Konferens

Positiv och inspirerande mötesmiljö

Hos oss konfererar du i naturskön miljö söder om Stockholm. På Körunda skapas lyckade möten. Välj själv mellan våra färdiga paket eller så hjälper vår bokning dig att skräddarsy just din konferens. Det har vi stor erfarenhet av.

Boka Konferens

Miljön runt Körunda bjuder in till såväl lugna avkopplande stunder i relaxen som fartfyllda sportaktiviteter ute i naturen. Många av våra aktiviteter arrangerar vi själva. Här kan ni laga mat tillsammans, köra ett riktigt hårt fyspass eller njuta ett lugnt yoga-pass tillsammans med kollegorna. Här finns också massor av fria aktiviteter.

Aktiva & hållbara möten mitt i naturen

Hos oss hittar du en modern konferensanläggning söder om Stockholm med allt i samma hus. Utanför dörren omges du av vacker miljö och sjön Muskan precis bredvid. Här finns flera möjligheter att röra på sig efter en konferensdag. Antingen på egen hand eller som en gruppaktivitet.

På Körunda hittar ni ljusa fräscha konferenslokaler. Vi har 10 konferenslokaler i olika storlekar för upp till 110 personer. Här har ni hotellrum, restaurang och relaxavdelning i absolut närhet. Allt i samma hus – enkelt och smidigt. Genom att skapa en personlig och varm miljö vill vi att våra gäster ska känna sig som hemma.

Här har ni ett stort utbud konferenspaket som t.ex; Stora, Lilla, Flex. Håll gärna utkik på våra aktuella konferenserbjudanden som varierar sig under året.

 

Vi ser fram emot att välkomna er till en konferens hos oss!

Konferenspaket

Konferenserbjudande

Konferens med transport

På Körunda skapar vi konferensupplevelser utöver det vanliga året runt. Det enda ni behöver tänka på är innehållet i er konferens.

Konferenspaket

Konferens med fokus på hälsa

Allt fler företag väljer idag att plocka in en hälsoaktivitet under sin konferens. Körundas hälsoaktiviteter passar både nybörjaren och den vane samt den aktiva gruppen

Konferenspaket

Körunda för er själva

En konferens är inte bara en konferens. I det här paketet får ni tillgång till hela Körunda och ni är ensamma på hotellet.

Konferenspaket

Konferenspaket Flex

Har du flexibla datum för din konferens? Då kan du få bättre pris med konferens Flex. Låt oss hjälpa dig med mötet.

Konferenspaket

Klimatsmart med aktivitet i natur

Spåna, skratta, utvecklas och ta hand om kropp och själ. Naturen i fokus med klimatsmarta möten.

Konferenspaket

Golfkonferens

Det råder inga tvivel om att många affärer görs på golfbanan. Antingen om man är stor grupp eller på tu man hand, golfbanan ligger alldeles utanför dörren.

Konferenspaket

Långa konferenspaketet

Sammanhållning och idéer i fokus. På Körunda får ni lugnet att satsa på att bygga framtiden. Två dagars konferens med möte och aktiviteter.

Konferenspaket

Dagkonferens

Ibland känns det viktigt att byta miljö för att fylla på med mer energi. En dagkonferens på Körunda ger er allt det där lilla extra.

Konferenspaket

Budgetkonferens

En trevlig konferens till bättre pris. Samma natursköna miljö, varma personliga bemötande och mysiga Körunda-atmosfär.

Konferenserbjudande

Helg Kickoff

Bubbel ligger på kylning och loungemusiken är redo! Konferera under dagen och kör AW på kvällen! Boka konferens med temat ”äntligen friday” på Körunda.

Konferenserbjudande

Konferens med fokus på hälsa

En konferens innebär ofta många stillasittande timmar i kombination med god mat. När dagen är slut är det många som ändå vill passa på att röra på sig.

Konferenserbjudande

Konferens Early Bird

Som early bird på Körunda behöver du inte veta exakt vad du vill, men du vet att en uppfriskande konferens mitt i naturen är något som kommer göra ert företag gott.

Konferenserbjudande

After-ski konferens

Vintern lockar med gnistrande snö, vacker natur och unika upplevelser.

Konferenserbjudande

Vinterkonferens

Pulsa genom snö i skog och terräng, spring eller vandra längs med sjön Muskan.

Till konferenspaket Till konferenserbjudanden

Svenska Möten

Körunda är utvald av Svenska Möten vilket är en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Körunda äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

 

Konferenshotell söder om Stockholm

Körunda konferenshotell ligger endast 30 minuter söder om Stockholm. Här hittar du allt som behövs för att skapa en konferens i avkopplande miljö omgiven av natur. Vi har totalt 51 hotellrum med totalt 102 bäddar som går i en modern skandinavisk stil. Med allt i ett hus skapas möten med enkelhet.

 

 

Boka Konferens

    • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.