Konferenspaket

Konferens i paketerad form

På Körunda hittar ni konferenspaket till bra pris med extra mycket innehåll – mer till mötet! Att skapa den perfekta konferensen beror på Era önskemål, mål och syfte. Tillsammans skräddarsyr vi ett konferenspaket som passar just Ert möte. Vi kan även erbjuda hjälp med elektronisk deltagarhantering via Svenska Möten, fråga oss för mer information.

Konferenspaket

Konferenspaket

Coworking

Jobba i lugn och ro, få allt serverat och känn kreativitetet i vår sköna miljö.

Konferenspaket

Konferens Early Bird

Som early bird på Körunda behöver du inte veta exakt vad du vill, men du vet att en uppfriskande konferens mitt i naturen är något som kommer göra ert företag gott.

Konferenspaket

Helg Kickoff

Bubbel ligger på kylning och loungemusiken är redo! Konferera under dagen och kör AW på kvällen! Boka konferens med temat ”äntligen friday” på Körunda.

Konferenspaket

Q2 Konferens

Bra konferens till bättre pris. Samma natursköna miljö & varma personliga bemötande

Konferenspaket

Dagkonferens

Ibland känns det viktigt att byta miljö för att fylla på med mer energi. En dagkonferens på Körunda ger er allt det där lilla extra.

Konferenspaket

Långa konferenspaketet

Sammanhållning och idéer i fokus. På Körunda får ni lugnet att satsa på att bygga framtiden. Två dagars konferens med möte och aktiviteter.

Konferenspaket

Golfkonferens

Det råder inga tvivel om att många affärer görs på golfbanan. Antingen om man är stor grupp eller på tu man hand, golfbanan ligger alldeles utanför dörren.

Konferenspaket

Klimatsmart med aktivitet i natur

Spåna, skratta, utvecklas och ta hand om kropp och själ. Naturen i fokus med klimatsmarta möten.

Konferenspaket

Konferenspaket Flex

Har du flexibla datum för din konferens? Då kan du få bättre pris med konferens Flex. Låt oss hjälpa dig med mötet.

Konferenspaket

Körunda för er själva- även för mindre grupper

En konferens är inte bara en konferens. I det här paketet får ni tillgång till hela Körunda och ni är ensamma på hotellet.

Konferenspaket

Konferens med fokus på hälsa

Allt fler företag väljer idag att plocka in en hälsoaktivitet under sin konferens. Körundas hälsoaktiviteter passar både nybörjaren och den vane samt den aktiva gruppen

Konferenspaket

Konferens med transport

På Körunda skapar vi konferensupplevelser utöver det vanliga året runt. Det enda ni behöver tänka på är innehållet i er konferens.

Konferenspaket för alla typer av möten

Att hitta den perfekta konferensen är inte alltid så lätt som man tror. Vad är egentligen en perfekt konferens? Glada deltagare som åker hem med ett leende? Konferenser handlar om balanser och väl uppsatta mål där man i förväg noga planerat vad som behövs göras. Ett riktigt vasst konferenspaket hjälper dig på vägen till målen även om det inte är en universallösning. Vi skulle dock vilja säga att vi har hittat den perfekta formulan. Hos oss tror vi starkt på att kombinera konferens med aktiviteter utomhus i vår underbara natur och inomhus i vår härliga herrgårdsmiljö.

Konferens med övernattning

Våra färdiga konferenspaket är väl sammansatta mötespaket med allt från enkla dagkonferenspaket till all-inclusive varianter för konferens med övernattning. Att Körunda ligger något utanför city ger fler fördelar än man kan tänka sig. Inte nog med att man får all härlig natur ”på köpet” vid en konferens hos oss så kan vi erbjuda bättre pris på konferens i Stockholm. För att läsa mer om våra konferenspriset kan du gå in på respektive paket ovan.

Konkurrenskraftiga priset med mer innehåll. På Körunda inkluderar vi allt som ett modernt konferenspaket ska innehålla till ett bättre pris än många andra konferensanläggningar i Stockholm.

Vi skräddarsyr gärna er konferens helt efter era behov och förutsättningar men har även färdiga konferenspaket för er som letar efter något nytt eller kanske helt enkelt inte har tid att skräddarsy ett konferenspaket. Behöver ni ha fler tips om hur ni skapar en konferens och sätter ihop ett konferenspaket får ni gärna ringa oss på 08-520 390 30 eller skicka ett mail till info@korunda.se så hjälper vi er vidare.