Restaurangen under kvällen är kärlek till mat och dryck. Vi serverar mat från grunden med råvaror som vi är stolta över. självklart satsar vi på närproducerat och ekologist så långt det går. Här ser du menyerna som vi serverar på Körunda just nu. Tänk på att komma tillbaka ofta då säsong betonar innehållet. Smaklig spis!

Menyn gäller från v 33
Måndag & TORSDAg
GULBETA och get

Kokta och rostade gulbetor med creme på getost och getyoghurt, rostade frön samt krasse

SPETSKÅL OCH BJÄREKYCKLING

Smörbakad spetskål med citron och örter med kycklingbröst från Bjäre, samt buljong på rostad kyckling, timjanbakad morot

HALLON och mandel

Hallonpannacotta med mandelkaka samt färska hallon och salta mandlar

Tisdag & FREDAG
Tomat och gris

Tomater från Karintorp med svensk coppa och salami samt tegelost

kantareller och kungsflundra

Stekt kungsflundrafilé med kantareller, färskpotatis och vårlöksmajonäs

choklad och hjortron

Ganache på orelychoklad från valrhona med hjortronmylla och honungskaka

ONSDAG och lördag

Rotselleri och Regnbåge

Syrad rotselleri med gravad regnbåge och regnbågsrom samt örter, kavringchips och smetana

Betor och lamm

Vedbakade betor med detaljstyckad lammstek, creme på chevre samt örter och friterad färskpotatis

Nektarin och kola

Nektarin bakad i filodeg med kolasås och vispad mascarpone

Har du frågor angående laktos, gluten, annan kost, allergi eller intolerans? Kontakta oss så ser vi till att ordna med alternativ. Vi har oftast glutenfritt och laktosfritt på hotellet men uppmanar till att kontakta oss innan, så våra kockar hinner planera och laga något riktigt gott. Vi vill ju att alla ska njuta av maten på Körunda.

Varmt välkommen in i restaurangen!