Hotellrum

Hotellnatt i naturskön miljö

KASTA AV SKORNA, STÄLL NER VÄSKAN OCH KÄNN DIG SOM HEMMA. PÅ KÖRUNDA BOR DU MED STIL OCH KOMFORT OCH NJUTER AV NATURENS LUGN.

Boka online

Det du behöver för en vistelse

Från hotellrummen har ni nära till allt – relax, matsal, bar, lobby och konferensavdelning. Du bor skönt i något av våra 51 rum som alla kan användas som enkel- eller dubbelrum, king size när man bor själv; skönt, skönare, skönast!

Hotellrummen är utrustade med fri WiFi, platt-TV och telefon för wake-up call m.m. Utanför rummen finns möjligheter att stryka. Badrummen har dusch och wc och går i vacker vit granit.

Har du några frågor kring hotellrummen på Körunda, tveka inte att kontakta oss. Du bokar på 08-520 390 30 eller online.

Utvalda färger och sängar

I vårt närområde finns massor av vackra landskap som fått inspirera till våra härliga hotellrum. De turkosa rummen representerar bland annat havet och vackra Torö. De röda rummen representerar kreativitet och skapande med Moa Martinsson i tankarna. Tillsammans med de speciellt utvalda sängarna har rummen allt för att fylla din kropp med ny energi inför nästa dag.

Aktivt boende

Vill man börja morgonen med att träna finns maskiner och lättare redskap i relaxen med möjlighet att duscha och byta om på plats. Med utegym och yogaplatta finns många valmöjligheter och runt Körunda finns flera rundor för promenader, löpning eller cykling.

 

Hotellrum nära Stockholm – Hotellnatt i naturskön miljö

När du bor kvar på Körunda vill vi att du ska känna dig lugn, trygg och omhändertagen. Vi har 51 rum som utöver sin härliga vy mot sjön eller golfbanan bjuder både på slående natur och ett historiens vingslag. Våra hotellrum går i en enkel men stilren skandinavisk stil som ger balans och harmoni. Samtliga detaljer har noggrant valts ut, sängarna provats och huvudgavlarna är specialgjorda i Småland.

Att bo på Körunda innebär att man får det bästa av två världar, full avkoppling men endast 30 minuter från Stockholm. Man tar sig enkelt hit med bil och det går även att åka kollektivt. Södra Stockholm erbjuder mängder av vackra vyer och Nynäshamn ligger endast 12 minuter bort. Här på Körunda har du en utmärkt punkt för att uppleva både Stockholm och hela Södertörn. Vill man bara koppla av och få en hotellnatt i naturskön miljö, ja då har man kommit helt rätt.

Varmt välkommen till en hotellvistelse utöver det vanliga på vårt härliga Körunda hotell.