Brasseri & golfrestaurangKörundas Bakficka

Brasseri Bakfickan är som en mysig modern diner. Här finns det något för alla. Från en enkel kaffe med smörgås till en kall öl efter rundan. På gaveln till klubbhuset sitter du på första parkett mot sjöslingans sista hål och njuter i eftermiddagssolen. Bakfickan charmar med sin moderna enkelhet, snabba utbud och fullständiga rättigheter. Välkommen in!

Smyg in på Bakfickan

Menyn på Bakfickan består av sallader, korv, hamburgare och goda smörgåsar. Självklart hittar du kaffe och fikabröd för en perfekt paus mellan slagen. Har du lyckats extra bra under dagen, slå till med något lyxigare – Bakfickan har fullständiga rättigheter. Att slå sig ned efter en golfrunda på en solig terrass, det är vad vi kallar en hole in one.

After Golf på Bakfickan

Vill man slappna av med en öl eller ett glas rosé efter golfrundan, smyg in på Bakfickan. Ibland finns det helt enkelt flera anledningar till att höja en skål. After Golf innan man svirar om på hotellet inför kvällen och middagen.

Vi kan allergier

Planerar ni att äta på Bakfickan och har någon form av allergi eller frågor kring kost, kontakta oss på hotellet innan så kan vi ordna med t.ex. laktos- och glutenfritt.

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf