Ljust & fräscht10 valmöjligheter

På Körunda har vi 10 stycken konferenslokaler i varierande storlekar som passar möten från två till 110 personer. Varje lokal är tekniskt förberedd med projektor eller storbilds-TV. Ljud- och ljusutrustning finns att tillgå. När ni anländer står konferenslokalen väl förberedd efter önskad möblering och självklart finns vatten, pennor och block på plats. Det är bara att starta er konferens!

Konferenslokal Muskan

117 kvm 50-110 personer

Muskan

Stor till ytan, men Muskan behåller charmen av en mindre konferenslokal. Kanske har den även den bästa utsikten, om man gillar sjöar förstås.

Se detaljer

Biosittning – 90
Skolsittning – 60
Öar – 34
U-bord – 54

Ljusinsläpp från stora fönster åt två håll. Vy mot gård och sjön Muskan. Beläget på övre våningen.

Konferenslokal Styran

87 kvm 25-60 personer

Styran

När man väljer den aningen mer enkla diskussionsmodellen blir lokalen ett öppet forum. Gemenskap, kreativitet och öppenhet.

Se detaljer

Biosittning – 60
Skolsittning – 35
Öar – 30
U-bord – 25

Avskilt och passar Styran för presentationer och högljudda diskussioner. Styran ligger en trappa ner från lobbyn.

konferenslokal tranan

50 kvm 20-40 personer

Tranan

Casual Meeting. Biljardbordet och loungekänslan utanför öppnar upp för mer lediga möten. Seriös avslappnad konferens för dig och dina kollegor.

Se detaljer

Biosittning – 40
Skolsittning – 35
Öar – 24
U-bord – 20

Tranan ligger centralt på övre plan med härlig vy över natur och golfbanan, eftermiddagssolen ger energi när ni sitter i Tranan.

Konferenslokal Tärnan

40 kvm 12-25 personer

Tärnan

Tärnan ligger på övervåningen. Den är fullt tekniskt utrustad och perfekt för styrelsemötet.

Se detaljer

Biosittning – 25
Skolsittning – 20
Öar – 18
U-bord – 12

Tärnan är en liten stor konferenslokal med mycket ljus, ligger bland många andra lokaler på övervåningen till vänster i “flygeln”.

Konferenslokal Fagervik

30 kvm 12-25 personer

Fagervik

Fagervik är det lilla gröna som passar mindre möten, harmoniskt i färg och vy mot golf och natur.

Se detaljer

Biosittning – 25
Skolsittning – 20
Öar – 12
U-bord – 12

Fagervik ligger på övre plan till vänster, här sprider sig morgonljuset och eftermiddagen blir behagligt tonad av det gröna.

Konferenslokal Herrgårdsrummet

16 kvm 8-15 personer

Herrgårds

En klassisk konferenslokal för stora beslut som passar möten, middagar och sällskapliga provningar.

Se detaljer

Biosittning – 15
Skolsittning – 12
Öar – 8
U-bord – 12

Herrgårdsrummet ligger i lobbyn, nära till allt och öppet men ändå intimt personligt. Ljuset kommer från alla håll och eftermiddagssolen värmer tonen i lokalen.

MODERNA KONFERENSLOKALER

Konferens kan förvisso ske på nästan vilken plats som helst. Det handlar om att samla en grupp människor för att utväxla idéer, informera eller planera inför ett nytt år. Val av konferenslokal anpassas utifrån era mål med konferensen. Vi arbetar aktivt med att skapa bättre förutsättningar för er som konferensgäster – för att ni ska få bättre resultat under era möten. Några viktiga delar för en konferenslokal är ljus, möblering, ljud och luft. Vi har merparten av våra konferenslokaler på övervåningen vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Naturen har du i alla väderstreck precis utanför dörren vilket ger talare och deltagare en avkopplande vistelse på Körunda. Från vår största konferenslokal Muskan har ni en vacker utsikt över sjön. Längst ner har vi konferenslokalen Styran som med sina runda bord och tre stora whiteboards passar utmärkt för grupparbeten. Den ligger även lite avskiljt vilket gör att utomstående ljud inte stör er. Våra mindre lokaler finns främst på övervåningen och våra öppna ytor med soffor och fåtöljer öppnar upp för informella och lediga möten och passar även för mindre överläggningar i grupper.

Vi tror att konferenslokalerna som vi har på Körunda kommer inspirera er till att nå de högt uppsatta mål som ni har. Behöver ni något särskilt på er konferens? Prata med oss så ser vi till att allt är på plats när ni kommer till oss.  Vi ser till att er konferens blir en fin tid på Körunda.