter från Stockholm City. Mitt i naturen mellan sjö och skog bor vi i en modern anläggning med mysig och personlig ”hemma hos”- känsla

 

Mer om Topphälsa

Vi välkomnar dig till en härlig helg full av energi. Utöver schemats innehåll inkluderas två nätters boende.

Pris: 4 495 kr fre-sön (del i dubbelrum)
enkelrumstillägg: 500 kr

Ingår: Del i dubbelrum, frukost, lunch och middag, tillgång till relaxavdelningen och bastuflotten, alla våra ledarledda träningspass och föreläsningar.

Boka på 08-520 390 30 eller e-post info@korunda.se, du kan även fylla in intresse längre ner så återkopplar vi till dig.

På Körunda finns gratis parkering, fri tillgång till relaxavdelning. Fri wifi på hela hotellet så du enkelt kan dela din upplevelse på Instagram.

Program

(…mer detaljerat program kommer)

Fredag

Från 15.00 Incheckning
17.00 Körunda och Topphälsa hälsar alla välkomna
20.00 Gemensam middag

 

Lördag

7.30 Morgonlöpning/Powerwalk
8.00 Frukost
17.00-19.30 Relax-tid
19.30 Gemensam middag

Söndag

7.30 Morgonlöpning/Powerwalk
8.00 Frukost

Från 12.30 Lunch och utcheckning.

 

(Vi reserverar oss för ändringar i schemat)
Varmt välkommen till en spännande helg!

Madeleine Vall Beijner är professionell fighter med VM-medaljer i thaiboxning och titlar som svensk-, nordisk- och europamästare i ryggsäcken. Utöver thaiboxning tränar hon MMA, boxning, löpning, yoga och gillar extra mycket (förutom att slåss) att träna utomhus och bli smutsig under naglarna. Hon är PT, löpcoach, kostrådgivare, håller seminarium, föreläsningar och frilansar som journalist. Madde spelade dessutom in stunts i filmen Wonder Woman.

Lena Möller som har många års erfarenhet som PT, träningsinstruktör och dansare. Hon älskar att bidra till andras rörelseglädje och kommer med sin energi och positivitet sprida glädje på alla plan. Vi kommer att få testa funktionell träning, ben & rumpa, energi-class, core och slutligen få oss att hitta balansen och slappna av i en mindful movement. Lena har sjungit i kör i hela sitt liv, tävlat i konstsim och är även friskvårdsmassör.

Gymnasten Elin Härkönen har flera SM-guld som voltigegymnast (gymnastik på hästryggen). Efter att ha brutit nacken som 18-åring har Elin jobbat sig tillbaka till idrotten igen och 2017 vann hon EM-guld i en annan sport, hinderbana. I dag jobbar hon som personlig tränare och föreläsare och är känd för sitt instagramkonto @breakitandyouwillmakeit där hon gör till synes omöjliga gymnastiska övningar på gymmet eller ute i naturen. På ToppHälsas helg kommer hon att köra två pass. På lördag blir det ett lekfullt roligt acroyoga-pass där vi jobbar två och två och utmanar vår kroppskontroll. På söndag morgon blir ett härligt stretchyogapass där vi sträcker ut och mjukar upp kroppen efter två dagars träning.

Anmälan

    • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.