Klimatsmart konferens & aktivitet i natur

Tänk grönt i smått och stort, kom hem till oss på Körunda. Ett klimatsmart konferensval för möten i Stockholm. Endast 30 minuter från city är man i en avkopplande miljö omgiven av natur, till konferensen kan ni ta er kollektivt med buss eller pendeltåg. Med oss arbetar vi tillsammans till att värna om vårt klimat, så att vi kan fortsätta njuta av vår fantastiska natur och fauna.

Konferens med aktivitet ger er möjligheter att svetsa samman teamet samtidigt som mötet blir minnesvärt.

Moderna konferensers agenda har ändrats en aning, till att vara ett sätt att samla alla för information till att nu bygga starka arbetsrelationer där idéer skapas till att man fokuserar på att stärka individen. På Körunda ger vi er förutsättningarna för spännande och utvecklade möten omgiven av naturens resurser som sätter sin prägel på upplevelsen.

Utvecklande, spännande och roligt

Hos oss hittar du en stor mängd aktiviteter att välja emellan, allt från hälsa till utmaningar. Prova på yoga i ekdalen intill sjön Muskan. Inspireras och drillas av Paolo som föreläsare eller träningscoach. Låt säsongens upplevelser i sommar- eller vinterlandskap göra sig hörd, ingen tid på året saknar upplevelser.

I konferens med aktivitet ingår:

  • Fm. kaffe & Körundasmörgås
  • Lunchbuffé (soppa, fisk & kött) m. hembakat bröd, stort salladsbord, dryck
  • Em. fika med hembakat kaffebröd, smoothie & frukt
  • Entré till vår relaxavdelning.
  • Boende
  • Frukost

Vi hjälper er välja aktiviteter och skapa en perfekt konferensupplevelse efter era behov.

Pris: Efter offert – Helpensionskonferens från 1785 per person.

Tillsammans för en klimatsmartare konferens

Alla kan göra sitt för att förbättra och förminska vår påverkan på klimatet. På Körunda arbetare vi aktivt med att köpa in närproducerad mat, minska matsvinnet och sortering från reception till restaurang. Vi rekommenderar att man åker till Körunda antingen med buss och helst pendeltåg och går ut sista sträckan till oss, en energigivande power walk och vi hämtar ert bagage. För en grönare framtid och för att att fortsätta kunna njuta av gröna oaser som Körunda, välj nära och klimatsmarta konferenser.

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf