Logi boende mitt i naturen endast 30 minuter från stan

Logi - Boende söder om Stockholm på vackra Södertörn

Fri parkering precis utanför dörren vid sjön Muskan

Boka här!

Logi hos Körunda!

Du behöver inte bo i citybruset när du ligger ute på jobb i Stockholm. Kom i stället och bo hos oss på natursköna Körunda. Och varva ner på ett helt annat sätt än om du ligger kvar i stan.
Vi ligger mitt i naturen, en dryg halvtimma rakt fram och några högersvängar från city och här finns ett lugn ren mitt i naturen mellan sjöar och natur.

Långt borta från dyra parkeringsavgifter, trängsel och stress. Du parkerar gratis och istället för att alltför tidigt stänga dörren om dig på rummet, blir du fri att göra annat.

Ta med skor och en spring en tur runt sjön. Eller en powerwalk i skogen eller runt sjön och fyll dig med syremättad frisk luft som avslut på dagen. Stressa av en stund i loungedel mitt i hotellet , ät en middag i vår härliga Matsal och mys en stund vid tv:n i den sköna hemma oss miljön hemma hos oss..

Körunda är du lika trygg som hemma och vi lovar att ta hand om dig. Så hoppa över city, trånga parkeringshus, stress, myller och brus. Och kom och bo hos oss när du jobbat klart i stan.