Om oss & kontakt

Historisk mötesplats för moderna människor

Pulsen från city, lugnet från naturen. Körunda Hotell & Konferens ligger 35 minuter från Stockholm. En modern hotell- och konferensanläggning med allt under ett tak och omgiven av natur för företagsaktiviteter och avkoppling. Med ett varmt bemötande ser vi till att ni får fokusera på det som är viktigt för ert affärsmöte.

Kontakta oss

Är du nyfiken på Körunda eller vill boka? Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att prata med dig.

Telefon 08-520 390 30 |  E-post info@korunda.se

Bokningsförfrågan

 

 

Hitta hit

Med bil tar det 35 minuter från Stockholm City. Följ motorväg 73 förbi Globen ut mot Nynäshamn och sväng av vid Ösmo. Kör mot Ösmo och följ sedan skyltarna till Körunda. Hos oss är det fri parkering.

 

Se vägbeskrivning

 

 

Pendeltåg avgår två gånger i timmen (vardagar) och tar dig till Ösmo station på 45 minuter.

Planera resvägen med SL

Med taxi från Ösmo station tar det 5 minuter till Körunda.

 

Körunda ligger ca. 75 minuter från både Stockholm Arlanda och Nyköping Skavsta. Vi hjälper självklart till med bokning av taxi eller buss för större grupper.

 

Kontakta oss vid frågor

 

Personal

Lotta Wahlstedt

Gängledare & Ägare

ann-charlotte@korunda.se

 

 

 

 

 

 

Beatrice Söderberg

Bokning & Planering

bokningen@korunda.se

 

 

 

 

 

 

Andreas Öström

Köksmästare

 

 

 

 

 

 

 

En smart anläggning – allt i ett hus

Med lång erfarenhet av att ta emot såväl stora som små grupper har vi stor vana av att arrangera konferenser, företagsfester, kick-off, event till bröllop och tema-weekend. Körunda är en av Svenska mötens anläggningar.

Många uppskattar lugnet och samtidigt närheten till Stockholm, som man tar sig till på 35 minuter. Parkeringen är alltid gratis på Körunda. Hotellet ligger i vacker miljö omgiven av sjö och fin natur. Här är det lätt att “bara vara”, oavsett om du är här och konfererar eller kommer hit privat och bor. Lugnet och den avkopplande känslan infinner sig snabbt. Välkommen hem till oss på Körunda!

Arbeta med oss

Till och från söker vi någon mer till vårt härliga gäng på Körunda. Någon som älskar möten med gäster som kommer till vårt hotell för konferens, weekend eller en bit mat. Är du en värdskapsmästare? Sök jobb hos oss!

 

Gör som oss, stöd andra!

Pedofili. Incest.
De flesta vill knappt tänka på vad orden innebär.
Stiftelsen FTS- Säkra Varje Unge, är en icke-vinstdrivande organisation med syftet att förhindra sexuella övergrepp på barn och grooming genom förebyggande arbete och gratis utbildningar för alla vuxna, barn och ungdomar i hela Sverige.
Läs mer om arbetet på: www.foretagtillsammans.se

Vi på Körunda stödjer sedan några år Giving People. Giving people är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige. Tack vare ekonomiskt stöd från både företag och privatpersoner kan en familj klara sig igenom en svår stund i livet. Läs mer på www.givingpeople.se

 

Bokningsförfrågan

Vill du boka hotellrum eller weekendpaket? Problem med bokningsformuläret? Ring 08-520 390 30 eller bokningen@korunda.se

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.