Pär talar om julen

Visst kan vi tycka att det klassiska julbord är en viktig tradition, kanske den viktigaste och att just julbordet skapar minnen om varma och härliga stunder med familjen eller att enstaka rätter blivit favoriter som inte går att vara utan, rätter som kanske bara äts en gång per år och det när julbordet står uppdukat, men ack så viktiga för att julbordet ska kännas komplett.

Men ibland så är traditioner till för att utmanas och testas, så på Körunda i år har vi tagit fasta på just detta, att släppa fram en utmanare till delar av det traditionella julbordet.

Italien har ju också en stolt och lång mattradition, men även revansch att utkräva som stavas fotbolls VM. Så en prestige full kamp kommer att utspela sig på Körunda i år när julbordet står uppdukat.

Köket kommer att presentera ett klassiskt Svenska julbord med allt det goda i form av egna sillinläggningar, laxar, julskinka, prinskorv, köttbullar och janssonsfrestelse och mycket mer som hör det klassiska julbordet till. På andra planhalvan kommer Paolo Roberto duka upp det bästa från Italiensk mattradition och matlagningspassion.

Det kan utlovas några matbataljer där köttbullar ställs mot köttbullar, kallskuret mot kallskuret och de klassiska sillarna ställs mot medelhavets läckerheter.

Så vill ni uppleva Paolo Robertos Italienska matkonst mot det klassiska svenska julbordet i en prestigefull drabbning, kom då till Körunda Hotell och konferens.

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf