Julweekend på Körunda

Inled julen med en julweekend på härliga Körunda! Här gnistrar snön klar och stjärnorna ligger som ett täcke över himlavalvet.

Kliv in i värmen. Granen står sig hög i lobbyn, doften av glögg kittlar igång smaklökarna och glada skratt hörs från restaurangen. Lämna väskan på rummet, hoppa i badrocken och tofflorna och koppla av i vår relaxavdelning innan maten. Sitt kvar i baren och prata ända in på småtimmarna och bara njut av tillvaron. Sov ut i våra förstklassiga rum och sköna sängar, avsluta med en härlig frukostbuffé. Det är en julweekend på Körunda!

I julweekend ingår:

Glögg i lobbyn
Julbord
Övernattning i dubbelrum
Entré till relaxavdelning
Frukostbuffé

Pris: 1595 kr per person i dubbelrum.
Boka julweekend dessa datum: 30/11, 1/12 7/12, 8/12

Julweekend med Julbord: Spännande och traditionellt

I vår julweekend ingår självklart julbordet och på vårt traditionella julbord finns något för alla smaker!  De klassiska varmrätterna och det traditionella kallskurna finns med liksom vårt egengjorda godis och alla spännande desserter. Varje år försöker vi även bjuda på något spännande tema. I år kan en viss Paolo Roberto ha något extra att bjuda på! Boka din plats i god tid och ha något att se fram emot. Varmt välkommen till en julweekend på Körunda!

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf