Allt i ett hus

Hotell med balans och harmoni

Du bor med stil & komfort och sover lugnt i våra unika rum med modern skandinavisk känsla.

Boka online

Hotell nära Stockholm mitt i naturen

Bo med stil och komfort när du stannar kvar på Körunda. I våra 51 hotellrum stiger du in i en naturnära skandinavisk stil med enkla men varma färger som skapar balans och harmoni. Det enkla träslaget i möbler och sängkarmar påminner om naturen som omger vårt hotell. Naturens tysthet ger dig den ro som du behöver när du vaggas till sömns efter en givande dag.

Sätt tonen på Körunda – er egna värld av exklusivitet. Boka hela hotellet och låt 50 till 100 gäster förfoga över vår ”Chambre Separee”. Konferera, gift er, eller fira storslaget – allt inom vårt exklusiva universum. Här finns inga gränser; era önskemål, era regler. Skapa minnen som varar på Körunda.

Boende i naturen, nära Stockholm

Hotellet ligger vackert beläget på Södertörn.

35 minuter från city, 15 minuter från Nynäshamn. Vårt mysiga hotell är beläget i en naturskön miljö, omgivet av sjö och skog. Att bo på Körunda är en upplevelse såväl för weekend som konferens.

När morgonsolen sveper över huvudbyggnaden kan du vakna med ett leende på läpparna och en utvilad kropp, redo för en ny dag. Frukosten avnjuter du som bäst i matsalen eller på verandan med sjöutsikt, självklart med goda val för alla. Njut av vårt hembakade bröd, ägg och bacon. Helt enkelt en riktigt god frukost för en fortsatt bra dag.

Välkommen att bo kvar och njut av en hotellvistelse hos oss. I naturskön och historisk miljö nära Stockholm, intill Nynäshamn. Din weekend här kommer bli magisk!

Skapa din egen unika "Chambre Séparée"

Stig in i en värld av exklusivitet och ta kommandot över Körunda – där gränserna inte längre finns.

Oavsett om ni är 50 eller 100 gäster starka, erbjuder vår Chambre Séparée er möjligheten att förvandla hela hotellet till er privata lekplats.

Här på Körunda handlar det inte om det vanliga – det handlar om att bryta normer och skapa en upplevelse utöver det vanliga. Ni har nu chansen att boka hela hotellet, och i detta ögonblick blir varje gäst en del av er inre krets, en del av en unik resa som ni tillsammans ska författa.

Oavsett om ni har en konferens som kräver total koncentration, ett bröllop som ska glänsa för evigheten eller en stor fest som skapar minnen för livet, så är Körunda redo att välkomna er. Med upp till 100 gäster eller så få som 51 personer i enkelrum, är hela hotellet er domän. Det är som om världen har bjudit in er till sitt mest exklusiva sällskap.

Mötesrummen står redo för era visioner och strategiska möten, lobbyn är navet där era tankar möts och smider planer, och varje sittgrupp är en plats där idéer föds och drömmar förverkligas. Och när törsten sätter in, så är det bara era bekanta ansikten som ni finner i baren.

För här på Körunda råder inga begränsningar. Byt miljö där inspirationen tar er, skapa de perfekta förutsättningarna för er tillställning och gör er kväll till er alldeles egna saga.

Det handlar om att vara lite kaxig, att ta plats och äga ögonblicket. Och på Körunda vet vi precis hur man gör det. Boka hela hotellet och låt oss hjälpa er skapa ett minne för livet, där ni är stjärnorna i ert eget universum.