Positiv & Inspirerande mötesmiljö

Här konfererar du i naturskön miljö söder om Stockholm. På Körunda skapas lyckade möten. Du väljer själv mellan våra färdiga paket eller hjälper vår bokning att skräddarsy just din konferens. Det har vi stor erfarenhet av. Se galleriet »

Aktiva möten mitt i naturen

Körunda har länge varit en mötesplats för människor. Redan för hundratals år sedan ansåg man att lugn och natur gav möten en harmoni. Hos oss hittar du en modern konferensanläggning söder om Stockholm med allt i samma hus. Utanför dörren omges du av vacker miljö och sjön Muskan minuten bort. Här finns flera möjligheter att röra på sig efter en konferensdag. Antingen på egen hand eller som en gruppaktivitet. Runt Muskan finns ett härligt motionsspår på 9 km. Inspireras av yoga på trädäcket i ekdalen eller prova någon av alla våra utomhusaktiviteter.

På Körunda hittar ni ljusa fräscha konferenslokaler. Vi har 10 konferenslokaler i olika storlekar för upp till 110 personer. Här har ni bara minuten bort mellan hotellrum, restaurang och relaxavdelning. Allt i samma hus – enkelt och smidigt. Genom att skapa en personlig och varm miljö vill vi att våra gäster ska känna sig som hemma.

Här har ni ett stort utbud konferenspaket som t.ex; stora, lilla, flex. Håll gärna utkik på våra aktuella konferenserbjudanden som varierar sig under året.

Vi ser fram emot att välkomna er till en konferens hos oss och hoppas att ni ska hitta den information ni behöver på vår hemsida. Har ni några frågor får ni gärna kontakta oss så besvarar vi dem så snabbt vi kan.

Utvald av Svenska Möten

Svenska Möten

Körunda är medlem i Svenska Möten. Det betyder att vi är utvald och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av mer än 100 utvalda mötesplatser i hela Sverige. Läs mer på www.svenskamoten.se.

Konferenshotell söder om Stockholm

Körunda konferenshotell ligger endast 30 minuter söder om Stockholm. Här hittar du allt som behövs för att skapa en konferens i avkopplande miljö omgiven av natur. Vi har totalt 51 hotellrum med totalt 102 bäddar som går i en modern skandinavisk stil. Med allt i ett hus skapas möten med enkelhet.