Skapa arbetsglädje med susanne canu

En lustfylld workshop om självledarskap, medarbetarskap och arbetsglädje.

Företag som över tid lyckas bäst är de som har bra medarbetarskap, stor arbetsglädje och stor förändringsvilja.

Att ha medarbetare som mår och presterar bra både i arbetet och privat, leder till mindre stress och minskad sjukfrånvaro. De är motiverade och glada medarbetare och de kommer att vara framtidens vinnare i en ständigt föränderlig värld.

Vem bär det yttersta ansvaret för arbetsglädjen?

När Susanne Canu pratar om de egna personliga ansvaret, handlar det om en stor kraft och möjlighet att själv påverka och styra till hur mycket glädje vi ska känna. För Susanne är det självklart att personlig utveckling ska vara kul. Hennes föreläsningar och workshops är fyllda av skratt och många igenkännande aha-upplevelser. Målet för Susanne är att ge mod och inspiration och samtidigt visa att all förändring är möjlig. Det går på ett enkelt sätt att träna upp självledarskapet och du kommer att få konkreta verktyg och metoder att arbeta med.

Ämnesområden: Självledarskap – Ledarskap – Motivation – Konflikthantering

Mer info

Tid: Från 1 timme
Pris: Efter offert
Antal personer: Valfritt

“Sommaren 2006 kastade min man min arbetsmobil i Medelhavet. Han hade fått nog av att jag alltid arbetade. Jag blev rasande på honom, men han förklarade lugnt att nu får du välja. Jobba gärna mycket, men inte när vi är lediga tillsammans. Jag vill ha en närvarande fru och ställer inte upp på detta längre. Sedan jag lärde mig MT-metoden har jag använt den med stor framgång i min roll som personalansvarig på det säljföretag jag drivit i många år.

Efter 20 år i säljbranschen kände jag att det var dags för mig att anta nya utmaningar och det enda jag kunde tänka mig var att själv bli ledarutvecklare i denna fantastiska metod för personligt ledarskap där fokus ligger på att stärka självkänslan”.

Susanne Canu
Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf