Frukost

Starta dagen på bästa sätt

Frukost med hembakat bröd och allt annat du kan behöva för att starta dagen på bästa sätt. Sedan är du redo för nya möten, en golfrunda eller bara skönt häng och roliga aktiviteter.

Körundas frukost är alldeles speciell. Ja, så speciell att det aldrig finns anledning för dig att skippa den. Istället ska du se till att unna dig precis det som en lång frukost kan ge. Tid för att i lugn och ro bygga upp din energi och i sakta mak forma hur din dag ska bli. Oavsett om du är här på konferens, på semester, på en bara-vara-weekend, en golfrunda eller ett träningscamp.

Det finns svart kaffe och en croissant om du föredrar det. Det finns äggröra, bacon och vårt hembakade bröd likväl som en hotellfrukostbuffé ”à la Körunda” med lokala råvaror av hög kvalitet producerade här på fina Södertörn.

Även om du inte bor på hotellet är du ändå välkommen att njuta av en omsorgsfullt tillagad hotellfrukost. Ta tillfället att börja dagen med att vara snäll mot dig själv för precis just så bygger du upp det viktigaste i livet – kraft att ge snällheten vidare till din omgivning.

Frukostnjut på verandan i solen när det är varmt eller i den mysigt ombonade restaurangen. För att sedan, om du har lust, fortsätta dagen med en tur till fots – snabbt eller långsamt – på slingan runt sjön.

På söndagar har vi förlängd frukost till 12:00. Boka gärna innan då vi ibland har event på söndagar vilket gör att frukosten då är öppen till 10:00.

Pris för enbart frukost 140:-