sommar på körunda!

Oavsett om du behöver ett skönt boende över en natt eller om du vill stanna en längre tid så har Körunda flera olika sommarpaket att välja mellan. Välj själv om du vill äta en eller flera rätter i vår restaurang eller kanske något lättare i vårt brasserie “Bakfickan”. Här finns natursköna områden för cykling, promenad eller aktiv träning. Bad finns minuten bort vid sjön Muskan. Precis utanför hotellet finns Nynäshamns GK med 27-håls golfbana. Nyttja vår härliga relaxlounge med jacuzzi och ångbastu, sov ut i våra sköna sängar och njut av en god frukostbuffé innan hemfärd.

Välkommen hem till oss på Körunda!

Sommarpriser B&B

  • Logi och frukost i dubbelrum: 1 295 kr/rum
  • Logi och frukost i enkelrum: 895 kr/rum

Tips! Bo tre nätter – betala för två!

Kontakta oss på 08-520 390 30 eller info@korunda.se för mer information.
Varmt välkommen till en eller flera härliga dagar på Körunda.
Priserna gäller endast 26/6-13/8-2017

Prova på golf

Är du nyfiken på golf och vill prova? Låna klubbor, köp några polletter och slå bollar på rangen. Avsluta med att gå ut en runda på vår 9-håls pay & playbana “Sjögärdet”. Här får alla spela!

Läs gärna mer om Nynäs GK och golfbanorna här.

Sommargolf

Roddbåt

Det finns något magiskt med att åka ut med en roddbåt. Muskan är en vacker sjö med lugnt vatten vilket gör att det passar de allra flesta som vill ta en tur. Låna vår roddbåt, boka en picknickkorg och ge er iväg. Glöm inte att fråga om flytvästar för utvalda åldrar.

Låna roddbåt

Mountainbike

Cykelträning är ett utmärkt sätt att hålla kroppen i trim och alla kan vara med – oavsett konditions- och styrkenivå. Sörmlandsleden är 100 fint slingrande vandringsmil i sörmländsk kulturbygd och ringlar sig bl.a förbi Körunda. För en längre etapp så finns den vackra slingan ”Nynäs Runt” som är ca 27 km. Runt sjön Muskan så finns ett motionsspår på 9 km med varierad terräng.

Har du ingen egen cykel så lånar vi gärna ut en av våra alldeles nyinköpta mountainbikes. Vi har fyra stycken av märket ”Rockhopper Sport 29”. Grymt snygga MTB för dig som vill kunna köra både på stigar och på asfalt och passar både nybörjare och mer vana cyklister.

Låna mountainbike på Körunda

Vandring

Endast minuter från hotellet går Sörmlandsleden. Vandra längs vackra sjön Muskan och de djupa urskogarna på Södertörn. En naturupplevelse för alla åldrar. Kika gärna närmare på vårt vandringspaket här.

Vattenbryn vid sjön Muskan

Boule – Kubb

Ibland är det toppen med enkla tävlingar och lagom med tävlingsnerver. Låna kubb och boule av oss och kör några spel innan middagen serveras. Passar utmärkt tillsammans med fördrinken!

Boule

Yoga

Har du inte tidigare fått möjligheten att yoga i vacker soluppgång vid en vacker sjö tidigare så har du det nu. Vad kan vara en bättre start på en dag? Låna våra yogamattor och bege dig till ekdalen och vårt härliga yogadäck. En upplevelse att minnas!

träningsaktivitet på yogadäck vid sjön

Relax, spa & bad

Ett besök i vår härliga relaxlounge ingår när du bor på Körunda. Sjunk ner i sköna soffor och fåtöljer och bara koppla av. Här finns ångbastu, jacuzzi, varmbastu, isdusch. Köp till vårt spa-kit om du vill lyxa till det lite extra. Balsam för själen. Minuten bort nere vid sjön går det att bada från vår bastuflotte, 1 km bort så har du Körunda strand.

relaxlounge med bubbelpool, ångbastu, sköna fåtlöljer

Körunda Bad i Sjön

Terrängspår – utegym- bootcamp

Även om man gillar att koppla av och äta gott är det många som ändå vill peta in lite av vardagsmotionen under en ledighet. På Körunda finns en hel del att svetta sig igenom. Runt sjön Muskan går ett 9km långt spår med varierande terräng. Du börjar på grusväg och svänger efter någon kilometer in i skogen och löper på stigar och över mindre broar. Våra skyltar sitter uppsatta längs hela rundan med ett par träningstips efter varje kilometer. Gillar du blodsmak i munnen kör du ett par vändor i “mördarbacken”.
Är du mer för styrketräning så har du möjlighet att köra lite chins, dips, armgång, knäböj och hopp på vårt utegym. Strax intill vårt yogadäck vid sjön finns ett bootcamp område med höbalar, däck och stockar. Träna som på Paolo´s träningshelger på Körunda. Grispass, fyspass och boxpass – fast på egen hand.

Här finns en hel del träningstips från Paolo.