Föreläsning med johan Norén

Nyfikenheten till det personliga ledarskapet och viljan av att göra skillnad. Det har gjort att Johan nu jobbar som rådgivare till några av landets mest framstående organisationer, företagsledare, artister samt idrottsutövare. .

Konsekvensen av en tanke

Johan Norén inspirerar företag och arbetslag genom att öka det individuella ansvaret och frigöra energi samt vända problem till utmaningar. Han delar alternativa tankar, tekniker och förhållningssätt till begreppen stress, press och krav. Johan visar hur man kan bibehålla en produktiv samt hälsosam arbetsplats genom att skapa medvetenhet av kraften i eget ansvar. Vad är det som gör att vissa människor växer med uppgiften och och ser till att det händer medan vissa sitter ner och undrar när det händer? Vad är ingredienserna för ökat ansvar och ökad medvetenhet av sitt beteende? Hur uppnår vi våra gemensamma mål och hur drar vi igenom processen från start till mål i förändringsprocesser?

Mer info

Tid: Från 1 timme
Pris: Efter offert
Antal personer: Valfritt

Johan har egen erfarenhet av att vara sjuk, då han var långtidssjukskriven p.g.a. stressrelaterad ohälsa..

Denna erfarenhet har fått honom att nu utbilda företag och öka kunskapen hos medmänniskor om att bli medvetna om signaler på obalans och överbelastning och hur man kan öka produktiviteten genom att vårda det friska. Detta och mycket mer delar han med sig under sin föreläsning konsekvensen av en tanke som är titeln på Johans inspirationsföreläsning om vilka fördelar som finns för hjärnan av fysisk aktivitet och av att bli medveten om hur man tänker

Johan Norén
Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf