Samla dina vänner och bjud på en upplevelse

Fira bröllop och fest på Körunda

Säg ja till varandra på Körunda! En härlig fest väntar med kärleken, familj & vänner. Låt känslorna styra, det är Er bröllopsfest! Det är med stor respekt och stolthet vi har haft äran att dela glädjen med oräkneliga par som bestämt sig för att gå genom livet tillsammans. Kontakta oss så berättar vi mer. Ett bröllop som ni vill ha det.

Boka ditt drömbröllop

Festernas fest. Som vi älskar att arrangera bröllop på Körunda.

Aldrig är vårt Körunda så vackert som när vi har bröllopsfest. Gästerna glittrar ikapp. Familj och vänner är stolta så det pyser ur kostymer och klänningar. Brudparet kan äntligen slappna av och njuta av sin allra första bröllopsdag. Glädjetårar och genomtänkta tal. Vällagad mat från våra duktiga kockar. Service som flyter utan att störa. Då trivs vi och våra gäster.

Hos oss kan ni välja att hålla vigseln nere vid sjön Muskan. En romantisk utomhusvigsel med en vacker kuliss.

Kontakta oss för visning av hotellet.

Bröllop med egen herrgård

Unika bröllop lever för evigt. Hyr hela Körunda till ert bröllop och ha full tillgång till matsal, bar, relax och all den service som kan tänkas behövas. Era gäster bor bekvämt med stil i något av våra 51 rum med 102 bäddar och ligger endast minuten bort i samma byggnad där man ostört sover alltjämt medan festen fortsätter. Bröllop deluxe i eget hotell.

Körunda ligger omgivet av sjö och skog endast 35 minuter från Stockholm och under 15 minuter från Nynäshamn. En historisk miljö för moderna människor. Ta er enkelt från rummen till relaxen, till baren som restaurangen. Utanför dörren kan ni njuta av landskapet och dess omnejd med skogsvandringar, löpspår, golf eller varför inte en vedeldad bastuflotte-tur en kort promenad från hotellet.

Vårbröllop

Planera och förbered ert bröllop under årets mörkaste tid. Lagom till solens återkomst bjuder ni vännerna på en kärleksfylld fest för att fira ert framtida liv tillsammans. Årstiden för nystart passar utmärkt att börja som äkta makar. Frossa i primörer, vårblommor och friska skira nyanser på Körunda.

 

Sommarbröllop

Sommaren bjuder på härligt väder, vacker grönska, ljuvliga blommor och ljusa kvällar. Så klart att ni vill gifta er då. Vill ni ha vigseln i kyrkan eller på vår altan i ekdalen vid sjön Muskan? Blir första bröllopsskålen utomhus på vår solsida? Hur önskar ni att ert sommarbröllop ska ramas in? Vi kommer göra allt för att få er stora dag så fin det bara går. Inklusive att be till vädergudarna.

Höstbröllop

Vill ni säga ja samtidigt som färgerna på löven runt omkring exploderar? Det är något alldeles extra med ljuset och nyanserna på hösten. Ni kommer att få fantastiska bilder som tar er tillbaka till ert magiska bröllop många år framöver. Körunda bjuder på många vackra platser för ert bröllopsfoto. Middagen blir med fördel säsongsbetonad. Vad vill ni bjuda era gäster på? På kvällen kan ni ge ert allt på dansgolvet och sedan ta en paus och svalka er på terrassen.

 

Vinterbröllop

Finns det något mer romantiskt än när det snöar?

Ett gnistrande landskap, eldkorgar som sprakar, snöflingor som sakta faller ner, iskristaller i träden – ett bröllop hämtat ur en saga. Vi kan inte lova er dessa väderförutsättningar. Men vi lovar att göra ert bröllop till en glimrande vinterfest hos oss på Körunda.

Trädgårdsbröllop och utomhusbröllop

Drömmer ni om att gifta er utomhus med himlen som tak och fågelsång som bakgrundsackompanjemang? Självklart kan vi på Körunda ordna det. Hos oss får ni en lantlig känsla med utsikt över sjö och natur. Perfekt för ert utomhusbröllop. Att vår omgivning bjuder på bildsköna fotokulisser kommer helt naturligt.

Bröllopslokal

Delad glädje är dubbel glädje. Vi skräddarsyr en oförglömlig bröllopsfest den stora dagen till ära tillsammans med er. När dagen är kommen och festen igång, då ska ni glömma ansvar och njuta av varje ögonblick. Allt ni behöver göra är att säga ja.

Ett scenario skulle kunna vara att gäster skålar och utbringar gratulationer till brudparet på verandan. I stillsam takt välkomnas ni sedan till bords där middagen äger rum. Efter middagen serveras det tårta och avecbricka i lobbyn som ligger i direkt anslutning till matsalen. Efter en stunds avkoppling bjuds det upp till dans, där drinkarna serveras i baren. När alla känner sig nöjda går gästerna till sina rum för en god natts sömn. På morgonen står en frukostbuffé uppdukad.

Bröllopsfest

På Körunda har vi haft förmånen att hålla i många bröllopsfester. Vad som är extra viktigt skiljer sig lite åt bland brudparen, vi ser alltid fram emot att anordna den fest som just ni drömmer om.

 

Bröllopspaket

Valmöjligheter för varje kyss. Hos oss på Körunda har vi många olika bröllopspaket att välja bland.

Antal gäster / matgäster?

Matsalen har en kapacitet för upp till 120 gäster i matsalen, mindre bröllop kan även sitta privat i herrgårdsrummet. Det går även att duka utomhus.

 

Bar & mingel?

På Körunda finns bar intill matsalen och lobbyn där alla samlas. På baksidan finns bubbelbaren med kvällssol.

 

Bo kvar?

Hos oss hittar ni 51 trevliga rum med totalt 102 bäddar.

 

Hyra hela herrgården/hotellet?

Ni är absolut välkomna att ordna en gigantisk fest där hela hotellet hyrs.

Festlokal utanför Stockholm

Körunda är beläget ca 35 minuter med bil från Stockholm city. Följ motorväg 73 förbi Globen mot Nynäshamn och sväng av vid Ösmo. Kör mot Ösmo och följ skyltarna till Körunda. Parkera bilen och välkommen till oss.

Önskar du åka kollektivt avgår pendeltåget två gånger i timmen (vardagar) och tar dig till Ösmo station på 45 minuter.

 

Bröllop Nynäshamn

Från Nynäshamn tar det cirka 15 minuter att köra till Körunda.

Kontakta oss för en visning av hotellet och våra förutsättningar. Tillsammans gör vi er bröllopsdag till ett minne för livet.

Har ni något annat att fira?

Vi på Körundan älskar fester, så kom och fira er födelsedag, dop eller om ni har något annat som är värt att fira hos oss!

Läs mer om att ha fest på Körunda

Kontakta oss

Vi hjälper dig skapa ditt drömbröllop!

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.