Kvällsmenyer

Kvällsmenyer i restaurangen

Restaurangen under kvällen är kärlek till mat och dryck. Vi serverar mat från grunden med råvaror som vi är stolta över. Självklart satsar vi på närproducerat och ekologiskt så långt det går. Här ser du menyerna som vi serverar just nu. Tänk på att komma tillbaka ofta då säsong betonar innehållet. Smaklig spis!

Boka bord

Måndag - Tisdag

Under rådande omständigheter har vi ingen ordinarie meny måndag till onsdag (endast förbokade) men kan allt som oftast erbjuda en tallrik husman eller matigare smörgås vid förbokning. Hör av er till oss om ni vill veta vår meny!

Välkomna att höra av er så ordnar vi något!

 

 

Under onsdag-lördagar serverar vårt magiska kök allt från bara en rätt till en hel 3-rätters meny, du väljer vad du vill äta!

Köket på Körunda jobbar i huvudsak utifrån säsongernas råvaror och med lokala inslag när det finns möjlighet. Hållbarhet är viktigt för både oss och planeten.

FREDAG

 

Oxtartar med dijonbakad äggula, friterad silverlök, tryffelcreme, picklade beta & riven permesan.

Halstrad Fjällröding, smörstekt grön sparris, sandefjordssås med gräslök & lätt syrlig färnkålscruditè serveras med smörslungad färskpotatis.

Pistagekaka med vitchoklad ganache, hallonpannacotta &vitchoklad snö

 

LÖRDAG

Sotad vit sparris med brynt mousselinesås, lättrökt forellrom, kaprissalsa & ramslöksolja

Grillad lammytterfilé med smak av rosmarin och vitlök, färnkålssmör, krispiga vårprimörer, syrlig rödvinsås med ton av lakrits serveras med friterad potatis.

Inkokt rabarber med kardemummasmul, vaniljbavarois & bryntsmör curd.

 

 

 

 

Vegetariskt alternativ

Vi har alltid ett alternativ för dig som önskar vegetariskt mat. Hör gärna av dig så kan vi berätta mer om vad kocken har tagit fram för dagen.

 

 

Vi har just nu begränsade middagstider och matsalen håller öppet mellan 17:00-21:00. Om du har några frågor eller skulle vilja veta mer om hur köket på Körunda jobbar är du mer än välkommen att kontakta oss.

 

Telefon – 08-520 390 30 eller Meljainfo@korunda.se

 

Varmt välkommen in i restaurangen!

Kontakta oss för att boka bord

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.