Mat & dryck

Middag

En njutning för alla smaklökar

Kvällsmenyer

Köket på Körunda jobbar i huvudsak utifrån säsongernas råvaror och med lokala inslag när det finns möjlighet. Hållbarhet är viktigt för både oss och planeten.

 

Restaurang är öppen från 18:00. Ring och kolla läget om du är sugen på att äta.
Det är kul om du kommer förbi, men ring gärna innan.
08-520 390 30 eller info@korunda.se

Varmt Välkomna!

FREDAG

Förrätt
Oxtartar på innanlår från Nynäsgods som serveras med 63 gradig äggula, Picklad Beta, Friterad Kapris och riven Pepparrot

Varmrätt
Halstrad Fjällröding som serveras med Jordärtskocka, Picklat senapsfrö, Forellrom, Brynt smör och Citroncurd

Dessert
En knäckig Mandelkaka  som serveras med Svenska äpplen och en salt Karamellglass

 

LÖRDAG

Förrätt
Smörstekta sommarkantareller på briochebröd, toppad med picklad silverlök, jordärtskocks chips och riven gruyere

Varmrätt
Hängmörad Ryggbiff som serveras med en Sötsyrlig Rödvinssås, Karintorpstomater, Krispiga bönor, Friterad potatis toppad med Dragonsmör

Dessert
Vanilj Bavaroise med mörk Chokladcreme, Kardemummasmul & Vinbär

 

 

Bokningsförfrågan

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.