Ljust & fräscht10 valmöjligheter

På Körunda har vi 10 stycken konferenslokaler i varierande storlekar som passar möten från två till 110 personer. Varje lokal är tekniskt förberedd med projektor eller storbilds-TV. Ljud- och ljusutrustning finns att tillgå. När ni anländer står konferenslokalen väl förberedd efter önskad möblering och självklart finns vatten, pennor och block på plats. Det är bara att starta er konferens!

117 kvm 50-110 personer

Muskan

Stor till ytan, men Muskan behåller charmen av en mindre konferenslokal. Kanske har den även den bästa utsikten, om man gillar sjöar förstås.

Se detaljer

Biosittning – 90
Skolsittning – 60
Öar – 34
U-bord – 54

Ljusinsläpp från stora fönster åt två håll. Vy mot gård och sjön Muskan. Beläget på övre våningen.

87 kvm 25-60 personer

Styran

Styran är möjligheternas möteslokal, här handlar det om gemenskap, kreativitet och öppenhet. Läs om kreativa möteslokaler.

Se detaljer

Biosittning – 60
Skolsittning – 35
Öar – 30
U-bord – 25

Avskilt och passar Styran för presentationer och högljudda diskussioner. Styran ligger en trappa ner från lobbyn.

50 kvm 20-40 personer

Tranan

Casual Meeting. Biljardbordet och loungekänslan utanför öppnar upp för mer lediga möten. Seriös avslappnad konferens för dig och dina kollegor.

Se detaljer

Biosittning – 40
Skolsittning – 35
Öar – 24
U-bord – 20

Tranan ligger centralt på övre plan med härlig vy över natur och golfbanan, eftermiddagssolen ger energi när ni sitter i Tranan.

40 kvm 12-25 personer

Tärnan

Tärnan ligger på övervåningen. Den är fullt tekniskt utrustad och perfekt för styrelsemötet.

Se detaljer

Biosittning – 25
Skolsittning – 20
Öar – 18
U-bord – 12

Tärnan är en liten stor konferenslokal med mycket ljus, ligger bland många andra lokaler på övervåningen till vänster i “flygeln”.

30 kvm 12-25 personer

Fagervik

Fagervik är det lilla gröna som passar mindre möten, harmoniskt i färg och vy mot golf och natur.

Se detaljer

Biosittning – 25
Skolsittning – 20
Öar – 12
U-bord – 12

Fagervik ligger på övre plan till vänster, här sprider sig morgonljuset och eftermiddagen blir behagligt tonad av det gröna.

16 kvm 8-15 personer

Herrgårds

En klassisk konferenslokal för stora beslut som passar möten, middagar och sällskapliga provningar.

Se detaljer

Biosittning – 15
Skolsittning – 12
Öar – 8
U-bord – 12

Herrgårdsrummet ligger i lobbyn, nära till allt och öppet men ändå intimt personligt. Ljuset kommer från alla håll och eftermiddagssolen värmer tonen i lokalen.

MODERNA KONFERENSLOKALER

Konferens kan förvisso ske på nästan vilken plats som helst. Det handlar om att samla en grupp människor för att utväxla idéer, informera eller planera inför ett nytt år. Val av konferenslokal anpassas utifrån era mål med konferensen. Vi arbetar aktivt med att skapa bättre förutsättningar för er som konferensgäster – för att ni ska få bättre resultat under era möten. Några viktiga delar för en konferenslokal är ljus, möblering, ljud och luft. Vi har merparten av våra konferenslokaler på övervåningen vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Naturen har du i alla väderstreck precis utanför dörren vilket ger talare och deltagare en avkopplande vistelse på Körunda. Från vår största konferenslokal Muskan har ni en vacker utsikt över sjön. Längst ner har vi konferenslokalen Styran som med sina runda bord och tre stora whiteboards passar utmärkt för grupparbeten. Den ligger även lite avskiljt vilket gör att utomstående ljud inte stör er. Våra mindre lokaler finns främst på övervåningen och våra öppna ytor med soffor och fåtöljer öppnar upp för informella och lediga möten och passar även för mindre överläggningar i grupper.

Anpassningsbara mötesplatser

Låt våra ljusa konferenslokaler anpassas efter ert möte, kontakta oss i lagom tid innan konferensen så planerar vi hur bäst våra konferenslokaler kan göra er konferens precis som ni vill ha den. Vill ni passa på att i pausen samla gruppen och ta fikat intill lokalerna, vill ni ha en föreläsare som inspirerar gruppen på en scen eller möjligheten till en fysisk aktivitet som yoga eller träning som en bra brytpunkt på dagen. Våra möteslokaler är enkla att anpassa både för aktiviteter och grupplacering.

Alltid nära till hands

Konferenslokalerna på Körunda är lätta att tillgå, från lobbyn hittar man de flesta konferenslokaler minuten bort. Upp eller ner för trappan så är man framme. Enklare än så kan det inte riktigt bli och är man många och har hela hotellet för sig själva då kan man enkelt skapa dynamiska möten där grupper blandas runt, olika utmaningar eller upplevelser. Precis som moderna möten ska vara, effektiva, kreativa och roliga. När man även kompletterar våra konferenslokaler inomhus med naturen omkring får man en mötesplats utan brus, utan gränser som gör det enkelt att ha en effektiv och smidig konferens oavsett storlek.

Behöver du tips och råd fråga oss

Vi är experter på möten, vill du ha råd och tips kring sittningar, konferensaktiviteter eller planering för dagen så kontakta oss. Vi har även en rad bra tips att tänka på inför konferensen. Ta med teamet ut till en inspirerande mötesplats för konferensen med ljusa moderna konferenslokaler. Vi lovar en härlig konferens, mitt i naturen.

Vi tror att konferenslokalerna som vi har på Körunda kommer inspirera er till att nå de högt uppsatta mål som ni har. Behöver ni något särskilt på er konferens? Prata med oss så ser vi till att allt är på plats när ni kommer till oss.  Vi ser till att er konferens blir en fin tid på Körunda.

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf