Citronträd i stenkruka

Veckans lunch

Välkommen att äta våra härliga lunchbuffé på Körunda! Lunch serveras i hotellets restaurang mellan 11:30 – 13:30.
Vänligen ring 08-520 390 30 för att boka bord eller för ytterligare frågor. 

Nedanstående meny gäller för vecka 21
(med reservation för ändringar)

ollika sorters sallader på buffé

Midsommarlunch

Midsommarafton är höjdpunkten på sommarhalvårets fester. Det finns få tillställningar och högtider då svenskarna firar den svenska sommaren och landet lika mycket som på midsommar. Vi firar även midsommar på Körunda och dukar upp en härlig lunchbuffé med självklara råvaror som SOS och mycket annat gott.
Bo kvar och låt någon annan bädda sängen. Här kan du läsa mer om vårt ”Midsommarpaket”.

Välkommen att boka bord!
Pris 325 kr p.p
(barn tom 15 år betalar 15 kr/år)

Blomkrans midsomar

(spara gärna och skriv ut veckans lunch som pdf) – Lunch v21

Måndag

Pumpasoppa med krutonger (vegan)
Stekt strömming med dillsmör (laktosfri)
Köttbullar med gräddsås och lingon (laktos- och glutenfri)

Varma tillbehör
Krossad potatis med gräslök
Ärtor med brynt smör
Rostad palsternacka

Tisdag

Tomatsoppa med basilika (vegan)
Fiskgratäng med vitvinsås och spenat (laktos- och glutenfri)
Ugnsbakad fläskbog med senapsbuljong  (mjölk- och glutenfri)

Varma tillbehör
Kokt potatis
Rostad kålrot med citronsmör
Ångade gröna bönor

Onsdag

Linssoppa med chili (vegan)
Stekt torsk med kapriscreme (mjölksfri)
Kycklingbröst med tomat och basilika (mjölkfri)

Varma tillbehör
Ångad bulgur med citron och dragon
Helbakad morot med ingefära och apelsin
Puylinser med persilja

Torsdag

Blomkålssoppa med krutonger (laktosfri)
Halstrad regnbåge med citroncreme, kokt potatis (laktos- och glutenfri)
Fläskkarré med ångad vitkål och chili (mjölk- och glutenfri)

(Serveras på tallrik – ej buffé)

Fredag

Potatis- och purjolökssoppa (laktosfri)
Ångad torsk med vitvinsås, spenat, kort potatis  (laktos- och glutenfri)
Lammfärsbiffar med rostad aubergine och potatis  (mjölk-och glutenfri)

(Serveras på tallrik – ej buffé)

Lördag

Linssoppa med chili (vegan)
Stekt torsk med kapriscreme (mjölkfri)
Kycklingbröst med tomat och basilika (mjölkfri)

Varma tillbehör
Ångad bulgur med citron och dragon
Helbakad morot med ingefära och apelsin
Puylinser med persilja

Söndag

Blomkålssoppa med krutonger (laktosfri)
Halstrad regnbåge med citroncreme, kokt potatis (laktos- och glutenfri)
Fläskkarré med curry och ingefära (mjölk- och glutenfri)

Varma tillbehör
Kokt potatis
Ångad vitkål med chili
Varm sallad på bönor och lök

Har du frågor angående laktos, gluten, annan kost, allergi eller intolerans? Kontakta oss så ser vi till att ordna med alternativ. Vi har oftast glutenfritt och laktosfritt på hotellet men uppmanar till att kontakta oss innan, så våra kockar hinner planera och laga något riktigt gott. Vi vill ju att alla ska njuta av maten på Körunda.