Restaurang

Roa dina smaklökar med en fräsch upplevelse i gourmetvärlden. Vår belönade restaurang bjuder upp till dans, både i smak och välbefinnande!

Med våra kockar och inspiration från all världens kök bygger vårt kunniga kök en trerättersmeny av säsongens närproducerade råvaror. Den avnjuts i vår restaurang, som kan ta upp till 120 gäster.

Dagens viktigaste måltid

Från klockan 7.00 serveras frukost med nygräddat bröd och allt annat du kan behöva för att starta dagen på bästa sätt. Sedan är du redo för en konferens, golfrunda eller annan härlig aktivitet.

Lunch

Ett dignande buffébord som med färskt bröd, sallad, kött, fisk och soppa inbjuder både till valmöjligheter och viktiga långluncher. Vill du boka affärslunch, ring oss på 08-520 390 30. Bubbelvatten och kaffe är inkluderat.

Middag

Kvällen och restaurangen får en mysig stämning med tända ljus. Tempot blir lugnare och innan middagen kan man koppla av med lite mingel i baren. Vi rekommenderar självklart kvällens trerättersmeny med ett passande vin, men ni väljer givetvis själva vilka tallrikar ni vill ha.

Altanen & Solsidan

Under sommaren äts frukost och lunch som skönast på altanen. Du kliver ut direkt från restaurangen och njuter av morgonsolen hela förmiddagen. Till kvällen är solsidan redo att stå uppdukat för middag om man vill sitta ute med sina konferensdeltagare ända tills solen smyger ner för natten.

Kunskap om allergier

En del av våra gäster har allergier och intolerans mot vissa födoämnen. Vi försöker därför undvika kost som innehåller gluten och laktos i största mån. Meddela oss i så god tid som möjligt om du har speciella allergier eller andra önskemål kring kost. Då får köket tid att ordna med andra alternativ.

Restaurangen erbjuder bar med stort utbud och fullständiga rättigheter.

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf