Paolo Roberto inspirerar på körunda

Paolo blev knockad och av med sin titel lördagen den 4 oktober 2003. På måndagsmorgon öppnade han sitt första företag och som många gånger förr i hans liv upptäckte han att i de värsta motgångarna finns det också enormt mycket kreativitet.

Föreläsning som inspirerat mötet

Paolo är en av Sveriges mest bokade föreläsare och är ofta ute på företag, kommuner & skolor och föreläser. Föreläsningarna är en stor del honom och hans liv. Paolo älskar att inge mod och fighting spirit i människor så att de vågar, och viktigast av allt, inser att det bara är dom själva som kan ändra sina liv.

Paolo Roberto föreläser om en hälsosam livsstil och vikten av balans mellan träning, vila och kost. Att leva hälsosamt är ingen kur man tar sig igenom  utan en förändring av livsstil som förhoppningsvis fortsätter för resten av ens liv.

Mer info

Tid: Från 1 timme
Pris: Efter offert
Antal personer: Valfritt

“Paolo är en fighter som gått från utanförskap och kriminalitet till elitutövare i Taekwondo och kickboxing samt flerfaldig proffsboxningsmästare. Idag har Paolo lagt handskarna på hyllan men fightas fortfarande hårt varje dag. Han skriver kok-och träningsböcker samt jobbar omväxlande som programledare på TV, företagare, moderator och föreläsare som talar om attityder och mental inställning om balans i livet och om boxning, svenskhet och utanförskap.”

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event