Konferenspaket

På Körunda hittar ni konferenspaket till bra pris med extra mycket innehåll – mer till mötet! Att skapa den perfekta konferensen beror på Era önskemål, mål och syfte. Tillsammans skräddarsyr vi ett konferenspaket som passar just Ert möte.

träninspass med Paolo på träninsdäck vid sjön Muskan

Konferens med fokus på hälsa

Allt fler företag väljer idag att plocka in en hälsoaktivitet under sin konferens. Körundas hälsoaktiviteter passar både nybörjaren och den vane samt den aktiva gruppen

Konferenspaket - Körunda för er själva

Körunda för er själva

En konferens är inte bara en konferens. I det här paketet får ni tillgång till hela Körunda och ni är ensamma på hotellet.

Brygga vid sjön Muskan

Budgetkonferens

En trevlig konferens till bättre pris. Samma natursköna miljö, varma personliga bemötande och mysiga Körunda-atmosfär.

Konferenspaket Flex

Har du flexibla datum för din konferens? Då kan du få bättre pris med konferens flex. Låt oss hjälpa dig med mötet.

kaffekopp på bord, text på vägg - enjoy the little things

Dagkonferens

Ibland känns det viktigt att byta miljö för att fylla på med mer energi. En dagkonferens på Körunda ger er allt det där lilla extra.

Konferenspaket Golf

Golfkonferens

Det råder inga tvivel om att många affärer görs på golfbanan. På Körunda finns utmärkta möjligheter att spela och prova på golf. Nynäshamns GK har 27 hål (3 x 9-hålsslingor) av olika karaktärer samt en korthålsbana.

Långa konferenspaketet

Dubbel dos av naturens inspiration
Långa konferenspaketet

Sammanhållning och idéer i fokus. På Körunda får ni lugnet att satsa på att bygga framtiden. Två dagars konferens med möte och aktiviteter.

Konferenspaket för alla typer av möten

Att hitta den perfekta konferensen är inte alltid så lätt som man tror. Vad är egentligen en perfekt konferens? Glada deltagare som åker hem med ett leende? Konferenser handlar om balanser och väl uppsatta mål där man i förväg noga planerat vad som behövs göras. Ett riktigt vasst konferenspaket hjälper dig på vägen till målen även om det inte är en universallösning. Vi skulle dock vilja säga att vi har hittat den perfekta formulan. Hos oss tror vi starkt på att kombinera konferens med aktiviteter utomhus i vår underbara natur och inomhus i vår härliga herrgårdsmiljö.

Vi skräddarsyr gärna er konferens helt efter era behov och förutsättningar men har även färdiga konferenspaket för er som letar efter något nytt eller kanske helt enkelt inte har tid att skräddarsy ett konferenspaket. Behöver ni ha fler tips om hur ni skapar en konferens och sätter ihop ett konferenspaket får ni gärna ringa oss på 08-520 390 30 eller skicka ett mail till info@korunda.se så hjälper vi er vidare.