Delad glädje är dubbel glädjeMatglädje Tillsammans

Det finns stunder som gör livet extra roligt. Att delad glädje är dubbel glädje tror vi stämmer alldeles ypperligt. Att skratta ihop stärker och förlänger goda relationer. Vi tror att om gör man detta i kombination med mat så får man det perfekta resultatet av glädje, passion och positiv aura. Det gör matlagningsaktivitet till ett utmärkt val för dig och dina kollegor som gillar att teambuilda och samtidigt vara kreativa.

Smaklig spis och varmt välkommen till matglädje på Körunda.

Utvalda kockar & råvarorEn härlig kväll

Våra kockar har lång erfarenhet av att laga mat tillsammans med våra konferensgäster. Vi har stort portion kärlek till våra råvaror och det märker vi att även våra gäster har. Vill du veta mer om produkterna vi använder och hur du kan skapa en härlig matlagningskväll på Körunda ring oss 08-520 390 30 eller fyll i formulär längre ned.

Kvällen börjar med MATLAGNING

Vi börjar med något gott att dricka och introduktion av våra kockar som presenterar kvällens meny. En skön avkopplande stämning sprider sig. Lite småplock under matlagningen retar aptiten lagom mycket. Det hackas, mals, steks och dukas till ljudet av höga skratt. Anekdoterna går på högvarv och nya minnen skapas. När  middagen väl är redo presenteras menyn och serveras sedan med väl valda viner.

I matglädje ingår allt som behövs för kvällens aktivitet. Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss eller fylla i en förfrågan längre ner.

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf