Mat & dryck

Middag

En njutning för alla smaklökar

Kvällsmenyer

Köket på Körunda jobbar i huvudsak utifrån säsongernas råvaror och med lokala inslag när det finns möjlighet. Hållbarhet är viktigt för både oss och planeten.

 

Restaurang är öppen från 18:00. Ring och kolla läget om du är sugen på att äta.
Det är kul om du kommer förbi, men ring gärna innan.
08-520 390 30 eller info@korunda.se

Varmt Välkomna!

Har du några frågor?

Ring på 08-520 390 30 eller mejla oss på info@korunda.se.

MENYER

MÅNDAG, ONSDAG & FREDAG

Förrätt

Skummad Havskräftssoppa med prästostkräm, picklad silverlök
och rotfruktschips

Varmrätt

Halstrad Gös med saltbakade betor, piklad rova,
vitvinssås och surdegskrutonger

Dessert

Engelsk Brödpudding som serveras med hjortron och vaniljglass
och saltkolasås

 

TISDAG, TORSDAG & LÖRDAG

Förrätt

Smörstekta surdegstärningar med Löjrom och klassiska tillbehör

Varmrätt

Renfilé med portvinssås, messmörskräm, tranbär, picklade kantareller, serveras med potatisgratäng

Dessert

Pavlova på Körundas vis

 

*med reservation för ändringar*

Bokningsförfrågan

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.