Veckans lunch

En god stund

Varmt Välkomna hem till oss!

Våra kockar älskar att röra om i grytorna och gör inte kompromisser med när det gäller att använda de allra bästa råvarorna som finns tillgängliga just nu.

Deras passion för matlagning resulterar i rätter som kokas upp i våra kastruller och som är fulla av fantastiska smaker, vilket förvandlar din lunch till en minnesvärd kulinarisk upplevelse.

Koppla av och njuta av lunchen och sitter du vid ett fönsterbord kan du samtidigt beskåda naturen med allt vad den har att erbjuda, även här kopplat till årstiden.

Dagens lunch serveras från måndag till fredag mellan kl. 11.30-13.30 och inkluderar en mångfald av välsmakande rätter som varmrätt, fräsch sallad eller smakrik soppa, nybakat bröd och ett kaffe för den perfekta avslutningen på din måltid. Vår meny följer noggrant årstidens rytm för att du som gäst alltid ska få det allra färskaste och mest högkvalitativa som säsongen har att erbjuda. Tveka inte att kontakta oss för att få veta dagens specialiteter.

Vi rekommenderar starkt att du förbokar ditt bord så att vi kan göra din upplevelse ännu mer speciell genom att förbereda för din ankomst, ring oss på 08-520 390 30 eller skicka ett mail på info@korunda.se .

 

Pris: 140kr/person 

Välkomna till bords!