Dagkonferens i Stockholm

Ett miljöombyte är bra för alla företag

En lyckad konferens på natursköna Södertörn. Vi på Körunda Golf och Konferenshotell har bistått företag med vår kunskap och service kring konferenser i drygt 25 år.

Vi vet vad som krävs för en lyckad konferens! Vår långa erfarenhet har gjort oss övertygade om att en lyckad konferens är en konferens som helt och hållet utgår från våra gästers behov och önskemål – vilka vi alltid strävar efter att uppfylla.

Ett miljöombyte är bra för alla företag

Med devisen om att alla företag är olika ser vi till att möta varje företag utifrån deras specifika behov. Därför erbjuder vi de gäster som har knappt om tid och pengar möjligheten till en dagkonferens i Stockholm. Ibland behövs det ett miljöombyte för att fylla på energidepåerna och se nya möjligheter i verksamheten. Med en dagkonferens i Stockholm, i natursköna Södertörn, får ni ro att hitta den inspiration och motivation som er verksamhet kräver för att växa.

Dagkonferensen – en liten investering med stor avkastning

En konferens är en investering i såväl personalen som i verksamheten i stort. Ibland har man dock inte den tid eller den budget som krävs för att konferera under flera dagar. Långa resor, kostsamma övernattningar och många måltider äter både tid och pengar som kanske borde prioriteras på andra områden. Genom att hålla en dagkonferens i Stockholm, i en kreativ miljö, kan företaget minska sina investeringskostnader och samtidigt tillföra verksamheten den motivation, energi och de idéer som ett framgångsrikt företag behöver för att nå nya höjder. En lyckad konferens behöver varken vara långdragen eller dyr. Genom att planera den väl kan en liten investering ge stor avkastning. Vi på Körunda Golf och Konferenshotell hjälper dig att skräddarsy din konferens, om så önskas. Vi kan hjälpa dig med att boka transport till och från Stockholm (mot kostnadstillägg), sätta samman en lunch och/eller middagsmeny samt hjälpa till med att anordna aktiviteter som stämmer överens med ditt företags behov och önskemål.

En lyckad dagkonferens

Receptet på en lyckad dagkonferens är förberedelse. Genom en noggrann planering klargörs konferensens syfte och mål. Detta gör att man lättare kan formulera vilka behov man har och på så sätt se till att få dem tillfredsställda. Vi hjälper gärna till att hitta passande lokal, aktiviteter och måltider.

På Körunda Golf och Konferenshotell har ni möjlighet att anpassa möbleringen av konferenslokalen helt efter era behov. Vi har fem lokaler att välja mellan, var den minsta är anpassad för 8 konferensdeltagare och den största har plats för upp till 110 personer. Givetvis är alla våra konferenslokaler fullt utrustade med den senaste tekniken inom ljud, ljus, bild, och kan bokas av företag i behov av dagkonferens i Stockholm.

Körunda erbjuder fantastisk natur och det finns många njutningsfulla, roande och spännande aktiviteter att utföra på plats. Att avsluta er dagkonferens i Stockholm med en passande och minnesvärd aktivitet stärker gemenskapen och höjer helhetsupplevelsen. Vi på Körunda Golf och Konferenshotell anordnar både lugna och fartfyllda inomhus- och utomhusaktiviteter. Paddla kajak i skärgården, tävla mot varandra i olika Robinsonaktiviteter, klättra ner för ett stup eller varför inte ta en skön tipspromenad runt sjön Muskan och skapa ditt eget smycke. Våra konferensaktiviteter passar alla typer av konferenser, tveka inte dessutom att fråga oss om konferensaktiviteter vi har ett utbud på över 30 stycken.

Dagkonferens ett komplett konferenspaket

Vårt konferenspaket för Er dagkonferens ger mervärde för hela mötet, det inkluderar såväl förmiddagskaffe vid ankomst, lunch och eftermiddagsfika med hembakat kaffebröd, frukt och juice. Konferenspaketet blir en komplett mötesupplevelse, för såväl den lilla som stora konferensen. Vill man lägga till ytterligare upplevelser rekommenderar vi en avslutning i vår relax innan hemfärd. Det lilla extra på en lyckad konferens, som en konferenspaket sig bör vara.

Välkommen att boka din kick-off hos oss på Körunda Golf & Konferenshotell. Vill du veta mer? Ring 08-520 390 30

Se våra paket