Kickoff & teambuildingFöretagsaktiviteter

En spännande aktivitet kan göra skillnaden på en konferens, en företagsaktivitet med skratt sätter stämning och bygger en positiv aura. Vi rekommenderar därför att oavsett hur många ni är, hur kort eller lång konferensen är att ni planerar in en paus med en konferensaktivitet. Här nedan hittar du en rad spännande och utvecklande företagsaktivitet. Rådfråga oss om olika aktiviteter i samband med din bokning, nedan har du dock lite olika förslag (alla priser ex moms). Tänk på att flertalet kan behöva både utrustning och personal som ska planeras in. Våra partners har lång erfarenhet av att skapa företagsaktiviteter som gör ditt möte roligare. Nedan finns ett axplock


Konferensaktiviteter – Stärk relationer och utveckla företaget

Företaget styrka ligger i samspelet mellan kollegor, hur man än vrider och vänder på det så ju hälsosammare relationerna inom företaget väggar är desto större är möjligheterna att produktionen  håller en hög nivå. Konferenser och specifikt konferensaktiviteter bör ses som en grundläggande och återkommande del av att fortsätta stärka relationerna bland ditt företags anställda.

Hur väljer man en konferensaktivitet som passar just mitt företag? Det är en utmärkt fråga, man ska tänka på vilken typ av relation man vill stärka. Är det en hierarkisk relation som behövs stärkas, relationen mellan chef och arbetare. Har ni nyligen omstrukturerat och anställt flertalet nya så kanske det behövs fokuseras på att bygga relation mellan de nya och gamla anställda. Här passar teambuildande konferensaktiviteter som bäst, speciellt där många skratt ingår.

På Körunda hittar du ett stort utbud av konferensaktiviteter. Vi tar hjälp av flertalet partners som har mångårig erfarenhet av att skapa aktiviteter både med oss och andra. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din konferensaktivitet rekommenderar vi att du konsulterar med oss innan.

Tänk även på att en hel del aktiviteter kräver planering och därför inte kan bokas på plats.