Paolo Roberto inspirerar på körunda

Paolo blev knockad och av med sin titel lördagen den 4 oktober 2003. På måndagsmorgon öppnade han sitt första företag och som många gånger förr i hans liv upptäckte han att i de värsta motgångarna finns det också enormt mycket kreativitet.

Föreläsning som inspirerat mötet

Paolo är en av Sveriges mest bokade föreläsare och är ofta ute på företag, kommuner & skolor och föreläser. Föreläsningarna är en stor del honom och hans liv. Paolo älskar att inge mod och fighting spirit i människor så att de vågar, och viktigast av allt, inser att det bara är dom själva som kan ändra sina liv. Som en av Sveriges mest anlitade föreläsare tar Paolo Roberto med dig på motiverande och inspirerande resor berättade ur ett lite annorlunda perspektiv inom områden som ligger honom särskilt varmt om hjärtat. Här är ett par olika teman Paolo föreläser om:

Låt inte rädslan bli större än nyfikenheten

Entreprenören Paolo Roberto berättar om hur han aldrig tillåtit att rädslan vinner över nyfikenheten och om modet att tänka annorlunda och våga ta det första steget. Låt inte den där rädslan bli fängelset som låser in dina drömmar – du missar 100 procent av alla chanser du inte tar. Förändring kan vara jobbigt och skrämmande men inget är så smärtsamt som att vara på en plats där man inte hör hemma.

Fighting spirit

Efter att ha blivit klassad som en av Stockholms farligaste ungdomar blev det boxningen som räddade Paolo Roberto från gatan. Dagen efter att boxningskarriären tog slut startade han det företag som kom att bli den framgång det är idag och lärde sig snart att ”Fighting spirit” inte bara är viktigt inom boxning utan även i det dagliga livet. Att alltid kämpa vidare, aldrig ge upp!

Det finns inga mirakelkurer

Det dyker ständigt upp nya dieter och träningsformer, men som Paolo Roberto säger: Det finns inga mirakelkurer. Samtidigt kan det räcka med små förändringar för att skapa stora förbättringar. Det viktigaste är att leta upp motivationen istället för att vänta på den. Du behöver inte kontrollera dina tankar, du behöver bara se till att inte de kontrollerar dig.

Mer info

Tid: Från 1 timme
Pris: Efter offert
Antal personer: Valfritt

“Paolo är en fighter som gått från utanförskap och kriminalitet till elitutövare i Taekwondo och kickboxing samt flerfaldig proffsboxningsmästare. Idag har Paolo lagt handskarna på hyllan men fightas fortfarande hårt varje dag. Han skriver kok-och träningsböcker samt jobbar omväxlande som programledare på TV, företagare, moderator och föreläsare som talar om attityder och mental inställning om balans i livet och om boxning, svenskhet och utanförskap.”

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf