Konferenserbjudanden

Utmärkta möten nära Stockholm

Behöver ni boka en konferens? Letar ni erbjudanden för möten i Stockholm? Här hittar ni Körundas aktuella konferenserbjudanden med väl sammansatta konferenspaket med riktigt vassa priser och utmärkt innehåll. Vi hjälper er gärna skräddarsy en konferens utifrån era behov. Ibland kan en passande konferensaktivitet krydda mötet lite extra.

Körunda – Mötesplatsen för alla

Boka konferens mitt i naturen, välkommen till Körunda! Utan brus ligger vi mellan sjö och skog 35 minuter från Stockholm, här samlar vi konferenslokaler, avkoppling, utmärkt boende och en superb restaurang under ett och samma tak. Råga på allt välkomnas du av glada team Körunda när ni stiger innanför dörren. Med våra konferenserbjudanden vill vi kunna erbjuda dig ett utmärkt konferenspaket till ett bra pris, en upplevelse för ditt företag och team. På hotellet hittar ni 51 rum med totalt 102 bäddar där man sover gott i våra utvalda sängar och renoverade badrum. Vi lovar att ni kommer sova både gott och bekvämt i stillheten som är i idyllen på Körunda.

Glada och pigga vaknar konferensgäster och njuter av frukosten innan konferensen tar sin början eller på nytt. Som i alla våra konferenserbjudanden och konferenspaket ingår passande pauser med något riktigt gott skapat av vår konditor Andrea. Till lunch serveras soppa, fisk och kött. God mat lagad från grunden med en stor portion kärlek av våra kockar. Mat som gör att man klarar en ny session med information och utmaningar för att stärka gruppen under konferensen. Glädje, minnen och upplevelser som stärker teamet är vår grunduppfattning när det kommer till konferenser.

Gör det bästa med konferenserbjudanden, lägg till något extra på det man sparar. Vår konferenserbjudanden är ofta väl sammansatta och prisvärda konferenspaket, det gör att det finns mer över till något annat. Vi rekommenderar att lägga till en positiv konferensaktivitet som gör mötet ännu roligare och minnesvärt. Vi har ett stort urval av konferensaktiviteter, välj bland naturupplevelser till avancerade grupputmaningar. Oftast räcker det med att man får tid tillsammans, tid att prata, umgås och uppleva ihop. De bitarna som faller bort när man stirrar in i en skärm på kontoret.

När man rundat av en lång konferensdag i konferenslokalen med eller utan aktiviteter förtjänar man att koppla av i vår relax, självfallet ingår det i alla våra konferenserbjudanden. En perfekt tid att få diskutera igenom dagens resultat i en avkopplande miljö innan man njuter av middagen i restaurangen, en tre-rätters konferenssupé som garanterat ger mersmak på att komma tillbaka hem till oss.

Vi hoppas att våra konferenserbjudanden ska locka dig till en kvalitetskonferens fritt från brus, ut i naturen och upplevelser som minns. Välkommen hem till oss på Körunda vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till vårt konferenshotell söder om Stockholm.

Konferenserbjudanden

Konferenspaket Utomhus Vår

Vårkonferens

Ge mötet en nytändning med Sörmlandsleden precis utanför dörren och en ryggsäck full av mat för utomhusäventyr.

Konferenspaket Utomhus

Vinterkonferens

Utmana dig själv efter mötet och ta ett svalkande dopp i isvaken!

Konferenspaket

Kickoff med roliga aktiviteter för ert företag

Kickoff är en nystart. En nystart på året, på säsongen eller på ett nytt projekt med syfte att alla deltagare fullt ut ska se målet för nystarten.

Konferenspaket

Vandringskonferens

Naturtrenden har växt sig starkare under pandemin och utekonferensen är en stor förfrågan bland företagen.

Konferenspaket

Ute är inne

Vi vill visa dig nyttan med naturen. Ute är inne av så många anledningar.

Konferenspaket

Dagkonferens

Ibland känns det viktigt att byta miljö för att fylla på med mer energi. En dagkonferens på Körunda ger er allt det där lilla extra. Går att boka med eller utan middag.

Konferenspaket

Konferens Early Bird

Som early bird på Körunda behöver du inte veta exakt vad du vill, men du vet att en uppfriskande konferens mitt i naturen är något som kommer göra ert företag gott.

Konferenspaket

Helg Kickoff

Bubbel ligger på kylning och loungemusiken är redo! Konferera under dagen och kör AW på kvällen! Boka konferens med temat ”äntligen friday” på Körunda.

Konferenspaket

Mixa och mumsa

Vår senaste hit här på Körunda handlar om att utforska sin kreativa sida tillsammans med kollegor. Några i teamet blir proffs på drinkar och anda gänget blir kock under Andreas coachning.

Konferenspaket

Golfkonferens 2024

Det råder inga tvivel om att många affärer görs på golfbanan. Antingen om man är stor grupp eller på tu man hand, golfbanan ligger alldeles utanför dörren.

Konferenspaket

Klimatsmart med aktivitet i natur

Spåna, skratta, utvecklas och ta hand om kropp och själ. Naturen i fokus med klimatsmarta möten.

Konferenspaket

Konferenspaket Flex

Har du flexibla datum för din konferens? Då kan du få bättre pris med konferens Flex. Låt oss hjälpa dig med mötet.

Konferenspaket

Konferens- Helt för er själva

En konferens är inte bara en konferens. I det här paketet får ni tillgång till hela Körunda och ni är ensamma på hotellet.

Konferenspaket

Konferens med fokus på hälsa

Allt fler företag väljer idag att plocka in en hälsoaktivitet under sin konferens. Körundas hälsoaktiviteter passar både nybörjaren och den vane samt den aktiva gruppen

Konferenspaket

Konferens med transport

Boka för över 20 personer och transporten ingår och samtidigt är du klimatsmart!