Med en sprakande sommar som väntar

Gör din Golfresa till oss

Nu är det dags att ta fram golfklubborna från förråden och värma upp svingen. Sjöutsikt på den ena sidan och möjligheten att studera svingar på den andra. Med bara några meter till driving range och 27 fina golfhål har vi det perfekta boendet för dig.

Kontakta oss

Golf minuten bort

Greener och fairways sveper runt hotellet, första tee är så nära som minuten från hotellet. Du bor mitt på banan kan man säga. Hotellrummen ligger ett stenkast från golfklubben och rangen. Nynäshamns GK har bland annat fått utmärkelsen årets golfklubb.

After Golf med avkoppling

Efter en komplett golfdag är kvällen helt ägnad för njutning på hotellet. After Golf på verandan och avkoppling i relaxen brukar hinnas med innan middagen serveras. Välkommen till en golfupplevelse söder om Stockholm.

27-håls bana Dal, Berg, Sjö

Nynäshamns GK som ligger alldeles intill Körunda är en högklassig golfbana med tre natursköna långhålsslingor. Dal-, Berg- och Sjöslingan bjuder samtliga på sina unika utmaningar och karakteristiska natur. Vill man värma upp eller är ny på bollen finns Pay & Play på ”Sjögärdet” som vackert ligger intill sjön Muskan.
Läs mer om banorna på www.nynashamnsgk.se.

Kontakta oss

Så hjälper vi dig boka in din golfweekend

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.