Skippa lång transfer och åk till oss på Körunda, 30 minuter från Stockholm. Vi har all utrustning som ni behöver för era klimatsmarta konferenser. Med vår kompetens erbjuder vi klimatsmarta möten, så att ni med gott samvete kan redovisa er konferens miljöpåverkan.

Alla måste dra sitt strå till stacken för att bidra till hållbar utveckling. Vår generation är den första som insett att vi behöver bromsa vår konsumering och fördela vår planets resurser, inte bara ur miljösynpunkt utan även socialt. Klimatsmarta konferenser efterfrågas allt mer och innefattar flera delar av klimatpåverkan.

Här kan du ta del av några enkla tips för att skapa klimatsmarta konferenser:

Minska på papperet

Genom att minska antalet utskrifter sparar vi på jordens resurser. Ett papperslöst möte minskar också nedskräpning och städkostnader.

Samåkning och kollektivtrafik

Uppmana deltagarna att välja klimatsmarta transporter till konferensen, till exempel kollektivtrafik och tåg. Ni kan också samåka och hyra en biogasbuss eller miljövänliga bilar.

Låt maten vara grön och minska svinn

Satsa på vegetariskt, ekologiskt och närproducerat. Skippa vatten på flaska och servera kranvatten i kannor istället. Köp inte mer än vad du tror att du gör av med innan det blir dåligt – köp hellre lite men ofta.

Skapa tillgänglighet för alla människor med särskilda behov
Se till att det finns avsedda parkeringsplatser, hissar och ramper samt att ni bemöter de som har nedsatt syn eller hörsel. Kom ihåg att anpassa upplägget och aktiviteter efter deltagare.Planera upplägget så att alla känner sig inkluderade. Tänk på deltagare med särskilda behov och eventuella kulturella frågor som kan behöva speciell hänsyn.

Det krävs ambition och drivkraft för att utveckla klimatsmarta konferenser och genom att ta smarta val kan man minska klimatpåverkan.

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf