Rakt fram och två högersvängar från Stockholm. Allt i ett hus!

Historisk mötesplats för moderna människor

Konferens Weekend Boka online

Positiv & Inspirerande mötesmiljö

Aktivitet eller passivitet – bara att välja på Körunda. Miljön runt Körunda bjuder in till såväl lugna avkopplande stunder i relaxen som fartfyllda sportaktiviteter ute i naturen. Många av våra aktiviteter arrangerar vi själva. Här kan ni laga mat tillsammans, köra ett riktigt hårt fyspass eller njuta ett lugnt yoga-pass tillsammans med kollegorna. Här finns också massor av fria aktiviteter.

Hos oss konfererar du i naturskön miljö söder om Stockholm. På Körunda skapas lyckade möten. Välj själv mellan våra färdigapaket eller hjälper vår bokning att skräddarsy just din konferens. Det har vi stor erfarenhet av. Se galleriet »

Aktiva & hållbara möten mitt i naturen

Körunda har länge varit en mötesplats för människor. Redan för hundratals år sedan ansåg man att lugn och natur gav möten en harmoni. Hos oss hittar du en modern konferensanläggning söder om Stockholm med allt i samma hus. Utanför dörren omges du av vacker miljö och sjön Muskan minuten bort. Här finns flera möjligheter att röra på sig efter en konferensdag. Antingen på egen hand eller som en gruppaktivitet. Runt Muskan finns ett härligt motionsspår på 9 km. Inspireras av yoga på trädäcket i ekdalen eller prova någon av alla våra utomhusaktiviteter.

På Körunda hittar ni ljusa fräscha konferenslokaler. Vi har 10 konferenslokaler i olika storlekar för upp till 110 personer. Här har ni bara minuten bort mellan hotellrum, restaurang och relaxavdelning. Allt i samma hus – enkelt och smidigt. Genom att skapa en personlig och varm miljö vill vi att våra gäster ska känna sig som hemma.

Här har ni ett stort utbud konferenspaket som t.ex; stora, lilla, flex. Håll gärna utkik på våra aktuella konferenserbjudanden som varierar sig under året.

Vi ser fram emot att välkomna er till en konferens hos oss och hoppas att ni ska hitta den information ni behöver på vår hemsida. Har ni några frågor får ni gärna kontakta oss så besvarar vi dem så snabbt vi kan.

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Svenska Möten

Körunda är utvald av Svenska Möten vilket innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Körunda äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Konferenshotell söder om Stockholm

Körunda konferenshotell ligger endast 30 minuter söder om Stockholm. Här hittar du allt som behövs för att skapa en konferens i avkopplande miljö omgiven av natur. Vi har totalt 51 hotellrum med totalt 102 bäddar som går i en modern skandinavisk stil. Med allt i ett hus skapas möten med enkelhet.

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf