Nybörjargolf

Upptäck nybörjargolf på Körunda

Perfekt start för framtidens golfare

Boka nybörjargolf

Nybörjargolf

Är du nyfiken på golf och vill lära dig grunderna?

 

Vill du kombinera lyxigt boende, god mat och friskvård?

Även om du inte fått ditt gröna kort än så har Nynäshamns GK en Pay and Playbana som heter Sjögärdet. Banan är öppen för alla, oavsett medlemskap eller tidigare erfarenhet av golf. Perfekt för dig som är nybörjare eller om du vill ta med barnen att testa på denna fantastiska sport.

Körunda erbjuder ett nybörjargolfpaket som är perfekt för dig som vill komma igång med golf på rätt sätt. Oavsett om du är helt ny på sporten eller har spelat lite tidigare, så är vårt paket utformat för att ge dig den bästa starten.
 

Fördelar med nybörjargolf på Körunda

  • Lärande i vacker miljö: Körunda ligger i en naturskön miljö som gör varje golfrunda till en njutning. Lär dig spela golf omgiven av vackra landskap och rogivande natur.
  • Personlig uppmärksamhet: Våra instruktörer ger personlig uppmärksamhet och anpassar lektionerna efter din nivå och dina mål, så att du får ut det mesta av varje lektion.
  • Social gemenskap: Träffa andra nybörjare och skapa nya vänskaper genom vårt golfprogram. Golf är inte bara en sport, det är också ett fantastiskt sätt att träffa likasinnade och ha roligt tillsammans.

Golfpaket

Kontakta oss

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.