Restaurang

Roa dina smaklökar

En fräsch upplevelse i gourmetvärlden. Vår belönade restaurang bjuder upp till dans, både i smak och välbefinnande! Med våra kockar och inspiration från all världens kök bygger vårt kunniga kök en trerättersmeny av säsongens närproducerade råvaror. Den avnjuts i vår restaurang, som kan ta upp till 120 gäster.

Boka bord via telefon

Måltiden i centrum

På Körunda står köket alltid i fokus med höga ambitioner och en massa omsorg kring din mat. Hos oss kan du välja att äta gott, dricka ett kallt glas bubbel eller kanske bara ta en fika. Vi erbjuder frukost, lunch, middag, kiosk och en bar med stort utbud och fullständiga rättigheter.

Menyerna är alltid säsongsanpassade och har stor del ekologiska råvaror och närproducerade inslag. Vi värdesätter våra lokala leverantörer och berättar gärna mer om dom för dig. Är du en av våra gäster som har behov av anpassad kost? Meddela oss i så god tid som möjligt om dina önskemål. Då får köket tid att ordna med alternativ som passar dig.

På sommaren äter vi gärna alla våra måltider ute och har alltid en solig plats att servera dig på. Kom och njut mat tillsammans med oss!

Restaurang och Hotell är helt kontantfria men tar förutom alla betalkort också Swish.

Rum för mat

Verandor

Det är inne att vara ute och hos oss kan du alltid skina i kapp med solen. Verandan som vetter mot gården har morgon- och förmiddagssol och ger dig den där friskt stärkande känslan som bara en vällagad frukost och kristallklar morgonluft kan ge.

På baksidan ligger Tavernan, vår stora veranda med grillbuffé, pizzaugn, bubbelbar och kiosk. Här njuter du, här relaxar du med ett glas rosé och en utblick över golfbanan. Bättre än så blir inte livet.

Och så har vi nyligen blivit med en veranda till. Körundas minsting – den lilla Cocktailverandan. Den fulländar vår inre bar och där ligger en förväntan i luften så tydlig att känslan nästan går att ta på. Det är här i kvällssolen du tar drinken före maten och låter stämningen sjunka in i själen. I väntan på det som komma skall.

Boka bord

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.