Till Bords med Paolo

Körunda - Plocka oliver

Vi var i Neapel i oktober hela Körunda-gänget, en fantastisk inspirationsresa! Tillsammans med Salvatore fick vara med om hela resan från oliv till olja. Vi började med att själva plocka oliverna som sedermera pressades samma dag till olivolja. Olivolja av högsta kvalitet av oliver som växer på Paolos familjs ägor. Just den olja vi serverar hos oss och den finns även till försäljning.

Dag två träffade vi lätt galna Pasquale Clemente som berättade om vin, mat och en stor portion passion! Inom kort kommer härligt vin från vingården Masseria Frattasi finnas på Körunda och vi kommer har massor att berätta om hur den framtas. Maten kommer att lagas av recept från Paolos fastar. Mat lagad från grunden av de absolut bästa råvarorna, precis som Paolos fastrar gör. Vilket vi själva fick prova på under vår resa, vilka smaker. Kärlek från råvara till tallrik, det är något man ska anamma.

Nyhet – Till bords med Paolo

I samband med detta kommer vår nyhet – Till bords med Paolo! Det första tillfället är den 12 januari som redan är fullbokat. Fler tillfällen kommer där du får möjlighet att äta god mat, inspireras, prova  på vin och olja och samtidigt diskutera mat med Paolo!

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf