Hitta konferenspaket för digBoka, Planera, Genomför

På Körunda hittar ni konferenspaket till bra pris med extra mycket innehåll – mer till mötet! Att skapa den perfekta konferensen beror på Era önskemål, mål och syfte. Tillsammans skräddarsyr vi ett konferenspaket som passar just Ert möte.

Stora konferenspaketet

Ett komplett paketStora konferenspaketet

Stora konferenspaketet passar de allra flesta möten. Ett komplett paket där ni bara väljer en passande konferenslokal

Konferenspaket - Körunda för er själva

Körunda för er själva

En konferens är inte bara en konferens. I det här paketet får ni tillgång till hela Körunda och ni är ensamma på hotellet.

Lilla Konferenspaketet

Lilla konferenspaketet

Mötet i fokus. Ett utmärkt val för dig som snabbt behöver sätt ihop en konferens och en utmärkt grund för något större.

Konferenspaket Golf

Golf konferens

Det råder inga tvivel om att många affärer görs på golfbanan. På Körunda finns utmärkta möjligheter att spela och prova på golf. Nynäshamns GK har 27 hål (3 x 9-hålsslingor) av olika karaktärer samt en korthålsbana.

Långa konferenspaketet

dubbel dos av naturens inspiration
Långa konferenspaketet

Sammanhållningen och idéerna i fokus. På Körunda får ni lugnet att satsa på att bygga framtiden. Två dagars konferens med möte och aktiviteter.

platsstolar i ring kring lägereld

Budgetkonferens

En trevlig konferens till bättre pris. Samma natursköna miljö, varma personliga bemötande och mysiga Körunda atmosfär.

Konferenspaket Flex

Har du flexibla datum för din konferens? Då kan du få bättre pris med konferens flex. Låt oss hjälpa dig med mötet.

kaffekopp på bord, text på vägg - enjoy the little things

Dagkonferens

Byt kaffet mot en kopp choklad. En lite sötare mötesvardag när rutinen bryts. Enkelt och nära Sthlm.

Konferenspaket för alla typer av möten

Att hitta den perfekta konferensen är inte alltid så lätt som man tror. Vad är egentligen en perfekt konferens? Glada deltagare som åker hem med ett leende? Konferenser handlar om balanser och väl uppsatta mål där man i förväg noga planerat vad som behövs göras. Ett riktigt vasst konferenspaket hjälper dig på vägen till målen även om det inte är en universallösning. Vi skulle dock vilja säga att vi har hittat den perfekta formulan. Hos oss tror vi starkt på att kombinera konferens med aktiviteter utomhus i vår underbara natur som inomhus i vår härliga herrgårdsmiljö.

Vi skräddarsyr gärna din konferens helt efter era behov och förutsättning men har även färdiga konferenspaket för dig som letar efter något nytt eller kanske helt enkelt har tid att skräddarsy ett konferenspaket. Behöver du har fler tips om hur du skapar en konferens och sätter ihop ett konferenspaket får du gärna ringa oss på 08-520 390 30 eller e-post till info@korunda.se så hjälper vi dig vidare.