Föreläsning med Louise Gottlind

Visa vägen – hälsofrämjande ledarskap
Vi går igenom smarta knep som du som ledare och chef dagligen kan använda i ditt arbete för att främja hälsosamma beteenden och goda val på arbetsplatsen. Här lär du dig vad du kan göra, säga och utstråla för att påverka dina medarbetare så att de får det stöd som de behöver.

Gräv där du står – bli vardagsstark!
Här arbetar vi med det som du själv kan påverka i din arbetsmiljö och som du kan börja med direkt. Du får användbara knep och tips för hur du själv kan påverka ditt välmående så att du har mer energi och ork efter arbetsdagen.

Prehab – en hållfast kropp
För dig som önskar att minska i vikt, prestera mer eller förändra dina vanor. Här går vi igenom hur du kan göra för att skapa en kropp och ett sinne som orkar stå emot de påfrestningar som du möter i vardagen. Med en hållfast kropp klarar du mer!

Den berömda balansen
Återhämtning för kropp och hjärna- hur ska du göra och varför? Vad är återhämtning och hur kan du arbeta med det på arbetstid och på din fritid? Vad innebär ordet vila och hur man man variera sin vardag och hantera det så kallade vardagspusslet?

Mer info

Tid: Från 1 timme
Pris: Efter offert
Antal personer: Valfritt

“Ju mindre ansträngande en förändring är att genomföra desto lättare att lyckas!”

Louise är utbildad fysioterapeut och har ett stort intresse för hållbarhet och pedagogik. Att arbeta med hälsa ligger i tiden och det finns mycket kunskap kring ohälsans effekter på både verksamheten, medarbetarna och från ett ekonomiskt perspektiv. Men hur gör man rent konkret och var börjar man arbetet? Genom föreläsningar utformade som workshops med många vardagsknep guidar Louise er deltagare genom en början till en förändring. Du får konkreta tips och råd samt ett par tankeställare att arbeta vidare med när du kommer tillbaka till vardagen.

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf