upplev allt som finns hos oss
att göra på körunda

På Körunda hittar du en mängd aktiviteter för dig som kommer till oss både privat som på konferens. På hotellet finns allt från relax med spa-ritual, till biljard och stiger du utanför dörren hittar du boule, golf och skidåkning – beroende av säsong så klart. Bara att par meter från hotellet är du ute i natruen. Allt från bastuflotte, till terrängspår. Välkommen till Körunda och en upplevelse med massor att göra.

Låna mountainbike på Körunda
Cykla mountainbike på Körunda

cykla sörmlandsleden
Låna en Mountainbike

Cykelträning är ett utmärkt sätt att hålla kroppen i trim och alla kan vara med – oavsett konditions- och styrkenivå. Sörmlandsleden är 100 fint slingrande vandringsmil i sörmländsk kulturbygd och ringlar sig bl.a förbi Körunda. För en längre etapp så finns den vackra slingan “Nynäs Runt” som är ca 27 km. Runt sjön Muskan så finns ett motionsspår på 9 km med varierad terräng.

Har du ingen egen cykel så lånar vi gärna ut en av våra alldeles nyinköpta mountainbikes. Vi har fyra stycken av märket “Rockhopper Sport 29”. Grymt snygga MTB för dig som vill kunna köra både på stigar och på asfalt och passar både nybörjare och mer vana cyklister.

Boka online 10% Rabatt! Gäller ej event