Kvällsmenyer

Kvällsmenyer i restaurangen

Restaurangen under kvällen är kärlek till mat och dryck. Vi serverar mat från grunden med råvaror som vi är stolta över. Självklart satsar vi på närproducerat och ekologiskt så långt det går. Här ser du menyerna som vi serverar just nu. Tänk på att komma tillbaka ofta då säsong betonar innehållet. Smaklig spis!

Boka bord

Restaurang är öppen från 18:00. Ring och kolla läget om du är sugen på att äta.
Det är kul om du kommer förbi, men ring gärna innan.
08-520 390 30 eller info@korunda.se

Varmt Välkomna!

 

 

Köket på Körunda jobbar i huvudsak utifrån säsongernas råvaror och med lokala inslag när det finns möjlighet. Hållbarhet är viktigt för både oss och planeten.

MENYER

Måndagar, onsdagar & fredagar 

Förrätt 

Sotad vit sparris med bryntsmörhollandaise, prästost crumbel, syrad lök, ramslöksolja & nyklippt krasse

Varmrätt  

Halstrad fjällröding med sandefjordsås, lättrökt forellrom & gräslök. serveras med smörfrästa vår primörer & dillslungad potatis.

Dessert

Mocka brulee med rompannacotta & färska bär

Tisdagar, torsdagar & lördagar 

Förrätt 

Variation på potatis & löjrom, toppad med hackad lök, vispad creme fraiche & plockad dill.

Varmrätt 

Ört rosépepparstekt lammytterfilé med bordelaisesås & fänkålssmör, serveras med vinkokt schalottenlök, grön sparris & confiterad hasselbackspotatis.

Dessert

Citrontartelette med italiensk maräng & pistagenöt

*med reservation för ändringar*

 

Vegetariskt alternativ

Vi har alltid ett alternativ för dig som önskar vegetariskt mat. Hör gärna av dig så kan vi berätta mer om vad kocken har tagit fram för dagen.

 

 

 

Telefon – 08-520 390 30 eller Meljainfo@korunda.se

 

Varmt välkommen in i restaurangen!

Kontakta oss för att boka bord

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.