Citronträd i stenkruka

Veckans lunch

Välkommen att äta våra härliga lunchbuffé på Körunda! Lunch serveras i hotellets restaurang mellan 11:30 – 13:30.
Vänligen ring 08-520 390 30 för att boka bord eller för ytterligare frågor. 

Nedanstående meny gäller för vecka 26
(med reservation för ändringar)

ollika sorters sallader på buffé

(spara gärna och skriv ut veckans lunch som pdf) –

Måndag

Soppa på potatis och vattenkrasse (laktosfri)
Bakad miljömärkt torsk med fänkål oh musslor (laktosfri)
Lasagne med ruccolacreme

Varma tillbehör
Dillkokt potatis
Ångad spetskål med citron
Ragu på grillad paprika och tomat
Puylinser med lök och persilja

Tisdag

Gaspacho med krutonger (vegan)
Fiskgryta med tomat och saffran (mjölkfri)
Pannbiff med lök (laktosfri)

Varma tillbehör
Örtslungad färskpotatis
rostad broccoli med riven parmesanost
Ångade gröna bönor med citron

Onsdag

Soppa på gröna ärtor med pepparrotscreme (laktosfri)
Stekt miljömärkt torsk med dillcreme (laktosfri)
Rostbiff med curryremoulad (mjölkfri)

Varma tillbehör
Rostad potatis
Kokta rödbetor med citronolja
Smörbönor med persilja och körvel

Torsdag

Linssoppa med kokosgrädde och chili (vegan)
Halstrad kummel med citron (mjölk- och glutenfri)
Örtbakad kycklingbröst med tzatsiki (glutenfri)

Varma tillbehör
Ört- och rapsslungad potatis / kokt potatis
Rostad morot med örter
Bönragu med persilja

Fredag

Potatis- och purjolökssoppa med ostkrutonger (laktosfri)
Matjesill med hackat ägg, lök och brynt smör
Helstekt fläskkarré med plommonsky

Varma tillbehör
Kokt potatis
Bakad rotselleri med chili
Gröna bönor med brynt smör

Lördag

Linssoppa med kokosgrädde och chili (vegan)
Kokt torsk med pepparrot och brynt smör
Grillad chorizo med salsa

Varma tillbehör
Kokt potatis
Bulgur med chili och kummin
Stekta gröna bönor

Har du frågor angående laktos, gluten, annan kost, allergi eller intolerans? Kontakta oss så ser vi till att ordna med alternativ. Vi har oftast glutenfritt och laktosfritt på hotellet men uppmanar till att kontakta oss innan, så våra kockar hinner planera och laga något riktigt gott. Vi vill ju att alla ska njuta av maten på Körunda.