Golfpaket

Tjejgolf på Körunda

Jenny Hagman är tillbaka 2024!

Tjejgolf på Körunda

Hur blir du en starkare och välmående golfare…En komplett helg med fokus på att bygga din sving, styrka & mentala lugn. Hur blir du en starkare och välmående golfare på och av golfbanan. Jenny Hagman jobbar med coaching och mental träning för både golfare och icke golfare. Varmt välkommen till en helg för tjejer med golf, yoga, mental träning, god mat och relax!

På Körunda bor du mitt på banan och endast 30 meter från första tee. Hotellet är omgiven av naturskön miljö och tre 9-håls slingor av olika karaktärer; Berg, Dal och Sjö.

17-18 Augusti  5 295:- i dubbelrum

Enkelrumstillägg 350 kr natten

Har du några frågor?

Ring på 08-520 390 30 eller mejla oss på info@korunda.se.

Så här ser helgen ut;

Lördag 

9.30 – Start med kaffe och välkomstmöte
10.00-12.00 Golfträning på rangen
12.00 – 
Lunch som ingår
13.00– Första start för spel på Nynäs GK, 9-håls runda.
17.30
– Yoga/rörlighets träning och grön smoothie och te
19.00 – Föreläsning i mental träning – Hur blir du en starkare och välmående golfare på och av golfbanan. Jenny berättar hur du kan få med dig din sving och ditt spel från träning till spel. Hur du lär dig hantera nervositet och oro på och av banan. Hur du med enkla medel behåller lugnet när det gäller och därmed kan prestera på topp och må bra längs vägen.
20.30 – Middag

Söndag

07.30 – Yoga/rörlighets träning
09.00 – Frukost
10.00 – Golfträning närspel – övningar och mentalt fokus
12.00 – Lunch
13:00– Spel på Nynäs GK- 9 hål
Avslutning med en grön smoothie och te

 

Välkommen att kontakta oss på 08-520 390 30 eller info@korunda.se för frågor och funderingar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i schemat.

Lite om Jenny Hagman…

Jenny startade Hagman Golf 1997 och idag heter företaget Hagman Golf & Consulting. Jenny har en Fil. Mag ifrån Handelshögskolan i Göteborg, och en bachelor of Science i Ekonomi ifrån college i USA. Jenny har varit spelande golf proffs och är PGA licensierad golf tränare och PT och har gått flera coach utbildningar.

Hon var en av huvudtränarna i Svensk Golf mellan 2005-2009 och skrev då både träningsartiklar och spelade in träningsfilmer för tidningen och på golf.se. Hon har jobbat som säljare, marknadschef och operativ VD i flera år och idag kombinerar hon sina erfarenheter till att coacha individer och företag inom personlig utveckling, träning och ledarskap. Jenny föreläser också inom områdena träning, entreprenörskap, ledarskap, och mental träning. Sedan april 2016 är Jenny certifierad Medicinsk Yoga instruktör och kan därmed lägga till en del i sin verksamhet som bygger på att hjälpa hennes elever och kunder att utvecklas och må bra på vägen. Jenny är gift och har två barn och bor i Stockholm.

Jennys ledord; Fokus, långsiktighet, välmående

Bokningsförfrågan

    • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.