Kickoff med roliga aktiviteter för ert företag

Varför är kickoff riktigt bra?

Kickoff är en nystart.  En nystart på året, på säsongen eller på ett nytt projekt med syfte att alla deltagare fullt ut ska se målet för nystarten. Men också vad som förväntas av dem och sin egen roll i processen att nå dit. Och allt detta av en enda anledning: Först när alla drar åt samma håll blir målet möjligt att nå på riktigt.

En kickoff handlar alltså om samarbete.

Har du några frågor?

Ring på 08-520 390 30 eller mejla oss på info@korunda.se.

Vad ska då en bra kickoff innehålla?

Bra samarbete bygger på ett gemensamt mindset och för att nå detta behöver varje medarbetare få möjlighet att sätta igång sina egna tankeprocesser och strategier. Då först landar budskapet och då först går det att bearbeta tillsammans med övriga deltagare.

Resultatet av en bra genomförd kickoff är ett fungerande samarbete mot målet och nyckelordet för teamwork är tillit. Tillit skapas tillsammans och när teamarbetet funkar på riktigt så kan gruppen gemensamt få tillgång till den eftertraktade egenskapen grit. Alltså ett j-r anamma. En kollektiv egenskap som står pall för motgångar och som inte ger upp utan istället fortsätter framåt.

Tillit mellan människor uppstår inte så där av sig självt. Ånej det är precis tvärtom. Tillit bygger på trygghet och därför kräver en bra kickoff att både hjärna och hjärta är med både i planering och genomförande.

Vilken omgivning är bäst för en kickoff?

Att bygga trygghet är lättare och går snabbare i en omgivning som bjuder upp till roliga minnen och erfarenheter att dela. Så välj platsen för kickoffen med omsorg, den är avgörande för kickoffens reslutat. För det är här tonen sätts också för det framtida resultatet. Det är här medarbetarna i verkligheten får uppleva grundvärderingarna i kickoffens syfte. Och det är här möjligheten finns att sälja in verksamheten till sina anställda. Det som kallas för B2E eller Business-to-Employee.

Varför en kickoff i naturmiljö?

Uteliv i rörelse är faktiskt hjärnans bästa vän. Rörelsen och den friska luften förankrar kunskap samtidigt som hjärnstyrka skapas och resultatet blir att nya tankar gemensamt växer fram, tankar som skapar tillit. Därför är en plats med kombinationen av intensivpass i konferensrummet och naturens möjligheter optimal för en kickoff.

På Körunda är vi specialiserade på kickoffupplägg med fokus på teamwork och att bygga tillit. Miljön är fantastisk med skog, sjöar, golfbana och natur precis utanför dörren. Och med aktiviteter som att vandra längs mindfulnesslingan, hardcoreträning, supyoga på Muskan eller styrketräning att ägna sig åt efter passen i konferensrummet.  Eller lite lagom lowcore med tävlingar som pilkastning, pingis, boule eller golftävling för folk som inte brukar spela golf. Oavsett vad ni väljer så bryter aktiviteterna hjärnintensiteten och ersätter den med fågelkvitter och syremättad utomhusluft.  Det som bygger hjärnstyrka och tillit.

Varför en kickoff på Körunda?

Vi på Körunda älskar vårt jobb att omsorgsfullt se till att göra allt för att våra konferensgäster ska trivas.  Stå på tå är ett slitet uttryck men för oss betyder det att i varje möte, varje gång, göra vårt yttersta för att uppfylla de önskemål och behov som våra gäster har.

Köket har fokus på lokalt och närproducerat plus spännande smakkombinationer med mycket nytänk. Precis utanför restaurangen på altanen avnjuts frukost och lunch när vädret tillåter medan Solsidan bjuder på kvällssol för middagsgäster till långt fram på natten.

På Körunda finns möjligheten till den aktiva konferens som en bra kickoff ska vara.  Men här finns också den lugna avstressande miljön för att bara vara och njuta.

Vi på Körunda finns här för dig och för att hjälpa till så att kickoffen blir startskottet på det nya.  Oavsett om ni behöver hela hotellet för er själva eller endast är några få som ska mötas.

Berätta för oss om ditt syfte med kickoffen så kommer vi att berätta för dig vad ni kan hitta på hos oss. För att nå dit du vill.

Och är aktiviteterna redan givna i ditt kickoffmanus fungerar Körunda som den bästa av destinationer med allt under ett tak, ett personligt omhändertagande och ett fantastiskt kök.

En bit bort men ändå nära stan. Alla är samlade och det blir svårt för dom att avvika.

Välkomna hem till oss!

Bokningsförfrågan

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fler Erbjudanden

Konferenspaket Utomhus Vår

Vårkonferens

Ge mötet en nytändning med Sörmlandsleden precis utanför dörren och en ryggsäck full av mat för utomhusäventyr.

Konferenspaket Utomhus

Vinterkonferens

Utmana dig själv efter mötet och ta ett svalkande dopp i isvaken!

Konferenspaket

Vandringskonferens

Naturtrenden har växt sig starkare under pandemin och utekonferensen är en stor förfrågan bland företagen.

Konferenspaket

Ute är inne

Vi vill visa dig nyttan med naturen. Ute är inne av så många anledningar.

Konferenspaket

Dagkonferens

Ibland känns det viktigt att byta miljö för att fylla på med mer energi. En dagkonferens på Körunda ger er allt det där lilla extra. Går att boka med eller utan middag.

Konferenspaket

Konferens Early Bird

Som early bird på Körunda behöver du inte veta exakt vad du vill, men du vet att en uppfriskande konferens mitt i naturen är något som kommer göra ert företag gott.

Konferenspaket

Helg Kickoff

Bubbel ligger på kylning och loungemusiken är redo! Konferera under dagen och kör AW på kvällen! Boka konferens med temat ”äntligen friday” på Körunda.

Konferenspaket

Mixa och mumsa

Vår senaste hit här på Körunda handlar om att utforska sin kreativa sida tillsammans med kollegor. Några i teamet blir proffs på drinkar och anda gänget blir kock under Andreas coachning.

Konferenspaket

Golfkonferens 2024

Det råder inga tvivel om att många affärer görs på golfbanan. Antingen om man är stor grupp eller på tu man hand, golfbanan ligger alldeles utanför dörren.

Konferenspaket

Klimatsmart med aktivitet i natur

Spåna, skratta, utvecklas och ta hand om kropp och själ. Naturen i fokus med klimatsmarta möten.

Konferenspaket

Konferenspaket Flex

Har du flexibla datum för din konferens? Då kan du få bättre pris med konferens Flex. Låt oss hjälpa dig med mötet.

Konferenspaket

Konferens- Helt för er själva

En konferens är inte bara en konferens. I det här paketet får ni tillgång till hela Körunda och ni är ensamma på hotellet.

Konferenspaket

Konferens med fokus på hälsa

Allt fler företag väljer idag att plocka in en hälsoaktivitet under sin konferens. Körundas hälsoaktiviteter passar både nybörjaren och den vane samt den aktiva gruppen

Konferenspaket

Konferens med transport

Boka för över 20 personer och transporten ingår och samtidigt är du klimatsmart!