Möten på landet

Konferens 35 minuter från city

Möten mitt i naturen, avskilt med en mängd olika roliga aktiviteter och övningar att välja mellan. På Körunda finns det möjligheter för både små och stora grupper. "Ute är det nya inne"

Boka Konferens

Konferens i en vacker miljö

Bort från stadens brus – Ha er Konferens i ett naturskönt område

 

Vi bjuder på en unik och avkopplande plats för möten, bara en kort bilresa från Stockholms stadspuls.

På vår anläggning kan ni förvänta er en skön miljö som är perfekt för att stimulera kreativiteten och få nya idéer att flöda. Vi har noga valt ut aktiviteter som inte bara är roliga utan också främjar samarbete och teambuilding. Vårt kök är utrustat för att laga mat tillsammans och därmed bygga sammanhållning inom gruppen. För de som föredrar att röra på sig erbjuder vi också fyspass och yoga, där ni kan utmana er själva och samtidigt ha kul tillsammans.

Vi har också en mängd olika aktiviteter som ni kan utforska på egen hand. Varför inte ta en promenad i vår vackra trädgård, spela en omgång pingis eller bara slappna av i vår relax och spa-avdelning.

Vi lovar en unik och minnesvärd konferensupplevelse i en inspirerande miljö.

Välkommen till oss!

 

Endast 35 minuter från Stockholm city
Boka din konferens redan idag!

Aktiva & hållbara möten mitt i naturen

Hos oss hittar ni en flexibel konferensanläggning söder om Stockholm med allt i samma hus. Utanför dörren omges ni av vacker naturskön miljö och sjön Muskan precis bredvid. Här finns alla möjligheter att röra på sig efter en lång konferensdag. Antingen på egen hand eller som en gruppaktivitet.

Våra konferenslokaler

På Körunda har vi 10 konferenslokaler i olika storlekar från 10 till 110 personer. Anpassat för allt från små möten till storsamlingar. Här har ni hotellrum, restaurang och relaxavdelning i absolut närhet. Allt i samma hus – enkelt och smidigt. På Körunda vill vi att alla känner sig som hemma.

Välkommen att titta närmare på vilken konferenslokal som skulle passa bäst för er. Behöver ni bolla idéer är ni alltid välkommen att kontakta oss. Vi bokar gärna en visning då vi visar våra alternativ och diskuterar hur vi kan lösa era behov och önskemål.

Konferenspaket/Konferenserbjudanden

Vi vill tipsa er om våra aktuella konferenserbjudanden som vi löpande uppdaterar under året. Våra konferenspaket inkluderar allt från mat och dryck till konferensrum, teknisk utrustning och aktiviteter. Vi ser till att alla våra konferenspaket är säsongsanpassade för att passa era behov och önskemål. Hittar ni inte något som är klippt och skuret för er; då skräddarsyr vi ett paket just för er.

Så håll utkik på vår hemsida eller kontakta oss för att ta del av våra senaste erbjudanden.

Företagsaktiviteter

På Körunda kan vi leverera många olika företagsaktiviteter. Ofta är det den extra kryddan som behövs för att rensa huvudet, bygga på teamkänslan och få mötet att nå nya nivåer. Här hittar ni aktiviteter som vi är vana att arrangera. Har ni något annat önskemål? Testa oss, vi kan fixa det mesta.

Planera din konferens

Att planera och genomföra en konferens kan vara en utmanande uppgift, men om ni lägger ner tid och energi på att planera och förbereda er kan ni få ut det mesta av er konferens. En välplanerad konferens kan ge er och era deltagare en möjlighet att nätverka, lära er nya saker och förbättra er samarbetsförmåga. Här kan ni läsa om våra bästa tips för en lyckad konferens.

Innehållet i konferensen

Behöver ni fylla er konferens med innehåll? På Körunda har vi haft nöjet att välkomna många kloka föreläsare som bland annat ingjutit energi, uppmuntran och nytänk hos våra konferensdeltagare. Vi hjälper gärna till att förmedla den person som lyfter er konferens. Berätta vad ni vill fylla er konferens med för innehåll, vi bidrar med inspiration och de bästa förutsättningarna.

Vi ser fram emot att välkomna er till en konferens hos oss!

Konferenspaket

Konferenspaket Utomhus Vår

Vårkonferens

Ge mötet en nytändning med Sörmlandsleden precis utanför dörren och en ryggsäck full av mat för utomhusäventyr.

Konferenspaket

Mixa och mumsa

Vår senaste hit här på Körunda handlar om att utforska sin kreativa sida tillsammans med kollegor. Några i teamet blir proffs på drinkar och anda gänget blir kock under Andreas coachning.

Konferenspaket

Dagkonferens

Ibland känns det viktigt att byta miljö för att fylla på med mer energi. En dagkonferens på Körunda ger er allt det där lilla extra. Går att boka med eller utan middag.

Konferenspaket

Konferens med transport

Boka för över 20 personer och transporten ingår och samtidigt är du klimatsmart!

Konferenspaket

Ute är inne

Vi vill visa dig nyttan med naturen. Ute är inne av så många anledningar.

Konferenspaket

Vandringskonferens

Naturtrenden har växt sig starkare under pandemin och utekonferensen är en stor förfrågan bland företagen.

Konferenspaket

Golfkonferens 2024

Det råder inga tvivel om att många affärer görs på golfbanan. Antingen om man är stor grupp eller på tu man hand, golfbanan ligger alldeles utanför dörren.

Konferenspaket Utomhus

Vinterkonferens

Utmana dig själv efter mötet och ta ett svalkande dopp i isvaken!

Konferenspaket

Konferenspaket Flex

Har du flexibla datum för din konferens? Då kan du få bättre pris med konferens Flex. Låt oss hjälpa dig med mötet.

Konferenspaket

Konferens med fokus på hälsa

Allt fler företag väljer idag att plocka in en hälsoaktivitet under sin konferens. Körundas hälsoaktiviteter passar både nybörjaren och den vane samt den aktiva gruppen

Konferenspaket

Konferens- Helt för er själva

En konferens är inte bara en konferens. I det här paketet får ni tillgång till hela Körunda och ni är ensamma på hotellet.

Konferenspaket

Kickoff med roliga aktiviteter för ert företag

Kickoff är en nystart. En nystart på året, på säsongen eller på ett nytt projekt med syfte att alla deltagare fullt ut ska se målet för nystarten.

Konferenspaket

Konferens Early Bird

Som early bird på Körunda behöver du inte veta exakt vad du vill, men du vet att en uppfriskande konferens mitt i naturen är något som kommer göra ert företag gott.

Konferenspaket

Helg Kickoff

Bubbel ligger på kylning och loungemusiken är redo! Konferera under dagen och kör AW på kvällen! Boka konferens med temat ”äntligen friday” på Körunda.

Konferenspaket

Klimatsmart med aktivitet i natur

Spåna, skratta, utvecklas och ta hand om kropp och själ. Naturen i fokus med klimatsmarta möten.

Till konferenspaket Till konferenserbjudanden

Svenska Möten

Körunda är utvald av Svenska Möten vilket är en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Körunda äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

 

Konferenshotell söder om Stockholm

Körunda konferenshotell ligger endast 35 minuter söder om Stockholm. Här hittar du allt som behövs för att skapa en konferens i avkopplande miljö omgiven av natur. Vi har totalt 51 hotellrum med totalt 102 bäddar som går i en modern skandinavisk stil. Med allt i ett hus skapas möten med enkelhet.

Boka Konferens

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.