Mat & dryck

Middag

En njutning för alla smaklökar

Kvällsmenyer

Under rådande omständigheter har vi ingen ordinarie middag måndag till tisdag  men kan allt som oftast erbjuda en tallrik husman eller matigare smörgås vid förbokning. Välkomna att höra av er så ordnar vi något!

Matsalen är öppen 17:00-21:00        (enligt gällande restriktioner)

Köket på Körunda jobbar i huvudsak utifrån säsongernas råvaror och med lokala inslag när det finns möjlighet. Hållbarhet är viktigt för både oss och planeten.

Äntligen är sommaren  här och vi kan sätta nya smaker jordgubbar och pistage på menyn. Ramslöken  sticka upp ur marken och finns gott om lokalt här i Nynäshamn och alldeles nästgårds ligger det ekologiska familjelantbruket Lilla Grödby som förser oss med ägg till den härliga frukostbuffe.

MÅNDAG/TORSDAGSMENY
  • Halstrad pilgrimsmussla med potatis crème, brynt smör, rostade hasselnötter & forellrom
  • Lammytterfilé med en variation av betor, rödvinssås, tryffelsmör & friterad potatis
  • Crème Brulée med färska bär
TISDAG/FREDAGMENY
  • Oxcarpaccio toppad med prästostkräm, picklad silverlök, krispig potatis & pepparrot
  • Halstrad fjällröding med jordärtskocka, smörstekt blomkål & musselsås
  • Plommonclafoutis med vispad rompannacotta & mandelflarn
ONSDAG/LÖRDAGSMENY
  • Sotad tonfiskstartar med sojamajonnäs, chilirostade sesamfrön & picklad rödlök
  • Stekt hjortinnanlår med morotspuré, bakad rotselleri & portvinssås serveras med friterad potatis
  • Blåbärskompott med vaniljcréme fraiche, violglass och bovetesmul

Bokningsförfrågan

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.