Golf and Stay

Den ultimata golfupplevelsen med boende på banan

Drömmer du om en avkopplande golfhelg med bekvämt boende?

Boka Golf and Stay

Golf and stay

Golf and Stay på Körunda: Den ultimata golfupplevelsen med boende på banan

Drömmer du om en avkopplande golfresa med bekvämt boende? Körunda erbjuder det perfekta ”Golf and Stay”-paketet som kombinerar förstklassig golf med lyxigt boende, allt i naturskön miljö. Upplev en oförglömlig golfvistelse där allt är anpassat för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.
 

Vad ingår i Golf and Stay-paketet?

Boende i bekväma och rymliga rum: Koppla av i våra eleganta och bekväma rum efter en dag på golfbanan. Våra rum är utrustade med moderna bekvämligheter för att säkerställa att du får en skön och avkopplande vistelse.

  • Greenfee för golfbanan: Paketet inkluderar greenfee för att spela på en av de vackra 18-hålsbanorna. Oavsett om du är en erfaren golfare eller nybörjare, kommer du att uppskatta utmaningarna och skönheten på banan.
  • Frukost och middag: Njut av en härlig frukostbuffé varje morgon och en utsökt middag varje kväll i vår restaurang. Vi erbjuder ett brett utbud av rätter som tillgodoser alla smaker, inklusive vegetariska och veganska alternativ.
  • Tillgång till relax: Efter en dag på banan kan du koppla av i vår relaxavdelning. Ta ett dopp i poolen eller njut av en bastu. Här finns förutsättningar att ladda batterierna.
  • Golflektioner och träning: Förbättra ditt spel med hjälp av våra erfarna golftränare. Boka en lektion för att finjustera din teknik och få tips som tar ditt spel till nästa nivå.

Fördelar med Golf and Stay

  • Naturskön miljö: Körunda ligger i en idyllisk miljö som gör varje golfrunda och vistelse till en njutning. Upplev den fridfulla naturen och de vackra vyerna som omger vår golfbana och resort.
  • Komplett upplevelse: Med Golf and Stay får du en komplett upplevelse där golf, boende och mat ingår. Allt du behöver för en perfekt golfvistelse finns på ett och samma ställe.
  • Avkoppling och komfort: Våra faciliteter är utformade för att ge dig maximal avkoppling och komfort. Njut av de små detaljerna som gör din vistelse speciell och minnesvärd.

 
Ge dig själv en välförtjänt paus och boka ditt Golf and Stay-paket på Körunda.

Kontakta oss

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.