Rakt fram och två högersvängar från Stockholm. Allt i ett hus!

Historisk mötesplats för moderna människor

Golfpaket Boka birdie Boka par två

Golf

När du svänger av mot Körunda känner du golfens närvaro. Genom allén upplever man den vackra banan. Vid hotellet inser man att första tee är minuten bort.

På Körunda har golf varit en naturlig del sedan två golf-frälsta spelare tog initiativet till att bygga hotellet intill Nynäshamns GK. Allt sedan dess har hotellet och golfbanan haft en spännande utveckling och idag är golf här lika naturligt som boll och peg.

Golf minuten bort

Greener och fairways sveper runt hotellet, första tee är så nära som minuten från hotellet. Du bor mitt på banan kan man säga. Hotellrummen ligger ett stenkast från golfklubben och rangen. Nynäshamns GK har bland annat fått utmärkelsen årets golfklubb.

After Golf med avkoppling

Efter en komplett golfdag är kvällen helt ägnad för njutning på hotellet. After Golf på verandan och avkoppling i relaxen brukar hinnas med innan middagen serveras. Välkommen till en golfupplevelse söder om Stockholm.

27-håls bana Dal, Berg, Sjö

Nynäshamns GK som ligger alldeles intill Körunda är en högklassig golfbana med tre natursköna långhålsslingor. Dal-, Berg- och Sjöslingan bjuder samtliga på sina unika utmaningar och karakteristiska natur. Vill man värma upp eller är ny finns Pay & Play banan, Sjögärdet, som vackert ligger intill sjön Muskan och är en korthålsbana med 9 hål.
Läs mer om banorna på www.nynashamnsgk.se.

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event & golf