Konferenserbjudanden

Utmärkta möten nära Stockholm

Behöver ni boka en konferens? Letar ni erbjudanden för möten i Stockholm? Här hittar ni Körundas aktuella konferenserbjudanden med väl sammansatta konferenspaket med riktigt vassa priser och utmärkt innehåll. Vi hjälper er gärna skräddarsy en konferens utifrån era behov. Ibland kan en passande konferensaktivitet krydda mötet lite extra.

Konferenserbjudanden

Körunda – Mötesplatsen för alla

Boka konferens mitt i naturen, välkommen till Körunda! Utan brus ligger vi mellan sjö och skog 35 minuter från Stockholm, här samlar vi konferenslokaler, avkoppling, utmärkt boende och en superb restaurang under ett och samma tak. Råga på allt välkomnas du av glada team Körunda när ni stiger innanför dörren. Med våra konferenserbjudanden vill vi kunna erbjuda dig ett utmärkt konferenspaket till ett bra pris, en upplevelse för ditt företag och team. På hotellet hittar ni 51 rum med totalt 102 bäddar där man sover gott i våra utvalda sängar och renoverade badrum. Vi lovar att ni kommer sova både gott och bekvämt i stillheten som är i idyllen på Körunda.

Glada och pigga vaknar konferensgäster och njuter av frukosten innan konferensen tar sin början eller på nytt. Som i alla våra konferenserbjudanden och konferenspaket ingår passande pauser med något riktigt gott skapat av vår konditor Andrea. Till lunch serveras soppa, fisk och kött. God mat lagad från grunden med en stor portion kärlek av våra kockar. Mat som gör att man klarar en ny session med information och utmaningar för att stärka gruppen under konferensen. Glädje, minnen och upplevelser som stärker teamet är vår grunduppfattning när det kommer till konferenser.

Gör det bästa med konferenserbjudanden, lägg till något extra på det man sparar. Vår konferenserbjudanden är ofta väl sammansatta och prisvärda konferenspaket, det gör att det finns mer över till något annat. Vi rekommenderar att lägga till en positiv konferensaktivitet som gör mötet ännu roligare och minnesvärt. Vi har ett stort urval av konferensaktiviteter, välj bland naturupplevelser till avancerade grupputmaningar. Oftast räcker det med att man får tid tillsammans, tid att prata, umgås och uppleva ihop. De bitarna som faller bort när man stirrar in i en skärm på kontoret.

När man rundat av en lång konferensdag i konferenslokalen med eller utan aktiviteter förtjänar man att koppla av i vår relax, självfallet ingår det i alla våra konferenserbjudanden. En perfekt tid att få diskutera igenom dagens resultat i en avkopplande miljö innan man njuter av middagen i restaurangen, en tre-rätters konferenssupé som garanterat ger mersmak på att komma tillbaka hem till oss.

Vi hoppas att våra konferenserbjudanden ska locka dig till en kvalitetskonferens fritt från brus, ut i naturen och upplevelser som minns. Välkommen hem till oss på Körunda vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till vårt konferenshotell söder om Stockholm.