Kasta av skorna, ställ ner väskan och känn dig som hemma. På Körunda bor du med stil och komfort och njuter av naturens lugn.

Hotellrummen ligger nära till allt – relax, matsal, lobby och konferensavdelning. Du bor skönt i något av våra 51 rum som alla kan användas som enkel- eller dubbelrum, king size när man bor själv; skönt, skönare, skönast!

Utvalda färger och sängar

De gröna, röda och turkosa rummen har enkla och sköna basfärger som gör dig varmt välkomnad. Tillsammans med utvalda sängar tror vi våra rum uppfyller den balans och harmoni som krävs för våra gäster att låta massivt informationsintagande och tankeverksamhet laddas inför nya dagar.

Det du behöver för en vistelse

Hotellrummen är utrustade med fri WiFi, platt-TV och telefon för wake-up call m.m. Utanför rummen finns möjligheter att stryka. Badrummen har dusch och wc och går i vacker vit granit.

Hotellrum nära Stockholm – Hotellnatt i naturskön miljö

När du bor kvar på Körunda vill vi att du ska känna dig lugn, trygg och omhändertagen. Vi har 51 rum som utöver sin härliga vy mot sjön eller golfbanan bjuder både på slående natur och ett historiens vingslag som andas kring Körunda. Våra hotellrum går i en enkel men stilren skandinavisk stil som ger balans och harmoni. Samtliga detaljer har noggrant valts ut, sängarna provas och huvudgavlarna är specialgjorda i Småland.

Att bo på Körunda innebär att man får det bästa av två världar, vårt hotell ligger endast 30 minuter från Stockholm. Man tar sig enkelt hit med bil och det går även att åka kollektivt. Södra Stockholm erbjuder mängder av vackra vyer och Nynäshamn ligger endast 12 minuter bort. Här på Körunda har du en utmärkt punkt för att uppleva både Stockholm och hela Södertörn. Vill man bara koppla av och få en hotellnatt i naturskön miljö, ja då har man kommit helt rätt.

Varmt välkommen till en hotellvistelse utöver det vanliga på härliga Körunda hotell.

Aktivt boende

Vill man börja morgonen med att träna finns maskiner och lättare redskap i relaxen med möjlighet att duscha och byta om på plats. Runt Körunda finns flertalet löp- och promenadstråk som sträcker sig runt hela sjön.

Färger som inspirerar vår plats

Körundas historia är spännande och fängslande. I vårt närområde finns massor av vackra landskap som inspirerat våra hotellrum. De turkosa rummen representerar havet och vackra Torö. De röda rummen representerar kreativitet, skapande och Moa Martinsson som var väl känd i trakten. Runt omkring Körunda finns vacker natur och här odlas mängder av härlig närproducerad mat som vi tar in i vårt kök.

Har du några frågor kring hotellrummen på Körunda, tveka inte att kontakta oss. Du bokar på 08-520 390 30 eller online.

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf