Kvällsmenyer

Kvällsmenyer i restaurangen

Restaurangen under kvällen är kärlek till mat och dryck. Vi serverar mat från grunden med råvaror som vi är stolta över. Självklart satsar vi på närproducerat och ekologiskt så långt det går. Här ser du menyerna som vi serverar just nu. Tänk på att komma tillbaka ofta då säsong betonar innehållet. Smaklig spis!

Boka bord

Måndag - Tisdag

Under rådande omständigheter har vi ingen ordinarie meny måndag till lördag (endast förbokade) men kan allt som oftast erbjuda en tallrik husman eller matigare smörgås vid förbokning. Hör av er till oss om ni vill veta vår meny!

Välkomna att höra av er så ordnar vi något!

 

 

Under onsdag-lördagar serverar vårt magiska kök allt från bara en rätt till en hel 3-rätters meny, du väljer vad du vill äta!

Köket på Körunda jobbar i huvudsak utifrån säsongernas råvaror och med lokala inslag när det finns möjlighet. Hållbarhet är viktigt för både oss och planeten.

 

Vegetariskt alternativ

Vi har alltid ett alternativ för dig som önskar vegetariskt mat. Hör gärna av dig så kan vi berätta mer om vad kocken har tagit fram för dagen.

 

 

Våra middagstider För att följa satta restriktioner  har vi just nu begränsade middagstider och matsalen håller öppet mellan 17:00-21:00. Om du har några frågor eller skulle vilja veta mer om hur köket på Körunda jobbar är du mer än välkommen att kontakta oss.

 

Telefon – 08-520 390 30 eller Meljainfo@korunda.se

 

Varmt välkommen in i restaurangen!

Kontakta oss för att boka bord

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.