Konferenspaket

Konferens i paketerad form

På Körunda hittar ni konferenspaket till bra pris med extra mycket innehåll – mer till mötet! Att skapa den perfekta konferensen beror på Era önskemål, mål och syfte. Tillsammans skräddarsyr vi ett konferenspaket som passar just Ert möte. Vi kan även erbjuda hjälp med elektronisk deltagarhantering via Svenska Möten, fråga oss för mer information.

Konferenspaket för alla typer av möten

Att hitta den perfekta konferensen är inte alltid så lätt som man tror. Vad är egentligen en perfekt konferens? Glada deltagare som åker hem med ett leende? Konferenser handlar om balanser och väl uppsatta mål där man i förväg noga planerat vad som behövs göras. Ett riktigt vasst konferenspaket hjälper dig på vägen till målen även om det inte är en universallösning. Vi skulle dock vilja säga att vi har hittat den perfekta formulan. Hos oss tror vi starkt på att kombinera konferens med aktiviteter utomhus i vår underbara natur och inomhus i vår härliga herrgårdsmiljö.

Konferens med övernattning

Våra färdiga konferenspaket är väl sammansatta mötespaket med allt från enkla dagkonferenspaket till all-inclusive varianter för konferens med övernattning. Att Körunda ligger något utanför city ger fler fördelar än man kan tänka sig. Inte nog med att man får all härlig natur ”på köpet” vid en konferens hos oss så kan vi erbjuda bättre pris på konferens i Stockholm. För att läsa mer om våra konferenspriset kan du gå in på respektive paket ovan.

Konkurrenskraftiga priset med mer innehåll. På Körunda inkluderar vi allt som ett modernt konferenspaket ska innehålla till ett bättre pris än många andra konferensanläggningar i Stockholm.

Vi skräddarsyr gärna er konferens helt efter era behov och förutsättningar men har även färdiga konferenspaket för er som letar efter något nytt eller kanske helt enkelt inte har tid att skräddarsy ett konferenspaket. Behöver ni ha fler tips om hur ni skapar en konferens och sätter ihop ett konferenspaket får ni gärna ringa oss på 08-520 390 30 eller skicka ett mail till info@korunda.se så hjälper vi er vidare.