NYTT DATUM KOMMER!

Träna med José Nunéz

Välkommen till två dagar som definitivt kommer att göra skillnad

Träna för en av landets mest erfarna fystränare – José Nuñez. Med sin drygt 30-åriga erfarenhet från att ha tränat elit såväl som motionärer delar han med sig av sin kunskap och sina insikter samtidigt som du tränar allsidigt, funktionellt och på ett sätt som ofta lockar fram skratt. Jose har gjort sig känd för sina tuffa, tillåtande och lustfyllda pass. Han utmanar traditionella tankar och beteenden inom träning och den tillhörande livsstilen samtidigt som han får deltagarna att förstå vad som krävs för att få naturligare resultat och samtidigt öka välmåendet. Som deltagare på dagarna får du inte bara en effektiv, utmanande och lustfylld fysträning. Du får även ta del av kunskap och insikter som du direkt kan använda dig av i din ordinarie hemmaträning, uteträning och när du är på gymmet.

Träna med José Nunéz

  • Fem träningspass med José Nuñez
  • Entré till relaxen och bastuflotten
  • Lunch & 3-rätters middag på lördagen
  • Boende
  • Frukost & lunch på söndagen

Pris: från 3195 kr /person

Enkelrumstillägg: 300kr. Kom en dag tidigare och njut av relaxen, varmrätt, boende och frukostbuffé till specialpris – 1000kr.

Boka genom att ringa oss: 08-520 390 30 eller maila info@korunda.se

Upplägg

LÖRDAG

10:00 – Pass 1 “Bollfys”

Med balansbollen som redskap utmanas du som deltagare på flera plan. Du jobbar med egenskaper som styrka, rörlighet och kontroll samtidigt som du stimulerar hjärna- nerv och muskelträningen på ett väldigt effektivt sätt. Ett pass som kommer att få dig att svettas, skratta och samtidigt förundras över hur mycket du faktiskt kan klara av. Upplägget riktar sig i första hand på Core i mage/rygg och axlar/skuldra.

11:00 – Pass 2 “Gummibandsfys”

Med sina gummiband kommer José leda dig i en mycket uppskattad fysträning där hela kroppen utmanas på olika sätt. Upplägget gör att du själv finner din individuella belastning och det motstånd som ger bäst resultat. Efter ett pass förvånas många glatt över hur mycket som går att göra med ett par gummiband. Upplägget gör att överkroppen och core får lite extra mycket att ta hand om.

Lunch

16:00 – Pass 3 “Säckpass”

José har utvecklat och tillverkat en typ av sandsäck som gör att du kan träna funktionell och allsidigt vart du än befinner dig då du själv fyller och tömmer säcken med den vikt du önskar. Upplägget på passet gör att ben, rumpa och core utmanas lite extra än övriga kroppen.

18:00 – Föreläsning

Föreläsning innan middagen och kvällsmål i baren.

SÖNDAG

09:00 – Pass 4 “Käpp”

Ett pass som förvånar många då träningen är väldigt varierad, utmanande samtidigt tillåtande och rolig. Med käppen utmanas du på ett naturligt utmanande sätt då händer armar, rygg och core jobbar på ett sätt som liknar det som aktiverade människan då hen skapades.

11:00 – Pass 5 “Mix workshop”

En fantastik träningshelg kräver en värdig avslutning. Här mixar José mellan helgens träning så att du kan få mycket repeterat samtidigt som han väver in smarta och effektiva kroppsövningar. Efter detta pass har du en insikt och övningsbank som du direkt kan börja använda dig av  din övriga träning på hemmaplan.

På avslutande lunchen har José en öppen fråga/reflektionsstund där du kan ställer frågor, ta anteckningar och samtidigt smälta

Gå gärna in på José Nunez hemsida www.moveoo.se och läs mer.

Vi ser fram emot och hälsar er välkomna till oss!

ANMÄL TILL VÄNTELISTAN OCH KOMMANDE EVENT

Platserna går snabbt åt men du kan alltid skriva upp dig på reservplats ifall någon avbokar. Ring 08-520 390 30 eller maila info@korunda.se.

Anmälan

    • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.