10 valmöjligheter

Konferenslokaler

På Körunda har vi 10 stycken konferenslokaler i varierande storlekar som passar möten från två till 110 personer. Varje lokal är tekniskt förberedd med projektor eller storbilds-TV. Ljud- och ljusutrustning finns att tillgå.

Boka konferenslokal

Konferenslokaler för alla tillfällen

På Körunda har vi ett brett utbud av konferenslokaler i olika storlekar som passar för alla typer av möten och evenemang. Våra 10 konferenslokaler rymmer från små och intima mötesrum för två personer till en stor sal med plats för upp till 110 personer. Varje lokal är välutrustad med modern teknik som projektorer och storbilds-TV, ljud- och ljusutrustning samt trådlöst internet.

Vi lägger stor vikt vid detaljerna och ser till att varje konferenslokal är noggrant förberedd efter era önskemål och behov av möblering. För att göra er konferens så smidig som möjligt har vi också försett varje lokal med standardmateriel som vatten, pennor och block. Så oavsett om ni behöver hålla en snabb avstämning eller en heldagskonferens, har vi en lokal som passar just era behov.

Moderna konferenslokaler

Konferens kan förvisso ske på nästan vilken plats som helst. Det handlar om att samla en grupp människor för att utväxla idéer, informera eller planera inför ett nytt år. Val av konferenslokal anpassas utifrån era mål med konferensen. Vi arbetar aktivt med att skapa bättre förutsättningar för er som konferensgäster – för att ni ska få bättre resultat under era möten.

Några viktiga delar för en konferenslokal är ljus, möblering, ljud och luft. Vi har merparten av våra konferenslokaler på övervåningen vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Naturen har du i alla väderstreck precis utanför dörren vilket ger talare och deltagare en avkopplande vistelse på Körunda. Från vår största konferenslokal Muskan har ni en vacker utsikt över sjön. Längst ner har vi konferenslokalen Styran som med sina runda bord och tre stora whiteboards passar utmärkt för grupparbeten. Den ligger även lite avskiljt vilket gör att utomstående ljud inte stör er. Våra mindre lokaler finns främst på övervåningen och våra öppna ytor med soffor och fåtöljer öppnar upp för informella och lediga möten och passar även för mindre överläggningar i grupper.

Anpassningsbara mötesplatser

Låt våra ljusa konferenslokaler anpassas efter ert möte. Kontakta oss i lagom tid innan konferensen, så planerar vi hur våra konferenslokalen / konferenslokalerna ska möbleras och utrustas så att det blir precis som ni önskar. Vill ni i pausen samla gruppen och ta fikat intill lokalerna? Vill ni ha en föreläsare som inspirerar gruppen på en scen? Önskar ni en fysisk aktivitet, som yoga eller träning, som en bra brytpunkt på dagen. Våra möteslokaler är enkla att anpassa både för aktiviteter och grupplacering. Ge oss era önskemål så gör vi allt för att sy ihop en så bra konferens som möjligt.

 

Konferenslokaler alltid nära till hands

Konferenslokalerna på Körunda är lätta att nå. Från lobbyn hittar ni de flesta konferenslokalerna bara minuten bort. Upp eller ner för trappan så är ni framme. Enklare än så kan det inte bli. Är ni många och har hela hotellet för er själva kan ni enkelt skapa dynamiska möten där grupper blandas runt, utför olika utmaningar och upplevelser. Precis som moderna möten ska vara – effektiva, kreativa och roliga. Komplettera våra konferenslokaler inomhus med naturen omkring så får ni en mötesplats utan brus, utan gränser, som gör det enkelt att ha en effektiv och smidig konferens oavsett storlek.

 

 

Behöver du tips och råd fråga oss

Vi är experter på möten, vill du ha råd och tips kring sittningar, konferensaktiviteter eller planering för dagen så kontakta oss. Vi har även en rad bra tips att tänka på inför konferensen. Ta med teamet ut till en inspirerande mötesplats för konferensen med ljusa moderna konferenslokaler. Vi lovar en härlig konferens, mitt i naturen.

Vi tror att konferenslokalerna som vi har på Körunda kommer inspirera er till att nå de högt uppsatta mål som ni har. Behöver ni något särskilt på er konferens? Prata med oss så ser vi till att allt är på plats när ni kommer till oss.  Vi ser till att er konferens blir en fin tid på Körunda.

 

 

Boka din konferens

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.