Med en sprakande sommar som väntar

Gör din Golfresa till oss

Nu är det dags att ta fram golfklubborna från förråden och värma upp svingen. Sjöutsikt på den ena sidan och möjligheten att studera svingar på den andra. Med bara några meter till driving range och 27 fina golfhål har vi det perfekta boendet för dig.

Kontakta oss

Stockholms bästa Golfhotell

Motiveringen till Vinsten av Stockholms Bästa Golfhotell

Nynäshamns Golfklubb har 27 + 9 hål och Körunda med 51 rum och 102 bäddar kan omöjligen ligga mer centralt. Från de tre terrasserna överblickar du banan och spelet. Se bara upp så att du inte får en förlupen boll i drinken.
Anläggningen har till lika delar konferens- och privatgäster. En uppskattad teambuildingaktivitet är att boka golfpron för 9 hål på Sjögärde, som är en pay and playbana, där även nybörjare kan prova att svinga klubban. Andra självklara inslag på Körunda är relaxadelningen med både ångbastu och isdusch samt att roa dina smaklökar med en fräsch upplevelse i gourmetvärlden.

Foto: TravelNews
TravelNews Wilhelmina Skoghpris

”Vi är otroligt stolta och glada att bli utsedda till Stockholms bästa golfhotell. Priset är ett bevis på vårt teams hårda arbete och engagemang för att erbjuda en enastående golfupplevelse och förstklassigt boende för våra gäster. Vi vill tacka alla våra besökare för deras stöd och förtroende. Välkomna att uppleva det bästa av golf och avkoppling hos oss på Körunda!” Lotta Wahlstedt – vd och ägare.

Golf-resorten Körunda

Letar du efter ett ultimat golfpaket som kombinerar förstklassig golf med bekvämt boende och lyxiga faciliteter?

Då har du kommit rätt – hjärtligt välkommen.

Körunda erbjuder skräddarsydda golfpaket som passar alla golfentusiaster, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare. Ta med dig familjen, vänninorna, grabbgänget eller kollegorna. Körunda passar för alla.

2024 blev vi valda till Stockholms bästa golfhotell av TravelNews Wilhelmina Skoghpris. Något vi är oerhört stolta över och ett bevis på att det vi levererar är på topp.

Hos oss bor du i stora bekväma rum, många av dem har en egen uteplats med utsikt mot golfbanan. Börja morgonen med en härlig frukostbuffé, sen är det förmodligen dags att ge sig ut på banan. Att bo precis vid banan är bekvämt. Må dina slag vara raka och dina puttar säkra.

Välkommen tillbaka. Nu är du värd något kallt att dricka. Vi har flera terasser i alla väderstreck, oavsett om du letar sol eller skugga har vi den perfekta oasen att diskutera dagens alla drömslag.

Vill ni aktivera er ytterligare finns det gott om möjligheter. Eller varför inte unna sig en stund i relaxen.

Vi ses till middagen i restaurangen.

Golf minuten bort

Greener och fairways sveper runt hotellet, första tee är så nära som minuten från hotellet. Du bor mitt på banan kan man säga. Hotellrummen ligger ett stenkast från golfklubben och rangen. Nynäshamns GK har bland annat fått utmärkelsen årets golfklubb.

After Golf med avkoppling

Efter en komplett golfdag är kvällen helt ägnad för njutning på hotellet. After Golf på verandan och avkoppling i relaxen brukar hinnas med innan middagen serveras. Välkommen till en golfupplevelse söder om Stockholm.

27-håls bana Dal, Berg, Sjö

Nynäshamns GK som ligger alldeles intill Körunda är en högklassig golfbana med tre natursköna långhålsslingor. Dal-, Berg- och Sjöslingan bjuder samtliga på sina unika utmaningar och karakteristiska natur. Vill man värma upp eller är ny på bollen finns Pay & Play på ”Sjögärdet” som vackert ligger intill sjön Muskan.
Läs mer om banorna på www.nynashamnsgk.se.

Kontakta oss

Så hjälper vi dig boka in din golfweekend

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vanliga frågor och svar

Vi har massor av övningsområden, för puttningen och närspelområden, samt rangen för att fila på långslagen.

Ja, för det mesta. Hunden behöver vara kopplad och uppföra sig – precis som övriga golfspelare.

Man skulle kunna säga att du bor på golfbanan. En rejäl putt från hotellrummet hittar du första tee.

Golfbanan är medlemsägd – alla som spelar har en del i banan.

Det finns tre nio-hålsslingor. Det finns Berg, Dal och sedan är det Sjö som slingor heter. Samt en Pay and Play-bana som heter Sjögärdet.

Absolut, det går bra, säg bara till så hjälper vi dig.

Vi bokar in er gäster som bokar golfpaket och de som bara spelar golf bokar själva med klubben eller på nätet.

Ja, det finns en liten hall där man kan ställa sin utrustning.

Ja, vi rekommenderar att du bokar din starttid i förväg för att säkerställa tillgänglighet.

Ja, i shopen finns ett brett utbud av golfutrustning till uthyrning, inklusive klubbor, vagnar och golfbilar. Kontakta receptionen för att boka utrustning i förväg.

Ja, vår restaurang erbjuder ett brett urval av rätter, från frukost och lunch till middagar. Vi har även verandan där du kan njuta av drycker och lättare tilltugg efter rundan.

Ja, vi har fina erbjudanden på golfpaket.