Möten på landet

Konferens 35 minuter från city

Möten mitt i naturen, avskilt med en mängd olika roliga aktiviteter och övningar att välja mellan. På Körunda finns det möjligheter för både små och stora grupper. "Ute är det nya inne"

Boka Konferens

En skön miljö bjuder in till inspirerade möten, möten på landet – endast 35 minuter från city. Många av våra aktiviteter arrangerar vi själva. Här kan ni laga mat tillsammans, köra ett fyspass eller njuta ett lugnt yoga-pass tillsammans med kollegorna. Här finns också en hel del fria aktiviteter. Eller möjligheten att bara slappna av i vår relax och spa-avdelning.

 

Aktiva & hållbara möten mitt i naturen

Hos oss hittar ni en flexibel konferensanläggning söder om Stockholm med allt i samma hus. Utanför dörren omges ni av vacker naturskön miljö och sjön Muskan precis bredvid. Här finns alla möjligheter att röra på sig efter en lång konferensdag. Antingen på egen hand eller som en gruppaktivitet.

Våra konferenslokaler

På Körunda har vi 10 konferenslokaler i olika storlekar från 10 till 110 personer. Anpassat för allt från små möten till storsamlingar. Här har ni hotellrum, restaurang och relaxavdelning i absolut närhet. Allt i samma hus – enkelt och smidigt. På Körunda vill vi att alla känner sig som hemma.

Välkommen att titta närmare på vilken konferenslokal som skulle passa bäst för er. Behöver ni bolla idéer är ni alltid välkommen att kontakta oss. Vi bokar gärna en visning då vi visar våra alternativ och diskuterar hur vi kan lösa era behov och önskemål.

Konferenspaket

Under våra konferenspaket har vi förpackat alternativ med konferens och aktiviteter. Här kan ni inspireras för att skapa just er perfekta konferens eller mötesdag. Antingen hittar ni något som är klippt och skuret för er eller så skräddarsyr vi ett paket. Här har ni ett stort utbud konferenspaket som till exempel; Stora, Lilla och Flex.

Konferenserbjudanden

Håll gärna utkik på våra aktuella konferenserbjudanden som varierar under året. Här har vi samlat prispressade konferenspaket med säsongsanpassat innehåll.

Företagsaktiviteter

På Körunda kan vi leverera många olika företagsaktiviteter. Ofta är det den extra kryddan som behövs för att rensa huvudet, bygga på teamkänslan och få mötet att nå nya nivåer. Här hittar ni aktiviteter som vi är vana att arrangera. Har ni något annat önskemål? Testa oss, vi kan fixa det mesta.

Planering

Få ut det mesta av er konferens och se till att den är välplanerad och har förberedda deltagare. Här kan ni läsa om våra bästa tips för att få ut det mesta av en konferens.

Innehållet i konferensen

Behöver ni fylla er konferens med innehåll? På Körunda har vi haft nöjet att välkomna många kloka föreläsare som bland annat ingjutit energi, uppmuntran och nytänk hos våra konferensdeltagare. Vi hjälper gärna till att förmedla den person som lyfter er konferens. Berätta vad ni vill fylla er konferens med för innehåll, vi bidrar med inspiration och de bästa förutsättningarna.

 

Vi ser fram emot att välkomna er till en konferens hos oss!

Konferenspaket

Konferenspaket

Konferens med transport

På Körunda skapar vi konferensupplevelser utöver det vanliga året runt. Det enda ni behöver tänka på är innehållet i er konferens.

Konferenspaket

Ute är inne

Vi vill visa dig nyttan med naturen. Ute är inne av så många anledningar.

Konferenspaket

Vandringskonferens

Naturtrenden har växt sig starkare under pandemin och utekonferensen är en stor förfrågan bland företagen.

Konferenspaket

Golfkonferens 2023

Det råder inga tvivel om att många affärer görs på golfbanan. Antingen om man är stor grupp eller på tu man hand, golfbanan ligger alldeles utanför dörren.

Konferenspaket

Dagkonferens

Ibland känns det viktigt att byta miljö för att fylla på med mer energi. En dagkonferens på Körunda ger er allt det där lilla extra. Går att boka med eller utan middag.

Konferenspaket

Vinterkonferens

Pulsa genom snö i skog och terräng, spring eller vandra längs med sjön Muskan.

Konferenspaket

After-ski konferens

Vintern lockar med gnistrande snö, vacker natur och unika upplevelser.

Konferenspaket

Konferenspaket Flex

Har du flexibla datum för din konferens? Då kan du få bättre pris med konferens Flex. Låt oss hjälpa dig med mötet.

Konferenspaket

Konferens med fokus på hälsa

Allt fler företag väljer idag att plocka in en hälsoaktivitet under sin konferens. Körundas hälsoaktiviteter passar både nybörjaren och den vane samt den aktiva gruppen

Konferenspaket

Konferens- Helt för er själva

En konferens är inte bara en konferens. I det här paketet får ni tillgång till hela Körunda och ni är ensamma på hotellet.

Konferenspaket

Kickoff med roliga aktiviteter för ert företag

Kickoff är en nystart. En nystart på året, på säsongen eller på ett nytt projekt med syfte att alla deltagare fullt ut ska se målet för nystarten.

Konferenspaket

Konferens Early Bird

Som early bird på Körunda behöver du inte veta exakt vad du vill, men du vet att en uppfriskande konferens mitt i naturen är något som kommer göra ert företag gott.

Konferenspaket

Helg Kickoff

Bubbel ligger på kylning och loungemusiken är redo! Konferera under dagen och kör AW på kvällen! Boka konferens med temat ”äntligen friday” på Körunda.

Konferenspaket

Klimatsmart med aktivitet i natur

Spåna, skratta, utvecklas och ta hand om kropp och själ. Naturen i fokus med klimatsmarta möten.

Konferenspaket

Långa konferenspaketet

Sammanhållning och idéer i fokus. På Körunda får ni lugnet att satsa på att bygga framtiden. Två dagars konferens med möte och aktiviteter.

Till konferenspaket Till konferenserbjudanden

Svenska Möten

Körunda är utvald av Svenska Möten vilket är en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Körunda äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

 

Konferenshotell söder om Stockholm

Körunda konferenshotell ligger endast 35 minuter söder om Stockholm. Här hittar du allt som behövs för att skapa en konferens i avkopplande miljö omgiven av natur. Vi har totalt 51 hotellrum med totalt 102 bäddar som går i en modern skandinavisk stil. Med allt i ett hus skapas möten med enkelhet.
Läs mer om konferens Stockholm

 

 

Boka Konferens

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.